Digidexo.com

giftige maur

Hva er hensikten med Curare?

Curare er et stoff som finnes opprinnelig i de innfødte stammekulturer i Amazonas regnskog. Curare er laget hovedsakelig fra barken av Strychnos toxifera, Chondrodendron tomentosum og Sciadotenia toxifera trær. Curare brukes som en gift, en kirurgisk bistand og et hjelpemiddel for folk med kroniske muskelproblemer.

Poison

I sin opprinnelige form, ble curare brukes av stammekulturer i Amazonas for å skape giftige pil tips. Giften tok dager å foreta, og slangegift eller giftige maur ville bli tilsatt til blandingen for å gjøre den mer effektiv giften.

Curare dreper ved å slappe av og deretter lammer musklene, og dermed forårsaker kvelning.

Kirurgiske pasienter

Curare preparater inneholder alkaloider som påvirker overføringen av signaler fra hjernen til musklene. Noen av disse alkaloider - den vanligste av disse er kjent som curarine og tubokurarin - benyttes i legemidler som virker som muskelavslappende midler, forebygge konvulsjoner hos bedøvede kirurgiske pasienter.

Kroniske muskelproblemer

Som i tilfellet med kirurgiske pasienter, blir alkaloidene avledet fra curare også anvendes som muskelavslappende midler i tilfeller av akutt artritt, kronisk muskelspasmer eller trauma, og som et muskelavslappende middel for koma eller immobiliserte pasienter under kirurgi.

Liste over giftige insekter

Liste over giftige insekter


Hvis du tenker på alle insekter som potensielt kan brodd eller bite deg, det er overveldende. Mange av dem er giftige (giftigste er en mer presis term) også. Giftstoffer utgitt kan påvirke sentralnervesystemet, ødelegge vev, forårsaker blemmer eller forstyrre prosesser som blodpropp. Også symptomene er forskjellige avhengig av insekt involvert og kan bli livstruende hvis du er allergisk. Reagere raskt ved å få skikkelig legehjelp hvis du er stukket eller bitt.

Bier og veps

En honningbie er den vanligste typen, og det svir. Stingeren forblir i såret, slik at fjerne det for å stoppe toksin frigjøring. Andre bier som humlen (større og fuzzy) svi også, men de kan streike flere ganger.

Vepsen kategorien inkluderer Hornets, cicada mordere, Polistes (papir veps), gjørme dauber veps og gule jakker. All svi men Polistes, Hornets og gule jakker er mer sannsynlig å gjøre det. Når stukket, går gift under huden og forårsaker alvorlig hevelse.

Maur

National Geographic magazine anslår at det er rundt 10.000 typer maur over hele verden. Maur kan stikke deg, bite og spray gift (maursyre). Giften forårsaker smerte, hevelse, utslett og tungpustethet. I allergiske personer, symptomene er mye verre. Army maur, driver maur (funnet i Afrika), brann maur, australske bulldog maur og jumper maur er alle giftige.

Army maur er ganske farlig. De "soldater" liker å angripe på en gang. Nye verdens hæren maur ikke svi, men bite. Bulldog og genser maur finnes bare i Australia. Ifølge National Geographic, bulldog maur har stingers som er fylt med gift. En brodd vil hovne opp, føles varmt og forårsake blemmer.

Brann maur brodd, men de kan også bite. De kan selv svi og bite igjen og igjen. Resultatet er en smertefull såret. Det kan bli kløende, fylt med puss og ganske hoven. Siden brann maur er til stede i stort antall, kan du få flere biter og brodd.

Edderkopper

Alle edderkopper kan bite. Noen biter er giftige. De vanligste giftige edderkopper inkluderer enke og brune eneboer. Enken edderkopper er store og kan være svart eller brun, med røde markeringene i enten et timeglass form eller prikker. Bittet er svært giftige. Det kan være muskelsmerter, magesmerter, kvalme, hevelser, svette og puste problemer. Døden kan også føre, så spør oppmerksomhet er viktig.

Den brune eneboer edderkopp er også ganske giftige. Det biter bare når truet. De har en fiolin mønster nær hodet. Disse edderkoppene gjemme seg i uberørte steder. Et bitt kan heller ikke vondt eller forårsake symptomer. I andre, oppstår alvorlig brennende smerte.

Hobo edderkopper finnes bare i enkelte stater (Oregon, Idaho, Montana, Nevada og Washington). Ifølge hobospider.org, har omtrent halvparten av de biter ikke inneholde giften. En giftigste bitt blir rød, hard og kan utvikle blemmer med eller uten puss. Hodepine, svimmelhet, kvalme og leddsmerter kan også forekomme.

Wolf edderkopper er brune eller grå med tilbake striper. De er også ganske fort, men vanligvis ikke bite mennesker med mindre provosert eller forvirret at du er byttedyr. Et bitt vil hovne opp, og ifølge badspiderbites.com, bør du bruke isen til bitt og flytte så lite som mulig før du kan få medisinsk tilsyn.

Andre

Scorpions kan svi. Stingeren er i krøllet opp halen. Deres brodd leverer en nervegift som er smertefullt, men vanligvis ikke dødelig med mindre du er allergisk. Dessuten kan enkelte sommerfugllarver og tusenbein svi og være giftig. Blemme Billen er også giftige.

Hva Cures maur biter?

Hva Cures maur biter?


Det er ikke egentlig noen kurer for maur biter eller stikk, men det finnes behandlinger for å lindre smerte og redusere hevelse. De fleste maur er i stand til å bite, selv om noen arter gjøre det. Svært få maur, spesielt i USA, er i stand til stikking, som er den primære årsaken til smerte og hevelse. Importerte røde brann maur er de mest aggressive arter og nr 1 skyldige av maur stikk i US Southern brann maur, hogst maur, fløyelsaktig tree maur og fløyel maur, som faktisk er veps, også produsere stikk.

Biting vs. Stikk

De fleste maur vil ikke bite. Men de fleste stikkende maur først bite, å få fotfeste før sprøyting en sur forbindelse på såret. Importerte rød brann maur biter og deretter innføre en stinger, som ligger i magen, inn i såret for å injisere gift. Giften er en giftig alkaloid som heter solenopsin. Behandlinger for maur biter og stikk, uavhengig av arten, er like.

Når Bitten

Importerte røde brann maur røde brann maur, inkludert den sørlige røde brann maur, har en tendens til å angripe når reiret blir forstyrret. Importerte røde brann maur har store hauger - en fot høye eller høyere - som fører til underjordiske tunnelsystemer. Andre røde maur har mindre hauger. Stepping på en haug kan tilskynde et angrep i hopetall, med maur sverm dine føtter og ben. Hvis du støter på et slikt scenario, komme vekk fra haugen, sveiper noen maur på bena og spyl området med noe væske på hånden. Vask området med såpe og vann for å fjerne giften på huden og påfør alkohol til bitt og stikk. Ice området for å redusere hevelse.

Bleach / Peroxide

Etter første behandling, vil du sannsynligvis oppleve rødhet, liten hevelse og tilstedeværelsen av en verkebyller. En medfølgende brennende smerte og kløe vil følge. Brann maur gift er også giftig for bakterier, så pustule dannet er steril, og trenger ikke bli hentet eller stakk hull, ifølge Bug Guide.net, et nettsted med pest ressursinformasjon. Fortynne blekemiddel med vann i en halv og en halv blandingen og bruke den til huden. Du kan gjøre det samme ved hjelp av en rett løsning av peroxide.

Ammoniakk

Bearbeid hudområdet med ammoniakk så snart som mulig etter bitt oppstår. Som blekemiddel og peroxide, er anvendelsen av ammoniakk ikke effektive etter ca 15 minutter av stikket.

Baking Soda

Bland natron og vann til det er konsistensen av tannkrem. Spre det på såret og la den tørke. Kjøling av blandingen før påføring kan øke den kortsiktige beroligende virkning.

Calamine Lotion

Calamine viktigste ingrediensene --- sinkoksid og jernoksid --- har vist seg effektive i å lindre aktuell kløe forårsaket av biter, Poison Ivy og andre irritanter. Men det finnes ingen bevis for at calamine har noen medisinsk nytte i behandlingen av stikk, ifølge US Food and Drug Administration som rapportert i en 1992 artikkel i Seattle Times.

Eddik

Brann maur bruke et alkaloid-basen cocktail som er giftig. Eddik, som er en eddiksyre, bidrar til å nøytralisere stikket er gift og redusere smerte og hevelse. Sitronsaft fungerer også.

Kortikosteroider

Kortikosteroider er hormoner som produseres av kroppens binyrene. Aktuelt kortikosteroider er vanlig over-the-counter behandlinger for brannsår, biter, stikk og kløe. Hydrokortison, betametasonvalerat og klobetasolpropionat er vanlige kortikosteroider funnet i merkevarer. Påfør produktet på huden området i henhold til produsentenes anvisninger.

Andre rettsmidler

Frukt og grønnsaker, leire, aloe vera lotion og teposer alle har blitt rapportert å ha en beroligende og smertelindrende effekt på maur biter. Kjøtt mørsalt, brukes med vann for å danne en lime og brukes på stikket, er et vanlig hjem rette. Bug Guide.net rider de medisinske fordelene med denne behandlingen, men lindrer svie og kløe kan bli funnet med mange aktuelle behandlinger.

Maur med Stingers

Maur med Stingers


Maur er sosiale insekter som er avhengig av etablering og beskyttelse av en koloni, som ledes av en dronning og vedlikeholdes av tusenvis av arbeidere. De er en del av Formicidae familie av insekter, som de deler med bier og veps. I likhet med sine fettere, visse arter av maur er i stand til å levere en smertefull brodd til deres byttedyr eller offer. Deres brodd brukes til å undertrykke byttedyr eller avverge rovdyr som truer kolonien.

Bull Dog Ant

Bull hund maur har en veps-lignende utseende, har en giftig stinger, som de bruker til å spore og drepe sitt bytte. Ligger i Australia, er bull dog maur antas å være en av de eldste arter av maur, som vises rundt 100 millioner år siden, sier National Geographic. De er bare rundt 1 i. Lang, men er svært smidig og er i stand til å løpe og hoppe som de svi sine byttedyr. Foretrakk å hekke i sandgrunn, spiser de bier, snekker maur og andre små insekter.

Red Fire Ant

Som navnet antyder, brann maur er i stand til å forlate en smertefull brennmerke med sin bakre stinger. Brann maur opprinnelse i Sør-Amerika, men ved et uhell ble importert til USA og blir betraktet som en alvorlig pest på grunn av sin aggressive natur. De er opp til 1/4 i. Lang og rødlig i fargen. Favorisering bløt jord, røde brann maur lever i tørre områder, gravende under bakken og skape et nettverk av passasjer for kolonien. Som altetende, brann maur lever av både vegetasjon, andre insekter, frukt og små nyfødte dyr, for eksempel nyklekte fjærfe.

Bullet Ant

Kulen maur er godt kjent for sin brodd, noe som kan føre til smerter i opptil 24 timer. Det kan bli opptil 1. I lengde og er rød eller brun i fargen. Ifølge Spør Exterminator, er det en av de mest smertefulle stikk av alle virvelløse dyr. Foretrakk å hekke nær bunnen av trær, er bullet maur funnet i Sentral-og Sør-Amerika land som Nicaragua og Peru. De er altetende som bruker små planter, plante nektar og små insekter.

Harvester Ant

Ligger i Nord-Amerika, hogst maur lever i tørre omgivelser og bygge sine kolonier i utsatte områder. Hogst maur er svart eller rødbrun i fargen og er 0,38 i. Tresker maur er i stand til stikk sitt offer, noe som fører til en smertefull, brenn welt på huden. Denne arten fôr for ulike ørkenen gress frø, som er lagret i forskjellige kamre inne i kolonien. Hogst maur også tære på små insekter, for eksempel termitter.

Hvordan tørke ut brann maur biter

Hvordan tørke ut brann maur biter


Brann maur biter er ikke bare en god hudfarge mareritt, men de kan være ganske smertefullt. Det finnes måter å eliminere disse stygge, røde, kløende pustler og unngå å smitte dem mer. Smerten fra disse bittene stammer fra de giftige alkaloid gift fire ants utskille inn i huden etter et bitt. Ifølge University of Texas, som i 2011, vil om lag 1 prosent av befolkningen har en alvorlig reaksjon på brann maur biter. Mens brann maur biter er ikke livstruende, bør du prøve å unngå de pesky små skadedyr når det er mulig, eller i det minste vite hvordan de skal behandle sine smertefulle biter.

Bruksanvisning

Shed klærne og undersøke hele kroppen. Flere maur kan skjule seg i fibrene i klærne. Din første prioritet er å unngå ytterligere biter.

Sanitize bitt. Arbeid såpe og vann i et skum med hendene og forsiktig gni det på det berørte området. Plasser biter under rennende vann eller forsiktig bruke en fuktig håndkle for å fjerne overflødig såpe.

Fyll lokket av alkohol flaske med alkohol og virvle en ren bomullsdott i blandingen. Lett bearbeid det berørte området med pinnen for å desinfisere bittet.

Redusere hevelse ved å plassere en isbit på bittet i ca 15 minutter. Hvis den kalde følelsen blir litt for mye, fjerne is for en liten stund, og sett den tilbake på bittet når komfortabel.

Klem noen dråper Calamine lotion på det berørte området eller bruke en annen ren bomullspinne for å bruke blandingen.

Ta en dose av allergi-bekjempelse av narkotika Benadryl. Følg instruksjonene på baksiden av flasken eller kartongen for nøyaktig dosering. Hvis du er slitne om dette trinnet, kan du kontakte ditt lokale apotek eller lege.

Tips og advarsler

  • Bruk verneklær som lange armer og jeans hvis du bor eller hyppig et område utsatt for brann maur.
  • Hvis anafylaksi symptomer som kvalme, sløret tale og hevelse i halsen eller i ansiktet oppstår etter en brann maur biter, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Går inn anafylaksesjokk er livstruende.

Hvordan bli kvitt brann maur biter

Hvordan bli kvitt brann maur biter


Brann maur bygger sine hauger i solfylte åpne områder som plen og lekeplasser. Hvis forstyrret de vil angripe og gjøre sin vei inn på hva stødig underlag de finner. Brann maur er små maur, og kan derfor ikke bli følt som de kravler på huden din. Når de har krabbet på kroppen din de vil bite med sine pinchers å sikre et stramt grep og deretter stikke deg fra sitt underliv og injisere et giftig gift. Brann maur ikke stoppe på en brodd, fortsetter de å svi, selv stinging når de er ute av giften. Kjølvannet av disse stikkene er smertefullt. Lokale reaksjoner kan omfatte hudlesjoner og blemmer, mens systemiske reaksjoner kan omfatte anfall og død. Hvis du blir stukket av disse skapningene, er det noen hjemme rettsmidler for å lindre smerten. Men hvis du er allergisk eller begynner å vise alvorlige tegn på stress, bør du gå videre til et sykehus umiddelbart.

Bruksanvisning

Massasje området med varmt såpevann, vil dette lindre smerten noe og begynne å skylle ut giftstoffer. Anvende en isbit kan redusere smerte og kløe.

Påfør USDA-grade peppermynte olje og USDA-grade lavendelolje flere ganger, og massere det inn i bitt området.

Dekk biter med et papirhåndkle og mette med Worcestershire saus. La blandingen på huden så lenge som mulig.

Tegn et varmt bad og legge 3 kopper 20 Mule teamet Borax. Senk kroppen og suge til badevannet blir kaldt. The Borax vil trekke giften ut og gi litt lindring.

Crush aspirin og kombinere den med en liten mengde vann for å danne en tykk pasta. Påfør lim sjenerøst til det berørte området neste dag. Ikke gni det inn. La blandingen sitte på huden så lenge som mulig. Fjerne det med en varm, fuktig klut.

Tips og advarsler

  • Tar et antihistamin bidrar til å redusere smerte og reduserer noe hevelse.
  • Ikke klø bittet. Kloring vil bringe blod til området, slik at giften å spre seg til vev som ikke er skadet, noe som resulterer i mer smerte og mulig smitte.

Giftig & Inflammatory nevropati

Giftig & Inflammatory nevropati


Som alle andre levende vev, nerver er gjenstand for ulike kategorier av sykdom, inkludert provoserende, giftig, traumatisk, metabolske, genetisk, eller neoplastisk (tumor-aktig) lidelser. Til tross for viktige likheter, giftig og provoserende nevropati varierer i sine årsaker og mønstre.

Nerve Cell Anatomy & Funksjon

Sensoriske nevroner videresende informasjonen de mottar til sentralnervesystemet (CNS), mens motor nevroner bære kommandoer fra CNS til muskler og kjertler. Strukturen av alle neuroner inkluderer en cellekroppen, en axon og dendritter. Cellen Kroppen inneholder kjernen og andre underenheter kalt organeller. Dendrittene er korte forlengelser av cellene som mottar signaler fra flere neuroner, mens den mye lengre axon fiber overfører informasjon. Isolerende lag av myelin skjede kan vikle aksonet.

Nevropati Klassifisering

Medscape dubs nevropati "sensorisk" eller "motor", avhengig av typen av neuroner påvirkes. Nevropati som påvirker nerver i hjernen er sagt å være kraniale, mens "perifer nevropati" refererer til lidelser i nerver som ligger utenfor hjernen og ryggmargen. Klinikere kan også baserer sin beskrivelse av en nevropati på sine diagnostiske egenskaper, eller sin plassering i en nerve. For eksempel, i demyeliniserende nevropati (myelinopathy), er myelinlaget skadet, mens i aksonal nevropati (axonopathy), utarter aksonet.

Årsaker til Toxic nevropati

Medscape beskriver tre kategorier av giftige nevropati: nevropati av cellen kroppen, myelinopathy og distal axonopathy. De kan alle resultere fra inntak eller misbruk av forskjellige stoffer og kjemikalier, så vel som eksponering mot arbeidsplassen eller miljøgifter. De mange potensielle gjerningsmannen er bly, arsen, uorganisk kvikksølv, maling komponent xylen og hjerte medisiner perheksilin eller amiodaron,

Årsaker til inflammatorisk nevropati

Ifølge "Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease", smittestoffer og visse immunmekanismer kan utløse akutt eller kronisk inflammatorisk nevropati. Med inflammasjon, hvite blodceller og kjemikalier infiltrere ulike områder av nerver, forårsaker demyelinisering og dysfunksjon. Selv om de fleste tilfeller har ukjente årsaker, knytter Medscape noen tilfeller med slike forhold som hepatitt B eller C, HIV-infeksjon og systemisk lupus.

Tegn og symptomer

Ifølge Medscape, nevropati pasienter opplever smerte, prikking eller nummenhet, som vanligvis starter i sine hender eller føtter, og sprer seg mot sentrum av legemet. Andre symptomer kan være muskelsvakhet, en ustø gange, hjerte-rate forstyrrelser og tap av reflekser. I toksisk neuropati, symptomene avhenge av mengden og varigheten av eksponering for et toksin. I "Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease," Dr. Vinay Kumar og kolleger knytte akutt inflammatorisk nevropati med rask stigende lammelser, mens pasienter med kroniske inflammatoriske nevropati opplever tilbakefall av mildere symptomer og remisjoner over flere år.

Diagnostiske prosedyrer

Elektromyografi (EMG) og nerve conduction studier (NCV) er sentrale tester for diagnostisering av giftige eller inflammatorisk nevropati. Laboratorietester, imaging studier, vevsbiopsier og grundige pasienthistorier er også viktige aspekter ved den diagnostiske prosessen.

Behandlingstilbud

For tilfeller av toksisk nevropati, råder Medscape fjerning fra arbeidsplassen eller miljøeksponering, og seponering av medikamenter. Andre muligheter er: kosthold endringer, kule soaks, varme, massasje, mosjon, liponsyre, nattlysolje, vitamintilskudd, opiater og aktuell capsaicin krem. Antidepressiva og antiepileptika er farmakologiske alternativer for både giftig og provoserende nevropati. I tillegg kan behandlinger som modulerer immunresponsen avlaste inflammatorisk nevropati, sier Medscape.

MS Relatert til giftige metaller og behandlinger

MS Relatert til giftige metaller og behandlinger


Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom der myelin hylser som dekker nervene i ryggmargen og hjernen blir forverret. Kommunikasjon i det nevrale vei til og fra hjernen blir forvrengt, og nerver har vanskeligheter med å virke. Eksponering for giftige metaller kan være en MS trigger.

Mercury

Kvikksølvdamp snylting fra kvikksølv amalgamfyllinger utløser multippel sklerose. Fire av ti case-studier kjennetegnet på et giftig metall informasjon nettstedet er MS-syke. Når fyllinger ble fjernet i disse pasientene, deres MS-symptomer redusert.

Lead

Bly er et annet metall som MS er ofte tilskrevet. En studie publisert av The British Journal of General Practice kobler en høyere MS utbredelsen til geografiske områder med høyere blyinnhold i vann, jord, grønnsaker og steiner. Blyforgiftning kan også skyldes maling.

Aluminum

En studie ved Storbritannias Keele University viste hvordan MS er relatert til giftig metall aluminium. Pasienturinprøver registrert høyere enn normalt nivå. Redusere eksponering reduserer symptomer.

Iron

Den Keele University studie viste også et høyere nivå av jern i MS pasient urinprøver. WebMD tillegg rapporterer høyere nivåer av jern i hjernen hos MS-pasienter.

Jord Eksponering

Høyere enn normale nivåer av svovel, bly og arsen var tilstede i jord i et område i nærheten av El Paso, Texas, hvor forekomsten av MS var også høy.

Behandlinger

Chelation terapi, avrusning og begrense eksponering for giftige metaller er vanlige behandlinger for å bidra til å begrense MS symptomer forårsaket av dem.

Er røyk fra søppel boksene giftig for mennesker?

Er røyk fra søppel boksene giftig for mennesker?


Røyk fra en kattetoalettet, men ubehagelig-luktende, er ikke farlig giftig. Men noen katter bære en sykdom som heter toksoplasmose som infiserer mennesker. Sykdommen er spesielt farlig for gravide.

Funksjoner

Katter blir smittet med Toxoplasma gondii parasitten ved å spise rått kjøtt eller infiserte dyr. Parasitten går inn i kattens avføring. Katter bruker ofte hagejord for eliminering formål, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, og menneske-smitte oppstår når en person tilfeldigvis berører munnen etter rengjøring ut en søppel boksen eller hagearbeid uten hansker.

Effekter

Toksoplasmose infeksjon innebærer vanligvis ubestemmelig symptomer som feber og mangel på energi. Imidlertid indikerer Pet Education at rundt 60 prosent av smittede gravide kvinner passere sykdommen til sin fetus. Infiserte babyer kan lide blindhet eller hjerneskade senere i livet. Toksoplasmose fører også til alvorlige helseproblemer hos personer som har svakt immunforsvar.

Forebygging / løsning

Spør noen andre til å rense ut søppel boksen. Hvis ingen andre er tilgjengelig, bruke engangshansker og vaske hendene grundig etterpå. Rens esken ut daglig, siden parasitten ikke bli virulent i 1 til 5 dager. Bruk hansker når hagearbeid eller arbeid utendørs og unngå villkatter.

Tegn og symptomer på en Giftig Nyre

Giftig nyre, også referert til som nefrotoksisitet, er en tilstand som oppstår når eksponering for aristolochic syre forårsaker personskade eller skade på nyrene. Aristolochic Syre er en kjemisk sies å ha anti-inflammatorisk egenskaper som har blitt brukt i ulike urter og urteblandinger, i henhold til American Association of Oriental Medicine. Hvis nyreskader er mild, kan pasienten ikke opplever noen symptomer eller bare noen få, og tegn på tilstanden kan bare dukke opp i blod-og urinprøver. Dersom nyreskader er alvorlig, kan flere symptomer være til stede, og nyresvikt ofte forekommer.

Urin Signs

Nyrene bidra til å skylle ut giftstoffer gjennom urinen, så når de ikke fungerer som de skal, for eksempel på grunn av giftig nyre, kan visse urin symptomer være til stede. Ifølge feil diagnose, disse inkluderer proteinuri og enzymuria. Enzymuria er en tilstand der det er enzymer som er tilstede i urin. Proteinuri er en tilstand i hvilken store mengder av protein utskilles i urinen.

Blod Signs

Det finnes flere forskjellige blod tegn på giftig nyre. Disse inkluderer økt blod-urea nivåer, økte nivåer av elektrolytter i blodet, økt blod-hydrogen ion nivå, økt blodtrykk og anemi, sier feil diagnose. Anemi oppstår når antallet av røde blodlegemer som er tilstede i blodet nedsettes.

Nyre Signs

Giftig nyre påvirker nyrene, så det er visse tegn og symptomer eksklusive til nyrene. Ifølge feil diagnose, disse inkluderer nyreskader, tubulær nekrose og nyre dysfunksjon. Nyreskader er rett og slett skade påvirker nyrene. Nyre dysfunksjon oppstår når nyrene ikke fungerer på sitt optimale nivå. Tubulær nekrose er en tilstand der nyrenes tubulære celler blir skadet på grunn av nyre vev får mindre oksygen enn de trenger for å fungere normalt. Tubulær nekrose slutt fører til akutt nyresvikt, ifølge Medline Plus, som kan føre til redusert urinmengde, væskeretensjon, kvalme, tretthet og forvirring.

Ubalanser og Fatigue

Vann ubalanse, elektrolyttforstyrrelser og tretthet er også tegn til giftige nyre. Disse tre tegnene oppstår som et resultat av nyrene ikke fungerer som den skal. En vann ubalanse oppstår når kroppens natriumkonsentrasjonen er enten for lavt eller for høyt, ifølge Discovery Health. Når mengden av vann i kroppen enten øker eller avtar, kan en elektrolytt ubalanse oppstå. Disse ubalansene kan føre til muskelkramper, tørst, irritabilitet, endringer i hjertefrekvensen og blodtrykket og beslag.

Giftig nyre kan også føre til tretthet. Når en person er trøtt de pleier å ha en mangel på både motivasjon og energi, sier MedlinePlus. De kan også oppleve apati og tretthet.

Er Begonier giftig for en baby?

Er Begonier giftig for en baby?


Begonia (Begonia semperflorens-cultorum), ofte referert til som voks begonier og tuberous begonier, er en av de mange varianter av ikke-giftige stueplanter som presenterer minimal risiko for barn ved svelging. Begonia er ofte oppført som akseptable innendørs og utendørs planter for boliger som inneholder dyr og barn.

Misforståelse

Allergiske reaksjoner kan noen ganger synes å være forårsaket av inntak av noe giftig, når reaksjonen er ganske enkelt en allergi. Begonia er en ikke-giftig plante; imidlertid, hvis allergisk, kan man reagere negativt.

Giftstoffer

Begonier inneholde to giftstoffer: oxalates og cucurbitacin B. Fordi giftstoffer er plassert i de underjordiske deler av planten og toksinet beløpet er relativt lav, det er svært usannsynlig at anlegget kan være giftig.

Bivirkninger

Hvis enkelte deler av anlegget er inntatt, det er mulighet for hevelse i hals, lepper og tunge; talevansker og svelge; og mulig kvalme og oppkast. Ingen behandling er nødvendig hvis det oppstår slike ting; symptomene er midlertidige og vil passere.

Typer

Det finnes mer enn 500 typer begonier, som alle anses ikke-giftig.

Fordeler

Begonia er lett å vokse og ta vare på, finnes i nesten alle form, farge og størrelse, presentere utsøkte blomster, og er ganske populære.

Giftig Mold forgiftning symptomer

Det finnes mange typer av mold; de fleste er ufarlige. Men det er noen former som kan vokse i ditt hjem og utgjør farlig helserisiko for deg og din familie. Disse har blitt kalt "giftig muggsopp", selv om formene selv er ikke giftig. De produserer metabolitter som produserer giftstoffer som kalles mykotoksiner. Mykotoksiner er en alvorlig helserisiko. Flere giftige mold forgiftning symptomer kan føre til kreft, hjerteproblemer, kronisk bronkitt, lærevansker og mer.

Farligste Molds

Stachybotrys chartarum og Chaetomium er de farligste formene. De fører til alvorlige sykdommer som for eksempel multippel sklerose, blødende lungene eller autoimmune sykdommer.

Muggvekst

Mold vokser i fuktige områder som inneholder oksygen og noe å mate på. I boliger, disse stedene er bad, fuktige kjellere, kjøleskap drypptrau eller hvor det har vært en lekkasje rørleggerarbeid; det farligste stedet er i gulv og vegger.

Psykiske symptomer

Symptomer på giftig mugg forgiftning er mange, og kan også være symptomer på annen lidelse. Du kan ha mer enn ett symptom. Psykiske symptomer er angst, hukommelsestap, personlighetsforstyrrelser og humørsvingninger.

Fysiske symptomer

I likhet med de mentale symptomer, kan de fysiske symptomene forårsakes av toksiske mugg forgiftning eller ved andre forstyrrelser. Disse symptomene er skjelving, sår hals, hoste, rektal blødning, neseblødning, magesmerter, hodepine og smerter i ekstremiteter.

Beskyttelse

Beskytte et hjem mold krever reparere eventuelle vann problemer raskt, se etter vann flekker, holde fuktighetsnivået lavt og holde sprinkleranlegg fra treffer ytterkledning av ditt hjem. For små områder av mold, er det anbefalt å rengjøre med blekemiddel og vann; for store områder, bør en giftig mold ekspert kontaktes.

Hvilke vitaminer kan være giftig for leveren

Selv om vitaminer er bra i sine anbefalte doser, kan vitaminer i altfor store mengder være giftige og forårsake skade på kroppen. Det finnes flere typer vitaminer som kan forårsake vitamin toksisitet. Symptomer inkluderer gastrointestinale forstyrrelser, hodepine, tretthet, muskel og leddsmerter, tørr hud, vekttap og mer.

Vitamin A

Vitamin A toksisitet vil vise seg i ulike tegn og symptomer. Noen av disse inkluderer utslett, tretthet, kvalme, oppkast, irritabilitet, hodepine og magesmerter. I noen tilfeller, peeling hud er også et problem.

Vitamin B3

Doser av Vitamin B3 i mengder på over 500 mg per dag kan skade leveren. Langvarig inntak må skje før symptomer manifest.

Vitamin C

Selv om det er sjeldent, vitamin C i mengder som overskrider 2000 mg per dag kan være giftige og påvirker leveren. Toksisitet symptomer er diaré, blødende tannkjøtt, tørt hår, forsinket sårheling og tørr hud.

Vitamin D

Vitamin D-toksisitet, også kjent som hypervitaminose D, fører hyperkalsemi. Hyperkalsemi oppstår når høye nivåer av kalsium er lagret i kroppen. Noen symptomer på vitamin D-toksisitet inkluderer redusert appetitt, forstoppelse, nyrestein, svakhet forvirring og hjerterytmeforstyrrelser.

Vitamin E

Kvalme, svakhet, tretthet, magesmerter, diaré, hodepine og gass er alle symptomer på for mye vitamin E i systemet som er en mulig årsak til leverskade.

Giftige Lipids og Karbohydrater

Giftige Lipids og Karbohydrater


Lipider og karbohydrater er byggesteinene i kroppen; som sådan, skadelige former av disse to makromolekyler ikke er svært vanlig. Men visse stoffer inneholder skadelige fettstoffer og karbohydrater som kan skade humane celler og forårsake sykdom.

Forholdet

Det er ingen sammenheng mellom toksiske lipider og karbohydrater toksiske; hvert stoff kommer i kroppen via forskjellige midler, og har forskjellige virkninger på mennesker.

Dannelse

Noen giftige lipider er dannet ved oksidasjonsreaksjoner som forekommer under fettstoffskiftet. Andre giftige lipider er inntatt, og er giftige på grunn biomagnifications, akkumulering av giftstoffer i kjøttet av organismer.

Aterosklerose

Low-density lipoproteiner (LDL) i blodet kan bli skadet av giftige lipider og øke risikoen for plakk og åreforkalkning.

Nøytralisering

Nyere studier av Oregon State University har funnet at noen antioksidanter, som vitamin C, nøytralisere de skadelige effektene av giftige lipider. Men den samme studien viste at vitamin C kan også være til stede i DNA-skadelige forbindelser.

Lektiner

Lektiner er karbohydrater som finnes i planter enn det som kan være giftige hvis de spises under visse forhold, for eksempel i rå røde kidneybønner. Svelging av lektiner kan føre til kvalme, oppkast og diaré.

Etanol

Etanol, kjemikaliet som befinner seg i alkoholholdige drikkevarer, er giftig for celler i kroppen. Forbruket av for mye etanol kan føre til leversykdom, pankreatitt eller kreft.

Hvordan å rense et giftig kolon

Tykktarmen, eller tykktarmen, kan bli giftig når pasienter ikke har hatt regelmessig avføring. Når avfallet ikke blir riktig og regelmessig fjernet fra kroppen, det stivner, bygger seg opp i tykktarmen, og kan resultere i kompaktering og infeksjon. Det kan også lage små hull i tarmen som kan lekke avfall inn i blodet. Et kolon rens er en måte å avlaste en giftig kolon.

Hvordan å rense et giftig kolon

•  Forbered deg på et kolon rensing for 2 eller 3 dager før opplevelsen. Spis små sunne måltider og avslutte din daglige vitamin diett. Redusere eller unngå inntak av sjokolade, kaffe og te. Tenk faste for dagen før prosedyren starter ved å drikke bare vann. Dette vil bidra til å lette ubehag av et kolon rens.

kjøpe ingrediensene til prosedyren. Du kan bruke en av en rekke kommersielle kolon rensing produktene på markedet eller lage din egen med aktivt kull, bentonitt leire og psylliumskall. De fleste helsekost og vitamin butikker bære ingrediensene.

Bland 1 ts. leire eller kull og 1 ts. psyllium i en 8-oz. glass vann, slik at ingrediensene løses opp. Drikk blandingen to timer før eller etter et måltid, en gang daglig i 3 dager. Følg kolon rensing drink med en annen glass rent vann.

Øke antall glass cleanser til 2 per dag på dag 4 og 5. Drikk blandingen første om morgenen og før du trekker deg om natten. Fortsette å øke kolon drinker til 3 på den 6. dag og fire på den 7. dag.

Plan å drikke 5 glass kolon rensing drikker en dag til du ikke lenger er forstoppet eller du føler en stor lettelse av symptomene som fikk deg til å starte prosessen på 1. plass. Mange mennesker med tarm lidelser kan ha behov for å drikke blandingen i 1 til 2 måneder, men de fleste fortsetter i omtrent to uker.

Fullfør kolon rensing rutine hver dag med klyster eller colonic flush fra en profesjonell til å sørge for at alle giftstoffer er renset fra tarmen og ikke blir sirkulert tilbake gjennom kroppen.

Hint

  • Hold deg hydrert ved å drikke ekstra glass vann før, under og etter under et kolon rensing. Ta en probiotiske supplement for å legge de gode bakteriene tilbake i fordøyelseskanalen som kan ha blitt spylt under rensing.
  • The Mayo Clinic advarer at kolon rensing kan være en unødvendig og noen ganger skadelig prosedyre. Kolon rensing prosedyrer kan føre til dehydrering, en topp i elektrolytter og farlig for personer med nyre-eller leversykdom.

Giftig rensing av kroppen

Giftig rensing av kroppen


Folk gjennomgå giftige rensing av mange grunner: for å opprettholde et ungdommelig utseende, gå ned i vekt, opprettholde helse og selv bekjempe sykdom eller sykdom. Giftig rensing er en prosess. Det starter ofte med kosthold og kan inkludere kosttilskudd, kolon renser, juicing og andre rensemetoder. De fleste bruker minst to av disse metodene når rensing.

Hvorfor folk Detox

Den viktigste grunnen til at folk detox er å kvitte kroppen for giftstoffer. Candida albicans, eller systemisk gjær, lever naturlig i tykktarmen. Noen ganger overproduces denne gjærsoppen i ett system og forårsaker symptomer som hodepine, gastritt, smerte, gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer (dvs. kronisk utmattelsessyndrom, fibromyalgi). Denne tilstanden ofte stammer fra overdreven bruk av antibiotika, p-piller, kortikosteroider, matallergier og klorvann.

Når dette gjær dør den avgir giftstoffer. Med mindre man rids det kroppen av disse giftstoffer, vil de inn i blodbanen og ende opp i sine celler og organer.

Kosttilskudd endringer

En måte å rense kroppen for giftstoffer er gjennom kosten. Siden de fleste giftstoffer ender opp i tykktarmen, er én måte for å eliminere sukker, gjær og gluten fra kostholdet. Candida strømmer på disse stoffene og vil forverres uten disse kosttilskudd restriksjoner. En glutenfri diett vil vanligvis sikre en sukker og gjær-fri diett i tillegg. Siden de fleste kommersielle brød, pasta, kaker og melk inneholder gluten, må man enten spise mer glutenfri mat eller finne erstatter for deres favoritt mat. Brun ris, de fleste kjøtt, poteter, yams, mandler, grønnsaker og frukt inneholder ikke gluten. Hvis du liker brød eller pasta, kan du spise spelt, ris eller mandel substitutter.

Probiotika, enzymer, Foods & Herbs

Begge probiotika og enzymer kan drepe systemisk gjær. Probiotika legge "vennlige" bakterier i fordøyelsessystemet. Enzymer hjelpe assimilere gjær og fjerne det fra kroppen. Disse elementene kan kjøpes på en helsekostbutikk. Imidlertid inneholder yoghurt kulturer og kan spises i stedet for probiotika. Rå grønnsaker inneholder også mange sunne enzymer.

Flere matvarer kan hjelpe detox systemet. Et par fedd hvitløk en dag kan gjøre underverker for å bekjempe gjær. Virgin kokosolje er også et godt valg Andre inkluderer cayenne pepper, grapefruktkjerneekstrakt og Paul d'Arco te, en urt.

Tykktarm, lever og galleblæren Renser

Et kolon rens vil fremskynde prosessen med å fjerne giftstoffer fra tykktarmen. Det er to grunnleggende måter å gjøre kolon renser: pulver rensemidler eller colonic vanning. Powder renser kan kjøpes på helsekostbutikker. De inneholder vanligvis en blanding av matvarer og urter som rids kroppen av gjær, parasitter og toksiner. Et kolon vanning spyler hele tarmen med renset vann. Denne prosedyren er vanligvis administreres av en lisensiert kolon hydrotherapist.

Leveren renser fjerne giftstoffer fra leveren. Det er pakket rensemidler enn rense leveren samt hjemmelagde løsninger. En leveren rens tar vanligvis bare noen få dager. En blanding av Epsom salt, vann, olivenolje, frisk rosa grapefrukt og svart valnøtt tinktur brukes ofte i hjem rettsmidler. Galleblæren flush bruker lignende ingredienser.

Juicing

Juicing kan bidra til å fjerne giftstoffer fra de fleste store organer og vev, inkludert kolon. Juicing innebærer å blande grønnsaker og frukt i en blender for å gjøre det lettere å konsumere disse matvarene. Noen vanlige grønnsaker og frukt som brukes i juicing inkluderer selleri, gulrøtter, rødbeter, reddiker, persille, hvitløk, hvete gress, epler og ananas. Hver av disse matvarene inneholder enzymer som er ekstremt kraftig i detoxing kroppen. Enzymer hjelpe friske celler trives og bekjempe ubalanserte celler, for eksempel celler som ble invadert av giftstoffer og parasitter.

Ion fotbad

Ion fotbad bruke positive og negative ioner for å fjerne giftstoffer. Igjen, cellene med giftstoffer er vanligvis svakere enn de friske celler. Giftstoffer forlater kroppen fra ulike organer, og du kan føle deg mye mer energisk etterpå. Ulike farger siver ut i vannet kan fortelle deg hvilke organer som detoxing. For eksempel appelsingiftstoffer som vanligvis kommer fra leddene.

Badstuer og Massasjestoler

Det er mange infrarøde badstuer i dag som ikke er så ubehagelig som den gamle kull enheter. Badstuer fjerne giftstoffer gjennom porene i huden. Berusede celler og parasitter ikke håndtere varmen av badstuen og faktisk dø av og til slutt strømme inn i tykktarmen. De blir senere fjernet.

Massasjestoler kan løsne visse muskler og vev for å frigjøre giftstoffer. Noen av disse stolene bruke refleksologi og akupunktur teknikker. Giftstoffer kan elimineres naturlig eller gjennom colonics. Disse stolene ofte benytter dyp massasje metoder, som kan tappe en overflod av giftstoffer fra alle områder av kroppen. Colonics er ofte anbefalt etter disse massasje for å rense disse giftstoffene ut av kroppen.

Giftige Deler av spiselige planter

Konvensjonell visdom forteller oss at det er spiselige planter og ikke-spiselige planter, den første alt rett til å spise, den andre ikke. Men noen ganger ting er ikke så klart. Spiselige planter, selv sunt som frukt, kan inneholde giftige deler. Noen er ekstremt farlig for mennesker, spesielt barn, og dyr.

Rabarbra Leaves

Rabarbra består av lange røde og hvite stammer toppet med store grønne blader. Stilkene er ganske spiselige og kan brukes i en rekke oppskrifter, de mest populære er rabarbra pai. Men bladene er giftige og ganske farlig for mennesker. Rabarbra bladene inneholder oksalsyre, som kan være dødelig. Å spise enten rå eller kokt rabarbra blader kan forårsake kramper og koma, og hvis spist i tilstrekkelige mengder, død.

Apple Seeds

Epler er en allsidig frukt og kan spises av nesten hvem som helst uten syk effekter, med mindre de er uheldig nok til å ha noen form for matallergi. Men eple frø inneholder noe som er giftig for alle: cyanid. Apple frø inneholder amygdalin, et sukker og cyanid forbindelse som som blir til dødelig hydrogencyanid i metabolismen. Cyanide fratar blodet av oksygen, noe som fører til døden ved kvelning. Heldigvis, kan kroppen håndtere en liten mengde cyanid, og eple frø inneholder ikke nok til å gjøre skade hvis bare noen få er spist.

Peach Pits

Peaches, deilig som de er, også inneholde giftige deler. Teknisk sett, ifølge Texas A & M AgriLife Extension hagebruk service, "Alle deler av fersken unntatt fruktkjøtt og huden er giftige." Dette hovedsakelig konsentrert i gropen, som i likhet med eple frø, inneholder amygdalin. Den store størrelsen på en fersken pit gjør utilsiktet inntak usannsynlig, men likevel bør fersken groper aldri bli spist, som selv en ikke-dødelig dose kan føre til pustevansker og koma.

Mandler

Mandler er unike ved at de er muttere som kan være både spiselige og giftige samtidig. De kommer i to grunnleggende varianter, søte og bitre. Søte mandler, inkludert Jordan mandler og "shell mandler," er ikke giftig. Disse mandler og mandel melk laget av dem, kan spises med ingen grunn til bekymring, bortsett fra av personer med mutter allergi. Men bitre mandler inneholder blåsyre og vår venn amygdalin. Bitre mandler brukes til å lage mandel smakstilsetning, eller "ånd av mandler", en væske som brukes ofte i baking eller godterier. De er også brukt til å lage amaretto. Brukes i små mengder, er det liten fare, men når det spises i større mengder, kan bitre mandler være dødelig.

Hvilke metaller er giftige for fisk dammer og hager?

Hvilke metaller er giftige for fisk dammer og hager?


Tilstedeværelsen av små spor av metaller i fiskedammer og hager er akseptabelt for vekst, men de blir giftige når de er for konsentrert. Dam, som selger fiskedam produkter, refererer til denne konsentrasjon som "tungmetaller", som finnes i loddemetallet som brukes til å bli rørlegging sammen. De fleste tunge eller giftige metaller distribueres gjennom en felles vannkilde, sprøytemidler eller kasserte skrapmetall.

Lead

De giftige effektene av bly følte både av vannlevende organismer og hageplanter. Metallet ble vanligvis brukt i lodding vannrørene, men har siden blitt avviklet fordi de syke effektene er også følt av mennesker. Ifølge University of Minnesota, er bly oftest leeched ned i grunnen og tjern miljøer gjennom bilen utslipp og når bly-basert maling chips av, blander i jorda og avløp til en vannkilde. Siden planter har en tendens til å absorbere mindre bly enn bløtvev organismer som fisk, hager tendens til å ha en høyere terskel for bly nivåer.

Kobber

Kobber ved mindre konsentrasjoner er ikke skadelig og er faktisk nødvendig som et vesentlig element for fisk og planteliv. De negative eller giftige virkninger merkes når konsentrasjonen av kobber blir for høy. Siden det er et metall som ikke dekomponerer, akkumuleres den i sedimentet. Over tid kan det nå farlige nivåer for planter og dyr. I akvarier, er en kjemisk reaksjon som produseres når vann med lav pH-verdi og lav vannhardhet mix med kobber sediment forårsaker høye konsentrasjoner av kobber til brått slippes ut i vannet, sier OASE Living Water. Denne plutselig utslipp av kobber er dødelig for dammen liv. OASE anbefaler ikke å bruke kobber produkter for å opprettholde dammer eller fisk stridsvogner å unngå kobberforgiftning.

Tin

Tinn er skadelig for planten og dam levetid på høye nivåer. Det igler i sanden fra gamle kasserte bokser, metaller, maling og plantevernmidler. Ifølge Lenntech vannbehandling løsninger, er tinn mest skadelig for sopp, planteplankton og alger, som er avgjørende for helsen til aqua økosystemer. Deres vekst, reproduksjon og matings mønstre er mest forandret ved nærværet av tinn. Hagene er mindre påvirket av tinn fordi de ikke absorberer metaller som vannlevende organismer. Mesteparten av tinn forblir i jorden, hvor den ikke lett brytes ned av mikroorganismer.

Hvordan lindre kløe og hevelse fra Brann maur biter

Hvordan lindre kløe og hevelse fra Brann maur biter


Brann maur kan være liten, men deres biter bære en kraftig trøkk. Med hver bite, brann maur injisere en liten mengde gift inn sitt offer. For folk flest, bare fører til at giften en mild reaksjon som resulterer i kløe og hevelse rundt biter, ligner på kroppens reaksjon på en bie stikk. Enten du har rømt med en matbit eller flere fra en koordinert brann maur angrep, kan du finne deg selv nå for lindring fra kløe og hevelse inntil kroppen heles på egen hånd.

Bruksanvisning

•  Rens huden med mild såpe og mye vann. Hvis væskefylte byller dannes på stedet av de maur biter, unngå å bryte dem åpne.

Pakk en ren klut rundt en ispose og gjelder for stedet av brann maur biter. Hold komprimere på i 10 minutter og deretter fjerne i 10 minutter. Gjenta etter behov for å lette smerter og hevelse.

Heve området bitt av brann maur for å redusere hevelse. Fjern stramt, sammentrekkende klær fra områdene rundt brannen maur biter for å redusere hevelse.

Påfør en over-the-counter hydrokortison krem eller Calamine lotion. En blanding av 3 ss. natron til 1 ss. vann påføres de biter virker på plass av en over-the-counter medisinering. Påfør aktuell lettelse flere ganger om dagen for å lette kløe.

Dekning noen pustler som danner med en steril bandasje. Hvis trangen til å klø blir et problem, kan du bruke en bandasje som et forebyggende tiltak.

6. Ta en over-the-counter muntlig antihistamin for å lette kløe og hevelse. Antihistaminer hjelper blokkere kroppens reaksjon på giften injisert med hver brann maur biter.

Ta en smertestillende som ibuprofen eller acetylsalisylsyre for å hjelpe med lokalisert smerte rundt bålet maur biter.

Tips og advarsler

  • Lag din egen ispose ved å plassere isen i en plast baggie. Pakk en klut rundt posen før du påfører ispose å bite området.
  • Smerte og kløe assosiert med en mild reaksjon på brann maur biter bør avta i én til to dager.
  • Problemer med å puste, rask puls, besvimelse, svimmelhet og elveblest er tegn på en alvorlig allergisk reaksjon på brann maur biter. Oppsøke lege umiddelbart ved første tegn på en alvorlig reaksjon.
  • Hevet hvite pustler fra brann maur biter vare i mange dager. Ikke pop pustler åpne som de kan forårsake en infeksjon. Hvis pustler gjør pop åpne, holde området rengjøres og dekkes med en steril bandasje.

Er Fluoride Toothpaste Giftige?

Er Fluoride Toothpaste Giftige?


Et raskt blikk på baksiden av en tube med fluortannkrem kan gi deg en pause. Advarselen etiketten står det: "Hvis du ved et uhell svelge mer enn brukes til børsting, søke profesjonell hjelp eller kontakt Giftinformasjonen umiddelbart." Plutselig ideen om å pusse to ganger om dagen for sunnere tenner og tannkjøtt virker tvilsom. Selv om alt synes å ha en advarsel etikett disse dager, forstå noen grunnleggende fakta om fluortannkrem kan bidra til å bringe fred i sinnet til din neste munnhygiene økt.

Hva er Fluor?

Fluor er et mineral som finnes naturlig i vann og matvarer som havsalt, fisk, sjømat, egg og teblader. Fluor kan også bli funnet i jorda, og mineraler som fluoritt. Mens fluor ikke er ansett som et viktig kosttilskudd element som kalsium, jern eller salt, betyr fluor gi noen fordeler til generell tannhelse.

Fluor og Dental Health

Stort sett ofte hører vi av fluor i form av tannkrem, munnvann og aktuelle programmer som brukes på tannlegekontor. Fluor har lenge vært brukt til å bidra til å styrke tannemaljen og forebygge tannråte. Når vi spiser, plakk-bakterier og sukker fra matvarer kombineres for å danne et surt miljø i munnen. Denne syren angriper toppen emalje lag på våre tenner, fjerning av mineraler i en prosess som kalles demineralisering. Demineralisering fører til svakere tannemaljen og potensielle tannråte. Når vi pusser med fluortannkrem, legger fluor i demineralisert flekker og bidrar til å styrke tannemaljen. Denne prosessen kalles remineralisering. På grunn av de dental fordeler forbundet med å bruke fluor, er fluor ofte lagt til tannkrem og andre orale hygieneprodukter.

Riktig dosering

The Institute of Medicine er Food and Nutrition Board er en divisjon av National Academies of Science; det vurderinger ernæringsmessige saker for USA og andre land. I 1997 etablerte det daglige tilstrekkelig inntak for fluor. På disse nivåene, kan fluor effektivt bidra til å redusere tannråte og samtidig unngå uønskede eller giftige bivirkninger. Tilstrekkelig inntak er etablert på 0,05 mg / kg kroppsvekt. Generelt sett betyr dette voksne kvinner kan trygt spise 3 mg per dag, mens voksne menn kan forbruke opp til 4 mg per dag. Når det gjelder barn, tilstrekkelig inntak for 4- til 8-åringer er 1,0 mg / dag; 9- til 13-åringer er 2,0 mg / dag; og 14- til 18-åringer er 3,0 mg / dag. Eksakte nivåer av fluor mottatt når børsting avhenger av tannkrem merkevare, hvor mye som er brukt og hvor mye som er svelget. Imidlertid er en enkel dose av tannkrem anvendes for børsting faller godt under de etablerte tilstrekkelig inntak nivåer. Risiko for overdose utvikle bare når fluor nivåer stige tilstrekkelig inntak anbefalinger.

Fluorose

Tann fluorose oppstår når en person forbruker høye nivåer av fluorid over en forlenget tidsperiode. Fluorose forårsaker misfarging av permanente tenner mens de fortsatt forming. Dette vanligvis rammer barn under seks år, siden permanente tennene dannes under tannkjøttet i løpet av denne tiden. Misfarging som følge av fluorose spenner fra lyse flekker og striper, til mørkere brune flekker som kan være bekymringsfullt for kosmetiske grunner. Vanligvis fluorose resultater fra inntak av for mye fluor gjennom vannkilder så som brønnvann, og ikke gjennom bruk av fluor tannkrem.

Fluor Toxicity

Når konsumert i store nok doser, kan fluor være giftig. For eksempel, hvis et lite barn skulle spise en hel tube med barnetannkrem, mengden av fluor inge kunne nå nivåer av 143 mg. Gitt den gjennomsnittlige vekten av en seks år gammel, en dose på 100 mg, eller 70 prosent av en tube med tannkrem, på en sittende kan være dødelig. Dette er grunnen til American Dental Academy legger advarsler på tannkremtuber som advarer foreldre å holde røret ut av rekkevidde for barn under seks. Tilsvarende tannleger anbefaler ofte at barn under to børste med en tannkrem som ikke inneholder fluor. Denne anbefalingen er basert på det faktum at de fleste spedbarn svelge tannkrem, heller enn å spytte det ut, når du pusser.

Fluor Poisoning

Tegn på fluor overdose inkluderer kvalme, oppkast og diaré, magesmerter, sikling, hodepine, besvimelse, uregelmessig hjerterytme, grunne pust og kramper. Alle disse skiltene bør vurderes seriøst, og garanterer å søke medisinsk hjelp umiddelbart.