Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med PX90

Hvordan å miste vekt med PX90


PX90 er et vanlig navn på P90X workout plan. Planen fokuserer på to måter å komme i form: mosjon og ernæring. Ifølge produsenten, ernæringsfysiologer og fitness guruer gjorde over et år med forskning for å bygge et system som gir folk resultater i en steg-for-steg måte som er organisert og effektiv. Systemet fokuserer på "muskel forvirring", som stadig introduserer forskjellige øvelser for å holde musklene fungerer. Den 90-dagers systemet fungerer i tre faser, endre til en ny hver 30. dag.

Hvordan å miste vekt med PX90

P90X Workout Nutrition Plan

•  Spis en høy-protein, lav-karbohydrat diett i løpet av fase 1, Fat Shredder fase, å miste fett og øke muskelmasse. Fokus på karbohydrater, proteiner og små biter av fett under Fase 2, som er den Energy Booster fase. Endurance Maximizer er den tredje fase og innebærer spise proteiner, ekstra karbohydrater og små mengder fett for å gi deg muligheten til å gjøre det gjennom de siste dagene av PX90.

Velg matvarer fra listen over anbefalte elementer eller bruke oppskrifter og måltid ideer å ta gjetting ut av å planlegge dagen. Akseptable proteiner er egg og fettfritt, magert kjøtt. Dairy omfatter magre oster og melk. P90X anbefaler komplekse karbohydrater som hele korn brød og pasta, i motsetning til enkle karbohydrater som hvitt brød. Snacks inkluderer kalkun jerky og protein barer. Planen anbefaler også organiske eller ubehandlet grønnsaker og frukt. Ett måltid eksempel inneholder seks 3-oz. porsjoner protein, tre komplekse karbohydrater, tre grønnsaker, en frukt og to meieri porsjoner.

Shed vekt umiddelbart hvis du tradisjonelt spiser mye karbohydrater. Ifølge Carrie Wiatt, ernæring ekspert som skapte denne delen av treningsplanen vil starte ernæring komponent med proteinfasen føre til at du mister vekt på begynnelsen av PX90 som kroppen din blir vant til å jobbe hardere for å bryte ned maten.

P90X Workout Fitness Plan

Velg tilnærming for å oppnå de ønskede resultater. Velg P90X Classic hvis du vil ha veldig definerte muskler og fokus på styrketrening. P90X Lean er bra for folk som ønsker å gjøre mer cardio for å oppnå en tonet, slank kropp. P90X Doubles er for de som prøver å oppnå generell fitness.

Arbeidet med hjerte-øvelser, styrketrening og condition din kjerne muskler. Under styrketrening, arbeide på et par områder samtidig. Gruppe sammen bryst og rygg, skuldre og armer, magemusklene, biceps og rygg og bryst, skuldre og triceps. Kenpo og cardio arbeid på ditt hjerte, mens yoga og stretching forbedre fleksibiliteten. Spenst og Core Synergistics styrke musklene.

Utfør en treningsøkt per dag, velge fra 12 tilgjengelige rutiner. Gjør så mange repetisjoner som du kan og endre motstanden til hva du kan håndtere. Høyne din tempo som du går for å forbedre resultatene.

Endre opp rutine å forvirre musklene dine. I stedet for å bli så kjent med rutine som kroppen din treffer et platå med vekttap, slå ting opp og holde kroppen brenne fett og bygge muskler.