Digidexo.com

Hvordan Bruk Bragg Motion øvelser for Back Pain

Hvordan Bruk Bragg Motion øvelser for Back Pain


I første halvdel av det 20. århundre, Paul C. Bragg, etter å ha fått en lammende barnesykdom, utviklet et system for å leve sunt og øvelser for å redusere ryggsmerter og øke vitalitet. Brukes av ryggsmerter lider i over femti år, leger og fysioterapeuter fortsatt anbefale hans bevegelsesøvelser for å redusere ryggsmerter.

Bruksanvisning

•  Ligg med ansiktet ned på gulvet og plasser hendene på gulvet ved skuldrene. Presse kroppen oppover, løfter hoftene så høyt som du kan mens du holder albuene og knærne. Sakte senke hoftene til en horisontal posisjon, men holde armene og knærne rett og bue hodet bakover. Gjenta bevegelsen tre eller fire ganger.

Anta samme posisjon som i trinn 1 med hoftene høye. Gradvis rocke bekkenet fra side til side mens fokus på å strekke og forlenge ryggraden. Gjenta øvelsen et par ganger før du blir lei. Etter noen dager, vil det bli lettere, men ikke øke hastigheten av bevegelsen.

Recall crabwalk fra barndommen og sitte på gulvet med bena foran deg, bøyd og føttene flatt på gulvet, skulder bredde hverandre. Plasser hendene på gulvet ved hoftene og rotere dem utover. Skyv hoftene oppover, til crabwalk posisjon og prøve å gjøre ryggraden horisontalt med gulvet. Sakte heve og senke hoftene fire eller fem ganger.

Rull til en ball til å forlenge og styrke ryggraden. Ligg på ryggen og bringe knærne i en tuck posisjon, bruke hendene til å ta tak i leggen og trekke bena fast til brystet. Hold stillingen i ti sekunder, og slipp det forsiktig. Gjenta så ofte som nødvendig for å strekke ryggen din.

Endre den posisjonen du gjorde i trinn 1, ved å skyve hoftene opp, men deretter sakte gå rundt på alle fire. Hold magemusklene stramt. Hvis du flytter på hender og føtter er vanskelig, prøv krypende som en baby gjør mens du holder magemusklene kontrakt.

6. Øv på over Bragg bevegelsesøvelser hver dag i en uke eller to, før du begynner å se noen lettelse fra ryggsmerter. Deretter fortsette å gjøre dem to eller tre ganger i uken som en del av en pågående øvelse rutine.

Tips og advarsler

  • Se en lege om ryggsmerter som ikke lindres ved forsiktig strekke og trene for å utelukke andre årsaker.