Digidexo.com

Balanserte dietter for barn som vokser

Balanserte dietter for barn som vokser

Barn trenger masse vitaminer og næringsstoffer for å vokse inn i sterke og friske voksne. En balansert og næringsrik diett er viktig for alle barns trivsel. Undervisning barnet å velge riktig mat mens hun er ung vil sette tonen for å spise sunt for resten av hennes liv.

Kontrollerende Deler

Hjelpe barnet å forstå porsjonskontroll er viktig i forebygging av fedme og fremme god helse. Som deler vokse seg større og større i restauranter og fast food kjeder, så gjør de delene foreldrene tjener hjemme. Ifølge KidsHealth.org, en bagel i 1990 var bare 3 inches i diameter, mens dagens bagels måle opp på 6 inches i diameter. En enkel guide til å tjene riktig deler er å forestille seg en plate delt inn i fire like deler: en for protein, den andre for grønnsaker, den tredje for hele korn og den fjerde for stivelse. En servering av biff eller kyllingbryst som tar opp halvparten av en plate er for stor. Holde en riktig balanse i rekke matvarer du tjene dine barn vil sørge for at de får nok vitaminer og næringsstoffer for å hjelpe dem å vokse og trives.

Sunn, variert måltid valg

Jo mindre bearbeidet mat er, jo bedre er det for barnet ditt. Hold deg unna frossen mat, hermetisk mat eller take-out - disse er lastet med konserveringsmidler, kunstige smaksstoffer og kjemikalier og natrium. I stedet velger frisk frukt og grønnsaker, magert kjøtt som kylling, og hele korn. Lese etikettene nøye. For eksempel, er en "multi-korn" brød ikke nødvendigvis bedre for barnet ditt. "Multi-grain" bare betyr mer enn én type korn ble brukt til å lage brød. Alltid velge brød og korn merket "fullkorn" i stedet, som vil gi barnet ditt med nødvendig kostfiber. Matvarer som er rike på sunne omega-3 fettsyrer, som laks, er også viktig for hjernens vekst og utvikling. Å gi barnet ditt et utvalg av sunn mat som han vokser sikrer at i fremtiden, vil han ikke være en kresen i matveien som nekter å våge utenfor kylling nuggets.

Gir Høyre Snacks

Snacks generelt bør begrenses til to per dag. Vanligvis vil en bli spist på skolen under en planlagt snack tid og en annen vil bli spist hjemme etter skolen, men før middag. Holde en container full av skiver gulrøtter, paprika, agurk og andre grønnsaker hendig er like enkelt som å ha en boks med kjeks. Yoghurt, lav-fett streng ost, air-poppet popcorn og nøtter er også enkel og sunn snacks alternativer som vil holde barnet mett, men vil ikke ødelegge hans appetitt. Ikke gi barnet ditt snacks å beite på utover dagen. Konstant snacking ikke tillater ham å trene sine egne sult impulser, som kan føre til overspising og fedme senere i livet.