Digidexo.com

Nursing Administration skoler

Nursing Administration skoler


Sykepleier administratorer eller hode sykepleiere overvåke aktivitetene til pleiepersonalet. De arbeider i administrative roller på sykehus, klinikker og samfunnshus. Sykepleier administratorer er ansvarlig for å koordinere sykepleie omsorgstjenester, utvikle etatens politikk, tilsyn sine ansatte og vurdering av den samlede ytelsen til en organizationâ € ™ s sykepleietjenesten. Sykepleier administratorer må ha sterke mellommenneskelige og lederegenskaper, og en masterâ € ™ s grad er minimumskravet for en sykepleier administrator karriere. Flere skoler tilbyr en grad i sykepleie administrasjon.

Program Mål

Sykepleie og helsevesenet administrasjon programmer er laget for å forberede studentene for lederfunksjoner. Avhengig av programmet, studentene har mulighet til å skaffe sertifikater i spesialiserte administrative områder som menneskelige ressurser, markedsføring, entreprenørskap eller finans. Nyutdannede fra en sykepleier administrasjon program tjene en Master of Science grad. Studentene får opplæring i drift, helsetjenester finans, rådgivning og prosjektledelse. Sykepleie administrasjon programmer gir muligheter for mindreårige i felt som helseinformatikk, helse sykepleie, organisatoriske dynamikk og kvalitetsforbedring og sikkerhetsprosesser i helsevesenet.

Grad Krav

En typisk Master of Science i sykepleie administrasjon løper i to til tre år på heltid. Studentene tar sentrale kurs i sykepleie administrasjon så vel som forretnings valgfag. Noen valgfag og sertifikat programmer må ha relevant arbeidserfaring. Kurs som ofte tatt av graduate sykepleie administrasjon studenter omfatter human resource management, organisatorisk og atferdspsykologi, forbrukeratferd og corporate finance. Studenter som søker mindreårige i felt som helseinformatikk må ta flere kurs, blant annet anvendt helseinformatikk, næringsliv og strategisk planlegging og avanserte roller i administrativ sykepleier praksis.

Sertifisering

Nyutdannede fra en Master of Science i sykepleie administrasjon er kvalifisert til å bli sertifisert gjennom de amerikanske Sykepleiere Credentialing Senter. Kriteriene for sykepleier utøvende sertifisering omfatter holder en aktuell sykepleier lisens og ha en bachelorâ € ™ s grad eller høyere i sykepleie. Potensielle søkere må også ha holdt mid-level tilsyns- eller administrative sykepleie roller i minst 24 måneder. Fakultetet som har hatt undervisning stillinger i sykepleie administrasjon kvalifiserer for sertifisering. Ytterligere krav til sertifisering omfatter ferdigstillelse av 30 timer med etterutdanning i sykepleie administrasjon.

Videreutdanning

I tillegg til å kvalifisere for re-sertifisering, må sykepleier administratorer ta etterutdanningskurs for å holde deg oppdatert på de siste trendene innen sitt yrke. Blant flere nasjonale sykepleierforeninger, de amerikanske Sykepleiere Credentialing Center, eller ANCC, tilbyr etterutdanningskurs til kvalifiserte sykepleier ledere. Den nasjonale kommisjonen for å sertifisere kontorene og Akkreditering Styret for Spesial Nursing Certification akkreditere ANCC. Sykepleier ledere kan ta del i videregående kurs og seminarer arrangert av ANCC.