Digidexo.com

Den mest forskrevne behandling for bursitt

Den mest forskrevne behandling for bursitt


Bursitt er betennelse av små væskefylte blærer på brusk som kalles bursa sekker. Ifølge artikkelen "bursitt" av ekspertene på Mayoclinic.com, de vanligste stedene for bursitt er skuldre, albuer og hofter. Den mest foreskrevet behandling for bursitt inneholder en kombinasjon av hvile, immobilisering, medisinering, is, varme, og mosjon.

Betydning

Når en person utvikler bursitt, er resten av største betydning. Dette vil holde betennelsen blir verre og bli smittet. Fellesbukseseler kan brukes for å immobilisere det spesifikke skjøten og hindre plutselige bevegelser.

Typer behandlinger

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproksen kan redusere bursitt betennelser og smerte. En lege kan også foreskrive en antibiotika hvis det er en infeksjon i bursa sac.

Andre typer behandlinger

Isen er ofte foreskrevet som en del av de fleste behandlinger. Is reduserer inflammasjon ved å begrense strømmen av blod, som er den primære bidragsyter til tidlig svelling og alvorlig smerte. Når første smerte og hevelse er redusert, kan varmen øker blodgjennomstrømningen, frakter oksygen og næringsstoffer til det skadde området for healing.

Effekter av Exercise

Trening er en svært foreskrevet del av bursitt gjenopprettingsprosessen. Trening fremmer også blodstrømmen. Videre, det øker fleksibiliteten og styrken i muskler og sener, noe som bidrar til å stabilisere bedre leddet.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å utvinne fra bursitt. Ansette en foreskrevet kombinasjon av behandlinger er den raskeste måten å komme seg.