Digidexo.com

Øvelse for kroniske ryggsmerter

Kroniske ryggsmerter kan stoppe livet ditt i sitt spor. Når ryggen er vond, bare å få opp å gjøre rettene kan være for smertefullt, og det føles som om ingenting kan forbedre smerte. Hvis du lider av kroniske ryggsmerter, ta kontakt med legen din for å diagnostisere tilstanden din og utvikle et treningsprogram for å redusere hyppigheten og intensiteten av smerte.

Aerobic Exercise

Det er viktig å ikke utvikle en stillesittende livsstil hvis du lider av kroniske ryggsmerter. Mens resten er viktig for å avlaste stress og belastning på rygg og ryggmargen, er det viktig å opprettholde blodstrøm og sirkulasjon i hele kroppen din. Du trenger for å holde vekten på et ideelt nivå. Hvis du er overvektig er det viktig å miste overflødig vekt for å redusere belastningen på ryggen. For de som ikke er overvektig, risikerer du å legge ekstra pounds ved å ikke gjenværende aktive.

Ryggsmerter virker mot noen motivasjon til å trene. Men hvis du kan finne en aktivitet som du liker som ikke er vektbærende, vil du forbedre din tilstand og vedlikeholde generelle helse. Svømming og spinning (innendørs aerobic stasjonær sykling) ikke plassere mye stress på baksiden.

Strekk og Styrke

Med et nytt treningsprogram, er det viktig å begynne langsomt. Gjøre øvelser med moderat strekk og lette vekter og gradvis øke etter hvert som du bygger opp styrke og utholdenhet. Yoga kan øke både styrke og utholdenhet samtidig utvikle fleksibilitet. Poses som Cobra, der du ligger på magen og løft deg opp på armene og samtidig la bena flatt på gulvet, kan gjøres i en yoga klasse eller som en enkel strekning når som helst. Bringe knærne til brystet er en annen strekning som kan hjelpe frigjøre spenninger i ryggmuskulaturen og redusere smerte.

Gjør abdominal arbeid på en øvelse ball for å redusere stress på ryggen mens isolere musklene kjernen for en ideell trening. Gjør crunches, hever beinet og vinklet styret stiller med treningsball. For å gjøre en etappe raise med en øvelse ball, balanse mot ballen ikke helt på det med baken og løfte det ene beinet opp fra gulvet om gangen. En vinklet bord positur har tærne på bakken, underarmene på ballen og du holde kroppen så rett som en planke, og holde den i 30 sekunder.

Øvelser for å unngå

Hold deg unna aktiviteter som innebærer mye hopping og vridning av ryggen. Basketball, tennis og aerobic er veldig hardt på kroppen og forårsake ytterligere spinal kompresjon. Ikke bøy deg over å ta på tærne eller knyte skoene dine. Dette kan føre til en akutt smerte skyte gjennom korsryggen. Aldri gjøre vekt trening med en vekt som er for tung og får deg til å svaie ut av balanse. Unngå sit-ups dersom de forårsaker ryggsmerter og aldri gjøre etappe reiser eller sit-ups med begge bena utvidet på gulvet.