Digidexo.com

Vitaminer i Centrum Silver

Vitaminer i Centrum Silver


Centrum Silver er en daglig multivitamin for personer over 50 år Designet med aldersrelaterte behov i tankene, inneholder Centrum Silver en kombinasjon av 31 vitaminer og mineraler som anses viktig i biologiske prosesser. Kosttilskudd er ment for de som kanskje ikke får de anbefalte mengder av næringsstoffer gjennom kosten.

Vannløselige vitaminer

Centrum sølv inneholder en rekke vann-løselige vitaminer, som ikke er lagret i kroppen, men brukes umiddelbart. Vitamin B består av mange forskjellige forbindelser som brukes i forskjellige metabolske prosesser. Niacin - eller vitamin B3 - bistår i huden og nerve vedlikehold. Vitamin B6 er nødvendig for metabolismen av karbohydrater, aminosyrer og lipider, og dannelsen av røde blodceller. Folat - eller vitamin B12 - benyttes i dannelsen av røde blodceller, og produksjon av DNA. Centrum Silver inneholder 100 prosent av det anbefalte daglige verdien av vitamin C, som er viktig for kollagen dannelse, blant andre funksjoner.

Fettløselige vitaminer

Centrum Silver gir alle fire fettløselige vitaminer - som lagres i kroppens fettvev - i mengder som er nyttige for folk over 50. Vitamin A, forutsatt at 50 prosent av det anbefalte daglige verdi, er en nødvendig del av friske øyet funksjon . Den 125 prosent av det anbefalte daglige verdien av vitamin D opprettholder immunsystem og benstyrke. Vitamin D produseres av kroppen når den utsettes for sollys, men mange mennesker trenger tilskudd for å opprettholde sunne nivåer. Vitamin E spiller en rolle i utviklingen av røde blodceller og hjelper kroppen i å bruke vitamin K. Centrum Silver gir 38 prosent av det anbefalte daglige verdien av vitamin K, som spiller en viktig rolle i blod koagulasjon.

Mineraler

Mineraler er kjemiske elementer som kreves av kroppen for å opprettholde normale funksjoner. En 100 prosent daglige anbefalte verdien dose av kalsium bidrar til å hindre osteoporose. Jod, som er tilstede i centrum sølv på 100 prosent av den daglige anbefalte verdien, blir brukt i metabolismen av cellene og skjoldbruskkjertelhormoner. Krom brukes i metabolismen av fett, og 38 prosent av det daglige anbefalte verdien kan bli funnet i Centrum Silver. Selen spiller mange roller i kroppen, og 79 prosent av det daglige anbefalte verdien kan finnes i hver pille av Centrum Silver.