Digidexo.com

Hvordan virker hodelus Shampoo fungerer?

Hvordan virker hodelus Shampoo fungerer?

Introduksjon til Lice

Lus er svært små vingeløse insekter som lever som parasitter hvor kroppshår kan bli funnet. Den vanligste stedet for å tiltrekke lus er på toppen av hodet. Lus er parasittiske skapninger. Dette betyr at lus avhenge leve av verten for å overleve. Lus overleve ved å suge små mengder blod fra verten sin. Vanligvis 3 til 14 år gamle barn opplever mesteparten av lus, men lus kan leve overalt hvor det er hår, uavhengig av alder.

Hvordan de sprer

Lus er ikke i stand til å hoppe eller fly, men de kan bevege seg svært raskt. Den vanligste måten å få lus er ved å berøre hoder. Barn kan også få lus av brukte utstoppede dyr eller andre leker. Det tar bare et øyeblikk av kontakt med én lus for å ha en eventuell angrep av lus.

Tegn på Lice

Foreldre bør konsekvent sjekke barna sine for lus i løpet av året som den fysiske tegn på lus (kløe, kloring, klaget over kilende eller flytte følelse i hodebunnen) kan ta opptil to uker å manifestere seg. Når du sjekker for lus her er hva du kan komme over. Den mest lett å se bevis på lus er lus egg, også kjent som nits. Disse vil se ut tan eller brune prikker. De kan også se ut som flass, med unntak av at de er vanskelige å fjerne ved å børste eller gre håret. Nits vil vanligvis legges tett inntil hodebunnen der de kan holde meg varm. Når Nits har klekket (vanligvis 1-2 uker etter å ha blitt lagt) de vil vokse til voksen blod suger lus ca 2 uker etter klekking. Voksne lus er grå eller brun, og er omtrent på størrelse med et sesamfrø.

Hvordan Lice Shampoo Works

Lus shampoo fungerer ved hjelp av plantevernmidler heter pediculicides. De vanligste pediculicides funnet i lice sjampo er pyrethrin eller permetrin. Umiddelbart etter sjampo brukes på hodebunnen og lus kommer i kontakt med pediculicide de lus dør. De fleste av de døde lus vil bli vasket ut med shampoo når håret skylles. I noen tilfeller kan gjenta vasking kan være nødvendig. Men selv etter å skylle lice sjampo fra hodet, kan du fortsatt trenger å gå gjennom med en kam for å fjerne eventuelle gjenværende egg eller døde lus gjenstår.

The Shampoo Process

Først lese instruksjonene nøye. Avhengig av lengden av hår, bør en bestemt mengde sjampo benyttes. Dette beløpet vil variere avhengig av hvilket merke lus sjampo du velger å bruke, og hvor sterk pediculicide finnes med produktet. Produktet bør påføres i tørt hår. Anvendelse av sjampo i dusjen eller badekaret utvanner de aktive ingrediensene og kan ikke drepe alle lus. Neste sjampo skal masseres fra roten til tuppen av håret. Lus kan raskt gå fra hodebunnen til tuppen av håret for å unngå kontakt med sjampo, så er det viktig å sørge for at håret er helt dekket. Kryss av for den anbefalte mengden av tid til å forlate sjampo i håret. I gjennomsnitt er det ca 10 minutter. Ikke la sjampo i håret lenger enn anbefalt på boksen. Forlate det lenger ikke gjøre produktet mer effektivt, og eksponerer personen gjennomgår sjampo til en økt risiko for skadelige bivirkninger. Neste sjampo trenger å bli vasket ut av håret. Når sjampoen er fjernet, trenger en fintannet hår kam som skal løp gjennom håret for å bidra til å fjerne egg og døde lus fra området. Prosessen deretter må gjentas fra en uke til 10 dager senere, i tilfelle noen av eggene levde og klekket. Ventet lenger enn 10 dager vil gi klekket lus lenge nok til å legge nye egg, forårsaker du å måtte starte helt på nytt.

Potensielle bivirkninger

Følg instruksjonene nøye for sjampo produktet du velger å bruke. Overeksponering for noen pediculicide kan skape skadelige bivirkninger, inkludert en økt risiko for kreft. Lus Shampoo er ikke anbefalt for alle barn under ett som kroppene deres ennå ikke har utviklet nok til å håndtere giftstoffer innenfor pediculicides. Enkelte barn med sensitiv hud kan ha en moderat til alvorlig allergisk reaksjon på lus sjampo. Snakk med legen din før du bruker en lice sjampo Hvis barnet ditt har en historie med alvorlige allergier eller sensitiv hud. De vil ha alternative sikrere metoder for deg å prøve på din sensitive barn.

Tilleggsinformasjon

Lus er ekstremt smittsom. Ett barn kan spre lus til en hel klasserom med barn under de rette omstendighetene. Hvis barnet ditt har en infestation, bør de holdes hjemme fra skolen, eller fra andre sosiale situasjoner, før smitten har blitt tatt vare på.

Lus i seg selv er ikke farlig. De trenger ikke spre sykdom, heller ikke de føre til umiddelbar skade på hodebunnen. Men hvis den forblir ubehandlet, kan fôring av lus på huden forlate hodebunnen tørr og irritert. Også, Hvis lusa blir stående lenge nok, eller hvis deres fôr områder er konsekvent ripete, du eller barnet ditt kan bli utsatt for en alvorlig infeksjon.

Lus kan overleve opp til to fridager i hodebunnen. Hvis du finner lus, må du vaske noen pledd, laken, putevar, og utstoppede dyr som barnet bruker på en jevnlig basis for å hindre ny infeksjon. Bruk varmt vann som er minst 120 grader Fahrenheit og tørk på de hotteste syklus i minst 25 minutter.