Digidexo.com

Mental Helse og rusmisbruk programmer i Bridgeport, CT-området

Over hele landet, det er de som lider av psykiske lidelser og andre psykiske problemer, eller arbeider med rusmisbruk. Noen tror ikke de har et problem, mens andre erkjenner problemet, men fortsatt lider i stillhet av frykt for stigma knyttet til psykiske problemer eller rusmisbruk. Mange føler seg hjelpeløs om disse problemene. Men det er håp, i form av programmer og folk er villige til å tilby sin tid og erfaring til å gi dem. Disse programmene eksisterer på tvers av fylket, og Bridgeport, Connecticut, er intet unntak fra regelen. Bridgeport Området byr på en rekke alternativer til de som lider av psykiske problemer eller rusmiddelavhengighet.

Greater Bridge Community Mental Health Center

Greater Bridge Community Mental Health Center (GBCMHC) serverer mange byer i Bridgeport-området. GBCMHC tilbyr både døgn- og polikliniske tjenester, samt en rekke programmer for personer med ulike psykiske problemer eller rusproblemer. GBCMHC gir også støttetjenester for dem som trenger dem, inkludert en hjemløs Outreach Treatment Program og ulike boligtjenester. De har også aktivt tilby mobile krisetjenester, og skjerme den lokale sykehuset for ubemidlede klienter leter etter i pasientbehandling.

Greater Bridge Community Mental Health Center
1635 Central Avenue
Bridgeport, CT 06610
203-551-7400
ct.gov/dmhas

St. Vincents Behavioral Health Services

St. Vincents Behavioral Health tjenester er en tjeneste fra St. Vincent Medical Center. Det tilbyr i-pasient og polikliniske programmer tilby barn, unge og voksne med behandling for psykiske problemer samt rusmisbruk. I-pasient anlegget kan huse 76 pasienter og tilbyr psykiatrisk behandling, medisinsk avrusning og dobbeltdiagnose behandlingsprogrammer. St. Vincent opererer også Seton Academy, en spesiell skole for ungdom i alderen 10 til 19 som har følelsesmessige, psykologiske eller atferdsvansker gjøre hjemme eller offentlig skolegang vanskelig.

St. Vincents Behavioral Health Services
2400 Main Street
Bridgeport, CT 06606
203-362-3900
hallbrooke.org

Positive Veibeskrivelse

Positive Veibeskrivelse serverer Fairfield County siden 1973, og tilbyr behandling, rådgivning og utdanningsprogrammer for forebygging av og oppretting fra rus og avhengighet. Positive beskrivelser er en poliklinisk behandling sentrum, med sitt hovedfokus på de som lider av eller står i fare for rus og avhengighet. De har også flere programmer for de som lider av psykiske problemer og andre tilvenningen som gambling, og utdanning for å hjelpe foreldre å identifisere og forebygge risikoatferd av tenåringer eller unge voksne.

Positive Veibeskrivelse
420 Post Road West
Westport, CT 06880
203-227-0037
positivedirections.org

Familie Resource Associates, LLC

Familieressurs Associates tilbyr en rekke tjenester for enkeltpersoner, par og familier. De bruker en tverrfaglig tilnærming til behandling av ulike psykiske problemer, som depresjon, fobier, stress og mestring av sorg. De tilbyr også tjenester som arbeider med rus- og substans tilvenningen. Familieressurs Associates har ettervern støtte og familieterapitimer for dem i deres poliklinisk rusmisbruk recovery program.

Familie Resource Associates, LLC
3300 Main Street
Stratford, CT 06614
203-378-4514
familyresourceassociates.com

Bridges Milford

Bridges Milford ble grunnlagt i 1957 av en gruppe av berørte Milford borgere. Dette byrået tilbyr poliklinisk psykisk helse og avhengighet tjenester til voksne, barn, ungdom og familier. Broer Milford er utvinning fokusert og tilbyr veiledning og behandlingstjenester til sine pasienter. De har også et skolebasert tidlig intervensjon program laget for å hindre høy risiko ungdom fra å utvikle rusproblemer.

Bridges Milford
949 Bridgeport Avenue
Milford, CT 06460
203-878-6365
bridgesmilford.org