Digidexo.com

Hvordan Kill Parasitter Med Hudbehandling

Hvordan Kill Parasitter Med Hudbehandling


Ingenting gjør huden din gjennomgå lignende parasitter. Selve ideen om bugs gravende i huden din er motbydelig for de fleste mennesker. Imidlertid har ingen å leve med hud parasitter for lang. Aktuell hud behandlinger er tilgjengelige for å behandle skabb og lus, de to viktigste formene for hud parasitter. Suksess avhenger ikke bare av å følge den riktige løpet av behandlingen, men også om hvordan du rengjør alle sengetøy, møbeltrekk og klær for å utrydde de stedene disse svært smittsom, mobile parasitter kan skjule.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din for å finne ut hva slags parasitt du har. Skabb og kropps lus har lignende symptomer og kropp, hode og kjønnshår lus er faktisk forskjellige arter av insekter. Legen din vil trenge for å identifisere feilen som plager deg slik at hun kan foreskrive riktig behandling.

Påfør permetrin krem resept fra topp til tå for å bli kvitt skabb. Omtrent en uke senere, gjelder den andre behandlingen. Les resept for nøyaktig antall dager, noe som kan variere basert på ditt tilfelle. To søknader vanligvis danne en komplett behandling hvis du har skikkelig vasket klær og sengetøy for å hindre ny infeksjon. Selv om kremen kan drepe av skabb midd, forventer symptomatisk klør å fortsette i flere uker.

Shampoo, vaske eller bruke din lindan resept for skabb. Lindan er en eldre medisiner som er veldig kraftig og ikke trygt for barn, gravide eller de med nedsatt immunforsvar. Leger fortsatt tidvis bruke den på alvorlige tilfeller av skabb. Lindan kommer i tre former: krem, kroppsvask og sjampo. Bruk som anvist for din foretrukne form for lindan. Behandlinger bør finne sted en uke fra hverandre.

Vask deg med såpe og varmt vann for å avslutte en kropp lus. Noen ganger er dette nok, forutsatt at du også vaske klær, sengetøy og rense møbeltrekk. Hvis dette ikke er tilstrekkelig, kan du bruke en over-the-counter lus behandling. Følg instruksjonene nøye som misbruk av disse kraftige kjemiske sjampo kan være skadelig.

Tips og advarsler

  • Svært få bugs som bite krever hud behandling. Veggedyr, lopper og chiggers, for eksempel, må være utryddet. De bor ikke på menneskelige verter. Skabb og lus er de eneste to vanlige parasitter som lever på mennesker, bortsett fra flått, som kan fjernes for hånd.