Digidexo.com

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for forstoppelse

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for forstoppelse


Dessverre, vi alle lider av forstoppelse hver gang på en stund. Forstoppelse kan være smertefullt og irriterende. Visse matvarer og medisiner kan føre til forstoppelse. Også mangel på fiber i kosten kan føre til forstoppelse. Vi vet at vi trenger nok fiber til å holde seg jevnlig, men ikke alle kan eller vil forbruke nok fiber i dag å ha normal og regelmessig avføring. Det er over-the-counter og resepter for å avlaste forstoppelse, men det finnes andre, mer naturlige måter å lette forstoppelse, og noen av disse er listet opp nedenfor.

Bruksanvisning

•  Drikk 4 oz. sviske juice med fruktkjøtt sammen med rikelig med vann. Først drikke et glass hver morgen til du kommer tilbake til det normale, og deretter skjære tilbake til en gang i uken. For de som ikke liker svisker, bruker aprikoser i stedet. Drikk et glass aprikos juice hver morgen eller spise 2 tørkede aprikoser hver dag for å avlaste forstoppelse.

Grind linfrø i en blender eller food prosessor og holde små grupper av den i kjøleskapet. Ta 1/2 ts. hver dag med et glass juice eller vann. Linfrø holder godt av seg selv, men når bakken, kan det gå ille fort, så hold det nedkjølt. For de som lider av forstoppelse ganske ofte, holder nok linfrø i kjøleskapet slik at du ikke går tom. En annen fin måte å få din daglige dose av linfrø er å strø bakken linfrø i din frokost hver morgen.

Lag en løsning av linfrø. Bare røre bakken linfrø i 3 qt. vann i 15 minutter. Avkjøl væsken og sil den. Hold linfrø løsning nedkjølt og tilsett 2 oz. hver dag i fruktsaft eller vann.

Spis 30 stykker av sukkerfri godteri hver dag for å avlaste forstoppelse. Sugar-free godteri har en ingrediens som kan forårsake diaré, og hvis du ikke spiser for mye, kan dette lette forstoppelse og holde deg jevnlig hver dag. Et godt eksempel på sukkerfri godteri er gelé bønner. Du kan også tygge sukkerfri tyggegummi hver, dag, men godteri fungerer bedre.

Tips og advarsler

  • Velg sukkerfri tyggegummi eller godteri som du liker best og bare spise en liten mengde av det hver dag. Etter et par dager, kan du skjære tilbake til annenhver dag eller en gang i uken.
  • Ikke overdriv med sukkerfri tyggegummi eller godteri - det vil gi deg diaré.
  • For de som ønsker å holde seg borte fra Aspartam, ikke prøv den sukkerfri tyggegummi eller godteri rette.