Digidexo.com

Hjem rettsmidler for en sprukket trommehinne

En sprukket trommehinne er en rift i trommehinnen. Disse tårene kan være forårsaket av hodeskade, høye lyder, rusk inne i øret og infeksjon. Symptomer på en sprukket trommehinne er smerter, drenering fra øret, høyt ringe, samt følelsen som rommet er spinning og kvalme. Mens noen ryker krever kirurgi eller en trommehinne patch, andre kan leges på egen hånd med riktig pleie.

Holde Ear Dry

Det er viktig å holde den skadede øret tørr under helbredelsesprosessen. Vann kan føre til unødig smerte, så vel som irriterer tåre. Du kan holde din indre øret tørr under dusj og bad ved å plassere en bomullsdott inni øret. Før du legger den i øret, frakk bomullsdott med vaselin. Vaselin som vil frastøte vann.

Rengjøring Your Ears

Ikke rengjør innsiden av ørene dine når du har en sprukket trommehinne. Plassere noen form for løsning eller ørevoks-verktøy for fjerning inni øret kan føre til ruptur å rive mer.

Blåser nesen

Når du har en sprukket trommehinne, må du unngå å blåse nesen på alle kostnader. Når du pusser nesen, bygger trykket opp i det indre øret. Ikke bare vil dette være smertefullt, men det kan føre til en større rift.