Digidexo.com

Blodtrykk 90 60

Informasjon om blodtrykk medisin Lotrel

Informasjon om blodtrykk medisin Lotrel


Lotrel er en reseptbelagte medisiner som hovedsakelig brukes til å behandle hypertensjon (høyt blodtrykk). Lotrel inneholder en kombinasjon av narkotika Amlodipin; en kalsiumkanalblokker og Benazepril; og en angiotensin-omdannende enzym (referert til som ACE). Lotrel er ofte brukt som en preemptive tiltak, som ubehandlet hypertensjon kan føre til alvorlige sykdommer som hjerteinfarkt, hjerneslag og sykdommer i nyrene.

Funksjoner

Amlodipin, kalsiumkanalblokk (eller kalsiumantagonist), arbeider for å øke blodgjennomstrømningen ved lettelser blodårene slik at de er i stand til å utvide og utvide seg. ACE-hemmere som Benazepril, arbeide for å redusere enzymet ACE handling. Ved å hemme den ovennevnte, kan blodkar utvide eller ekspandere, og blodtrykket kan falle. Når dette skjer, til hjertets generelle helse og evne fungere (pumpe blodet) øker.

Administrasjon

Lotrel doser er foreskrevet i henhold til pasientens medisinske tilstand og sin reaksjon på behandlingen. Lotrel er ikke ment å lindre symptomer og redusere en persons blodtrykk umiddelbart; det kan ta opptil flere uker for medisiner for å nå sitt fulle effektivitetsnivå. Det er viktig at Lotrel tas som foreskrevet (vanligvis en gang daglig) og konsekvent. Å ta medisinen på samme tid hver dag anbefales, da det må brukes konsekvent for å oppnå fordelen.

Doser

Lotrel tas oralt i form av en kapsel. Avhengig av dosen, inneholder medisinen forskjellige styrker av de ingredienser amlodipin og benazepril. Den amlodipin i kapslene varierer i styrke fra 2,5 mg, 5 mg eller 10 mg og er benazepril styrke tilsvarende 10 mg, 20 mg og 40 mg. Til sammen er det seks forskjellige kombinasjons styrker som er tilgjengelige.

Identifikasjon

Lotrel doser kan modifiseres og eller reduseres for å passe best til pasienten. De kapselstyrke er laget for å være lett skilles fra hverandre. Lotrel 2,5 mg / 10 mg er hvit med gullbånd, Lotrel 5 mg / 10 mg er brun med hvite bånd, Lotrel 5 mg / 20 mg er rosa med hvite bånd, Lotrel 5 mg / 40 mg er en lyseblå kapsel med hvite bånd , og Lotrel 10 mg / 20 mg er en lilla kapsel med hvite bånd.

Bivirkninger

Bivirkninger av Lotrel er tretthet, ørhet og tørrhoste. Disse effektene har en tendens til å avta når legemet blir vant til medisinen. Alvorlige bivirkninger inkluderer besvimelse, nedsatt libido, infeksjon eller influensalignende symptomer og økt eller redusert urinmengder. Tegn på en allergisk reaksjon på Lotrel inkluderer: pustevansker, utslett, kløe, hevelse i ansikt, tunge eller svelg og ekstrem svimmelhet. Det er viktig å drikke minst seks glass vann per dag mens du tar medisiner for å hindre dehydrering. I noen tilfeller trenger pasientene ikke opplever noen bivirkninger, før de har vært på medisiner for et par måneder. Før du starter Lotrel, er det viktig å informere legen din om alle og alle hatt kontakt sykdommer du har, medisiner du tar og allergier.

Hvordan ta blodtrykk by Hand

Hvordan ta blodtrykk by Hand


Lær hvordan du kan ta en blodtrykksmåling for hånd. Du kan ikke alltid ha et stetoskop tilgjengelig. Digital blodtrykk maskiner kan mislykkes. Noen ganger er det mulig å høre en puls hvis blodtrykket er ekstremt lav, er puls rask eller vaskulær sykdom er til stede. Helsepersonell er opplært til å ta blodtrykket for hånd i nødhjelp til rette for rask respons. Du trenger en tradisjonell blodtrykksmansjett med en sphygmomanometer å ta et blodtrykk hånd.

Hvordan ta blodtrykk by Hand

Plasser mansjetten over skurken av albuen, eller like over håndleddet hvis blodtrykksmansjett er for liten til at de passer rundt overarmen. Blodtrykksmansjetter er merket for riktig plassering. Pakk den tett i forberedelse til å ta en blodtrykksmåling for hånd.

Se etter en puls i håndleddet eller på innsiden av albuen, nærmest kroppen (mediale aspekt av antecubital plass), avhengig av hvor du har plassert blodtrykksmansjett. Du vil ta blodtrykket lesing for hånd i det nøyaktige stedet du følte pulsen, så hold fingrene der.

Når du har palpated en puls, blåse opp blodtrykksmansjett, være forsiktig med å bruke for mye press. Du trenger bare å blåse opp mansjetten til pulsen forsvinner. Du er nå klar til å finne det systoliske blodtrykket for hånd.

Sakte deflatere blodtrykksmansjett, holde hånden din i det nøyaktige stedet hvor du opprinnelig følte en puls. Se blodet manometer (sphygmomanometer) nøye og tømme mansjetten langsomt. Når du føler pulsen, noterer antall innhentet mens du tar en blodtrykket for hånd.

korrelere retur av pulsen følt med hånden med plasseringen av nålen på blodtrykksmåleren. Når pulsen er filt, kan du helt deflatere mansjetten. Blodtrykket du har fått er det systoliske blodtrykket. Du kan ikke konstatere den nederste rekke, eller diastoliske blodtrykksmåling, for hånd, også kjent som palpating et blodtrykk. I medisinske poster, ville lesing vises som følger: antall / P (f.eks l20 / P), med P indikerer blodtrykket ble tatt for hånd eller palperes.

Hint

  • Hvis du ikke klarer å finne blodtrykket for hånd første gang, bytte til den andre armen. Sørg for at du føler en puls før du blåse opp mansjetten. Bruk aldri tommelen til å føle en puls. Systolisk blodtrykk opplesninger under 90 kan tyde på legehjelp er nødvendig, men situasjoner varierer sterkt.
  • Alltid tømmes mansjetten helt løs og ta det når du er ferdig.

Hva er Ortostatisk blodtrykk?

Ortostatisk blodtrykk er mer korrekt kjent som ortostatisk hypotensjon (hypotensjon er lavt blodtrykk). Det er en tilstand der en persons blodtrykk synker betraktelig når du skifter posisjoner fra liggende eller sittende til stående. Når vi står opp etter sittende eller liggende, vårt blod bassenger i bena våre. Den direkte årsaken til ortostatisk hypotensjon er svikt i kroppen til å reagere raskt til posisjonsendring av skifte blod fra bena tilbake til hjertet. Med ikke nok blod som skal pumpes ut av hjertet, faller blodtrykket. En person med ortostatisk hypotensjon vanligvis blir svimmel eller faller ned når du står opp for fort. Eldre mennesker er mer utsatt, men alle kan ha dette problemet.

Symptomer

Symptomer på ortostatisk hypotensjon kan inkludere svimmelhet, ørhet, tåkesyn, eller faller ned når du prøver å stå opp raskt, eller når du får ut av sengen for fort i morgen.

Årsaker

Den mekanisme som bidrar til kroppens shunt blod fra bena til hjertet er komplisert og består av mange deler. Derfor kan det være mange årsaker, som påvirker ulike deler av prosessen, noe som kan forårsake ortostatisk hypotensjon.

Dehydrering på grunn av trening eller sykdom fører til lavere blodvolum i kroppen, som igjen fører til ortostatisk hypotensjon. Av samme grunn, folk som tar høye doser av diuretika ("vanndrivende") er mer utsatt for denne tilstanden.

Medisiner som betablokkere (brukt for hjertesykdom og høyt blodtrykk), kan Viagra og visse antidepressiva forårsake ortostatisk hypotensjon. (Denne listen er ikke eksklusiv - andre rusmidler kan føre til denne tilstanden.) Legemidler som dilate (utvide) blodårene og kan forårsake ortostatisk hypotensjon inkluderer alkohol og marihuana.

Hjertesykdom som fører til at hjertet til å jobbe mindre effektivt er en annen årsak.

Andre årsaker inkluderer (men er ikke begrenset til): skader i ryggmargen, svulster i ryggraden eller hjernen, alvorlige infeksjoner, brannsår, diabetes, feber, varme (selv å være i en badestamp), og å spise et tungt måltid (som minutt ekstra blod til tarmene).

Diagnose

Hvis du har symptomer på ortostatisk hypotensjon, vil legen måle blodtrykk når du sitter (eller ligge), stativ og sitte eller ligge ned igjen. Hvis blodtrykket endres mye når du skifter posisjoner, vil legen diagnostisere ortostatisk hypotensjon og begynne å lete etter årsaken.

Behandling

Behandling av ortostatisk hypotensjon avhenger av årsaken til tilstanden. For eksempel, hvis årsaken er en medisin du tar, kan legen redusere dosen eller bytte til en annen medisin. Hvis årsaken er en sykdom, vil legen behandle den, hvis mulig. Noen ganger årsaken er svært vanskelig å finne, og legen din kan bare være i stand til å behandle symptomene dine.

Det finnes flere medisiner som kan hjelpe behandle svært alvorlig ortostatisk hypotensjon. Fludrocortisone bidrar til å øke blodvolumet. Fludrocortisone kan forårsake alvorlige bivirkninger, så tett oppsyn av lege er nødvendig når du tar denne medisinen. Midodrine forårsaker små blodårene til å trekke seg som reduserer blod pooling i bena.

Forebygging / løsning

Endre posisjoner sakte og gradvis.

Unngå å stå stille i lange perioder av gangen.

Slitasje kompresjonsstrømper (for å redusere blod pooling i bena).

Drikk rikelig med væske.

Spis flere små måltider hver dag, i stedet for færre, større måltider.

Hvis symptomene er spesielt ille i morgen, bør du vurdere å løfte hodet av sengen slik at du ikke ligger flatt.

Rettsmidler for lavt blodtrykk

Lav blodtrykket, også kjent som hypotensjon, oppstår når strømmen av blod gjennom arteriene trykktap. En normal blodtrykksmåling blir 120/80, mens et lavt blodtrykksmåling vil være 90/60 eller lavere. Lavt blodtrykk er vanligvis ikke et medisinsk problem med mindre visse symptomer.

Symptomer og årsaker

Lavt blodtrykk kan forårsake ørhet, svimmelhet, besvimelse, uskarpt syn, kvalme og overfladisk pust. Sporadiske symptomer på lavt blodtrykk kan ikke være et alvorlig problem, men hvis symptomene vedvarer informere legen din. Utilstrekkelig blodtilførsel til viktige organer kan forårsake skade eller svikt.
Graviditet, hjerteproblemer, dehydrering, endokrine problemer, blodtap og infeksjon som når blodet kan alle føre til lavt blodtrykk. Allergiske reaksjoner på mat, visse medisiner og gift fra insekter kan føre til en farlig lavt blodtrykk sammen med en hoven hals, kløe og elveblest.

Medisinske problemer

Behandlingen avhenger av årsaken til lavt blodtrykk. Hvis dehydrering, hjerteproblemer, diabetes eller endokrine problemer er årsaken, deretter behandling av den medisinske tilstanden bør korrigere lavt blodtrykk.

Øke blodtrykket

Hvis ingen underliggende medisinsk problem som forårsaker lavt blodtrykk, deretter finne måter å heve blodtrykket er nøkkelen. Du kan gjøre dette på mange måter, avhengig av din alder og din helse. Upping saltinntaket kan øke blodtrykket, men sjekk med en lege før du prøver denne behandlingen. Personer med hjerteproblemer bør ikke øke natrium i kostholdet. Øke væskeinntaket vil holde deg fra å bli dehydrert, en årsak til lavt blodtrykk.

Medisiner

Noen ganger er et medikament i seg selv forårsaker lavt blodtrykk. I dette tilfellet, kan en lege redusere dosen eller stoppe bruken av medisinen.
Medisiner som brukes til å behandle lavt blodtrykk inkluderer Fludrocortisone, noe som kan øke blodvolumet og øker blodtrykket. Midodrine begrenser dine blodkar evne til å utvide, øke blodtrykket.
Følg alltid legens råd om hvordan du kan lindre lavt blodtrykk.

Lavt blodtrykk problemer og symptomer

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, er en tilstand der blodtrykket synker til under 90 mm Hg systolisk eller 60 mm Hg diastolisk. Hjerteproblemer, dehydrering og underernæring er de viktigste årsakene til denne tilstanden, spørre problemer og symptomer.

Organskade

Det største problem som kan oppstå ved lavt blodtrykk er skade på hjertet eller hjernen.

Kognitive endringer

Av alle symptomer på lavt blodtrykk, er en kognitiv endring den vanligste, med svimmelhet, besvimelse eller et tap bevissthet. For noen, kan det hindre muligheten til å konsentrere eller føre til depresjon.

Vision Avbrudd

For andre, lavt blodtrykk fører til forstyrrelser i synet, manifestert som uklart, eller noen ganger doblet visjon.

Digestive Endringer

Det er også ganske vanlig for en person som lider av lavt blodtrykk å oppleve en fordøyelses endring, spørre enten kvalme eller tørst.

Luftveis Endringer

Med nedgangen i blodtrykk, er mindre oksygen faktisk beveger seg gjennom hjertet, forårsaker mange mennesker til å oppleve rask eller grunne pust, som fører til tretthet eller utmattelse.

Misfarging

Lav blodtrykket fører også til et nesten blek misfarging av huden, ofte ledsaget av kulde eller clamminess.

Blodtrykk hos voksne

Blodtrykket er et mål på styrken av blod mot veggene i blodårene dine. Den måles i to krefter. Den første er den kraft i hjertet skaper som blod blir pumpet inn i arteriene og videre gjennom sirkulasjonssystemet. De andre tiltak arteriene 'kraft som de motstå strømmen av blod, eller når hjertet er i ro. Blodtrykket er uttrykt som to tall. Kraften av hjertet slo representerer det systoliske trykket, eller den øverste nummeret. Den nederste rekke, og diastolisk blodtrykk, når hjertet er i ro.

Sunt blodtrykk Readings

For voksne, er et blodtrykk på mindre enn 120/80 anses som sunt. Hypertensjon eller høyt blodtrykk, er definert som en avlesning som er større enn 140/90. Pre-hypertensjon er definert som et systolisk trykk lesing mellom 120 og 139 og et diastolisk trykk avlesning mellom 80 og 89. hypotensjon eller lavt blodtrykk, er generelt definert som en blodtrykket 90/60 nedenfor.

Tar Blood Pressure

Tar en persons blodtrykk er en enkel og smertefri prosedyre som tar bare et minutt eller to med en enhet som kalles en sphygmomanometer. For å ta det, er en mansjett plasseres på overarmen. Festet til mansjetten er en trykkmåler og en pære er festet til gummislangen. En lege eller annet helsepersonell steder et stetoskop på brakialarterien ved albuen og blåses mansjetten ved å pumpe pære. Når mansjetten er helt oppblåst til det punktet at brakialarterien kollapser, er luften sakte utgitt. Helsepersonellet vil lytte etter lyden av blod som strømmer gjennom brakialarterien. Avlesningen på manometeret når lydene blir hørt indikerer det systoliske trykket. Det diastoliske trykket lesing er kjent som lesing mellom to påfølgende hjerteslag.

Enheter for måling

Blodtrykks opplesninger er målt i millimeter kvikksølv, som er uttrykt som mmHg. Til riktig uttrykke et normalt trykk på 120 systolisk over 80 diastolisk blod, ville det bli skrevet som 120 mmHg / 80 mmHg.

Hypertensjon

Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, er en potensielt farlig medisinsk tilstand som ofte ikke har noen symptomer, det er derfor det har tjent kallenavnet "silent killer." Personer med høyt blodtrykk er mer sannsynlig at lider av alvorlige medisinske tilstander som hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Flere typer reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle høyt blodtrykk, men å følge et sunt kosthold og få rikelig med mosjon kan også bidra til å bringe blodtrykket til en sunn rekkevidde. Faktisk vil de fleste leger forskrivning medisiner for tilstanden også be sine pasienter til å spise bedre og få mer mosjon.

Hypotensjon

Hypotensjon eller lavt blodtrykk, er mye mindre vanlig enn hypertensjon, men det også ofte er ledsaget av ingen symptomer. Noen mennesker, skjønt, kan oppleve svimmelhet eller besvimelse, spesielt etter stående, som et tegn på lavt blodtrykk. I mange mennesker, betyr lavt blodtrykk ikke krever behandling. Imidlertid kan noen leger anbefaler at pasienter tar skritt for å prøve og øke blodtrykket, slik som å spise en diett med mer salt og drikker mer vann. I noen tilfeller kan en lege fore medikamenter for å bidra til å heve blodtrykket.

Lavt blodtrykk Symptomer og årsaker

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, er ikke så vanlig et helseproblem i befolkningen generelt som høyt blodtrykk, men kan være en alvorlig tilstand. Mens mange friske mennesker, spesielt idrettsutøvere, kan ha en lavere blodtrykk lesing enn en mindre sunn person, er noen ganger lavere blodtrykk indikasjon på et helseproblem som må tas opp. Lavt blodtrykk som presenterer med symptomer er mer sannsynlig å være problematisk og alvorlig.

Fakta

Lav blodtrykket, eller hypotensjon, er definert som en blodtrykksmåling på mindre enn 90/60. Normalt blodtrykk er rundt 120/80. Det første tallet i lesing, det systoliske, måler trykket når hjertet slår og fyller arteriene med blod. Det andre tallet, det diastoliske, måler trykket mellom beats. For en diagnose av lavt blodtrykk, kan enten nummer være lavere enn normalt. Du kan ha en normal systolisk lesing og et lavere diastolisk og likevel bli diagnostisert som har lavt blodtrykk.

Typer

En type av hypotensjon er postural hypotensjon. Denne typen lavt blodtrykk er spesielt egnet til å påvirke de eldre. Ca 10-20% av personer over 65 antas å ha denne typen. Dette fører til hypotensjon svimmelhet ved henstand, og er på grunn av et plutselig fall i blodtrykket med endringen av stilling. En annen type hypotensjon er postprandial, og er et plutselig fall i blodtrykket etter å ha spist. Det er vanligvis funnet i forbindelse med andre forhold.

Årsaker til kronisk Hypotensjon

Noen av årsakene til en kronisk lavt blodtrykk lesing inkluderer graviditet, skjoldbrusk problemer, diabetes, hjerteproblemer, problemer med blodårene, heteslag eller utmattelse, leveren forhold, og overdoser på høyt blodtrykk medisiner.

Årsaker til Sudden Hypotensjon

Noen årsaker til et plutselig fall i blodtrykket inkluderer en høy feber, eller omvendt lav kroppstemperatur, hjertesykdom, blodtap, alvorlig dehydrering, og alvorlige allergiske reaksjoner som en alvorlig reaksjon på en bie stikk.

Symptomer

Symptomer på hypotensjon omfatter svimmelhet, besvimelse, synsproblemer (spesielt tåkesyn), kvalme, hud som er blek og kjølig eller fuktig, lav energi, uvanlig tørste, nedstemthet, manglende evne til å konsentrere seg, og puste som er grunt eller rask.

Advarsel

Lavt blodtrykk som forårsaker symptomer er mye mer sannsynlig å være alvorlige, og kan skyldes en annen alvorlig medisinsk problem. Alle som opplever symptomer på hypotensjon bør søke en lege omsorg. Lavt blodtrykk symptomer kan bety at blodet ikke flyter som det skal på hjertet eller andre vitale organer.

Symptomer på lavt blodtrykk hos eldre

Symptomer på lavt blodtrykk hos eldre


Lavt blodtrykk (hypotensjon) er et vanlig problem for mange mennesker. The Mayo Clinic definerer lavt blodtrykk som å være på eller under 90/60. Det kan føre til en hel rekke symptomer, men kan være spesielt vanskelig for eldre fordi det setter dem på en økt risiko for fall. Det kan også ta en fysisk toll på en eldre person som allerede er i dårlig helse.

Svimmelhet / Svimmelhet

Svimmelhet er et vanlig tegn på lavt blodtrykk hos eldre. Mange eldre mennesker ofte får ør når de står opp fra sittende eller liggende stilling. Faktisk The Mayo Clinic rapporterer at blodtrykksfall etter stående skjer først og fremst hos personer i alderen 65 år og eldre. Dette kan være svært farlig, spesielt hvis personen ikke har noe å bidra stødig dem eller noen til å ta dem hvis de faller.

Kvalme

Kvalme oppstår ofte under episoder med lavt blodtrykk og vanligvis skjer i tillegg til svimmelhet eller hotheadedness. Mange ganger kvalme forårsaket av den plutselige fall i blodtrykket, men det kan også være forårsaket av svimmelhet. Kvalme og oppkast kan også føre til dehydrering som er kjent for å forårsake lavt blodtrykk. For en eldre person, kan kvalme føre til ytterligere problemer slik som redusert appetitt og vekttap.

Besvimelse

Besvimelse eller synkope er et vanlig problem i aldrende mennesker. Faktisk, en tilstand som kalles ortostatisk hypotensjon, som er forårsaket av en blodtrykksfall når du står opp, er en problematisk hendelse for noen eldre. Nettsiden for AGS Foundation rapporterer at besvimelse er sett dobbelt så ofte hos voksne 70 år og eldre og tre til fire ganger så ofte hos voksne 80 og eldre enn i noen yngre voksne. Plutselig besvimelse er farlig for alle. Imidlertid, på grunn av den eldre ha skrøpelig hud og ben, kan det resultere i en alvorlig, ødeleggende skade eller død for en eldre person.

Mangel på konsentrasjon

Når en persons blodtrykket er i stadig synker, er det et tap av blod til hjernen. Dette kan føre til at en eldre person til å ikke være i stand til å fokusere eller har problemer med å konsentrere seg om noe. De kan også bli stadig glemsom og kan selv ha problemer med å huske enkle daglige oppgaver. Familiemedlemmer kan tro at roten årsaken til denne oppførselen er demens når det kan være noe helt annet.

Depresjon

Det antas at depresjon kan være et symptom på lavt blodtrykk. Studier har vist at mange depresjon lider har også problemer med lavt blodtrykk. Det er foreslått av noen i det medisinske fellesskapet som lavt blodtrykk fører til apati og manglende ønske om å gjøre noe. Dette kan igjen skape en følelse av depresjon. Imidlertid er forskning på det nøyaktige forhold mellom lavt blodtrykk og depresjon fortsatt i dets tidlige stadier.

Lavt blodtrykk Forklart

Lavt blodtrykk Forklart


En normal blodtrykk lesing er når systolisk blodtrykk er nær 120 mm Hg og diastolisk blodtrykk leser 80 mm Hg. Systoliske trykket, det øverste nummeret i blodtrykksmåling, er hvor mye press hjertet ditt genererer når pumpe blod gjennom blodårene dine til resten av ditt hjerte. Det diastoliske trykket, det nederste tallet, refererer til mengden av trykket i blodårene dine når hjertet er i ro mellom beats. Lav blodtrykket, eller hypotensjon, oppstår når blodtrykket i løpet av og etter hvert hjerteslag er mye lavere enn vanlig.

Farene ved lavt blodtrykk

Ifølge Mayo Clinic.com, når systolisk blodtrykk fall ned til 90 mm Hg og diastolisk blodtrykk til 60 mm Hg, regnes det som farlig lavt. Blodtrykk opplesninger og symptomene vil variere med hver person. Når blodtrykket er meget lavt det fratar hjernen av oksygen og i sin tur kan føre til skade på hjertet og hjernen.

Årsaker

Det er flere årsaker til lavt blodtrykk. Noen foreskrevet medikamenter som betablokkere, medisiner for Parkinsons sykdom og trisykliske antidepressiva, kan føre til lavt blodtrykk. Legen din kan justere dosen din hvis dette er tilfelle. Over-the-counter medisiner kan også være den skyldige i å senke blodtrykket. Alvorlige hjertelidelser kan være ansvarlig for et fall i blodtrykket. I løpet av de første 24 ukene av svangerskapet, er det vanlig at blodtrykket å slippe, ifølge American Heart Association nettside. I sjeldne tilfeller svært premature babyer kan bli født med lavt blodtrykk.

Symptomer

Hvis du føler deg veldig svimmel eller faktisk svak, kan det være du har lavt blodtrykk. Du har kanskje tåkesyn og føler deg syk til magen. Hvis du føler deg deprimert uten noen spesiell grunn, kan dette også være et symptom. Mange andre enn lavt blodtrykk plager kan forårsake disse symptomene. Det er best å ta kontakt med legen din.

Mat og drikke

Mat og drikke spiller en viktig rolle i å regulere blodtrykket. Prøv å øke din drikking av vann for å unngå dehydrering som det kunne øke blodvolumet. Følge et sunt kosthold som er rikt på frukt, grønnsaker, korn og protein. Spis små low-carb måltider, som kan bidra til å forhindre blodtrykket faller raskt.

Natrium og lavt blodtrykk

Natrium (salt) er ganske godt kjent for å øke blodtrykket, og det kan anvendes på en vellykket måte til behandling av lavt blodtrykk, sier MayoClinic.com. Salt bør ikke brukes tilfeldig til du snakke med din lege, fordi for mye natrium kan føre til hjerteproblemer. Soyasaus er et flott alternativ, og har et høyt natrium innhold.

Andre Solutions

MayoClinic.com tilbyr noen forslag som er nyttige i å lindre symptomer på lavt blodtrykk. Når du endrer din posisjon, enten stående eller sittende, bevege seg veldig sakte. Før du får ut av sengen om morgenen, ta flere dype åndedrag. Sov med hodet litt hevet, da dette kan bidra til å bekjempe virkningene av tyngdekraften.

Høyt blodtrykk hos barn

Barn som tester positivt for høyt blodtrykk (hypertension) har blodtrykk som er det samme som eller høyere enn 90 prosent av barn innenfor samme alder, høyde, kjønn og gruppe, i henhold til de Mayo Clinic. Det er ingen standard blodtrykk lesing for alle barn som det er med alle voksne, fordi barns organer har forskjellige "normale" blodtrykket serier på ulike stadier av vekst. Men siden noen faktorer gjør enkelte barn mer utsatt for å utvikle høyt blodtrykk enn andre, er det viktig å vite om barnet ditt er i fare.

Årsaker

Barn under 10 år har som regel høyt blodtrykk som er forårsaket av en annen medisinsk tilstand (dette er også kjent som sekundær hypertensjon). Noen av de medisinske tilstander som kan føre til høyt blodtrykk er kronisk nyresykdom, type 1 diabetes, hjerteproblemer og hypertyreose. Eldre barn er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk som ikke har noen underliggende medisinsk tilstand (dette er også kjent som essensiell hypertensjon). Risikofaktorer for å utvikle denne typen hypertensjon er overvekt, manglende mosjon, høyt kolesterol, for mye natrium i kosten og type 2 diabetes.

Symptomer

Selv om mange barn med høyt blodtrykk merker ingen symptomer, kan noen oppleve brystsmerter, hodepine, søvnproblemer, problemer med konsentrasjon og tretthet. Alvorlig høyt blodtrykk kan føre til et barn å oppleve tåkesyn, forvirring og kortpustethet.

Risiko

Barn med høyt blodtrykk er i risiko for å oppleve søvnapné, noe som fører dem til å ha problemer med å puste normalt under søvn. Ifølge Mayo Clinic, barn med søvnrelaterte pusteforstyrrelser som søvnapné er også overvektig. En stor bekymring vedrørende barn med blodtrykket er at hvis de ikke får behandling de er sannsynlig å ha høyt blodtrykk gjennom barndommen og inn i voksen alder. Kronisk høyt blodtrykk setter en person i fare for å få slag, hjertesvikt, hjerteinfarkt, tap av syn og nyresykdom.

Behandling

En barnelege kan anbefale at et barn med pre-hypertensjon eller stadium 1 hypertensjon (svak eller moderat) gjør endringer i livsstil, inkludert å få mer mosjon, har et hjerte-sunt kosthold (balansert med mindre natrium), og et sett vekttap plan, før han foreskriver medisiner. Men, kan blodtrykket medisiner forskrives til barn med alvorlig høyt blodtrykk (stadium 2), eller barn med blodtrykk som ikke har respondert på endringer i livsstil.

Når skal teste

Selv barneleger vanligvis sjekke blodtrykket hos barn over tre år i rutinemessige kontroller og under syke pasientbesøk, kan barnet ditt har en tilstand som øker hans risikoen for høyt blodtrykk. Hvis han var for tidlig, hadde en lav fødselsvekt, eller er født med medfødt hjertesykdom og urin eller nyreproblemer, kan han trenge å få sin blodtrykket kontrolleres starter i barndommen. Hvis barnet ditt har høyt blodtrykk risikofaktorer (for eksempel hvis han er overvektige og / eller har et dårlig kosthold) han kan også bli nødt til å få sin blodtrykket kontrolleres oftere.

Kan en infeksjon føre til høyt blodtrykk?

Smittestoffer

Forskning ledet av Jilin Cheng for Divisjon for infeksjonssykdommer ved Beth Israel Deaconess Medical Center ved Harvard Medical School tyder på at den vanlige herpes virusinfeksjon cytomegalovirus (CMV) øker risikoen for høyt blodtrykk i kombinasjon med andre faktorer. CMV-infeksjon påvirker mellom 60 og 99 prosent av alle voksne, selv om folk flest ikke utvikle spesifikke symptomer på infeksjon. I henhold til Cheng, andre virusinfeksjoner også bidra til hypertensjon (høyt blodtrykk), inkludert HHV-8 (et virus knyttet til CMV) og HIV-1.

Process

Ifølge Cheng, det i utgangspunktet ikke var kjent nøyaktig hvordan virusinfeksjon kan bidra til hypertensjon. Lagets forskning tyder på at infeksjon med CMV contibutes for hypertensjon i en rekke måter, blant annet ved produksjon av cytokiner (molekyler som bærer informasjon mellom celler) som fører til betennelse, og ved produksjon av to enzymer, renin og angiotensin 11, som også har vært knyttet til høyt blodtrykk.

Effekter

Cheng forskning viser at infeksjon med CMV alene kan føre til en økning i blodtrykket. I kombinasjon med en dårlig diett høy i kolesterol, musene studert av Cheng team opplevd enda verre effekter. Aterosklerose, en åreforkalkning grunn av fettdannelse, ble iakttatt.

Kan Ringing & Trykk i Ører Vær lavt blodtrykk?

Kan Ringing & Trykk i Ører Vær lavt blodtrykk?


Lav blodtrykket, eller hypotensjon, oppstår når en av de to blodtrykket tall er under det normale; at lesing anses hypotensiv. Idrettsutøvere og folk som trener regelmessig har ofte blodtrykksmålinger som er lavere enn gjennomsnittet. Ringing i øret og trykk er ikke typiske symptomer på lavt blodtrykk.

Blodtrykket opplesninger

Den første rekke en blodtrykksmåling er det systoliske trykket, som måler trykket i en blodåre når hjertet pumper blod. Diastolisk lesing er det andre tallet og måler hvor mye trykk etter et hjerteslag.

Normalt blodtrykk

Blodtrykksmålinger regnes som normalt når tallene er mellom 115/75 og 120/80.

Lavt blodtrykk

Når en person har et systolisk avlesning på 110 eller lavere, og et diastolisk avlesning på 70 eller lavere, har han lavt blodtrykk.

Symptomer

Symptomene på lavt blodtrykk inkluderer besvimelse, svimmelhet, tåkesyn, kvalme, grunne pust og tørst.

Årsaker

Alder, kan dårlig kosthold og graviditet føre til lavt blodtrykk. Infeksjon, skader, alkoholmisbruk, narkotika, diuretika, beta / alfablokkere og antidepressiva kan også forårsake hypotensjon.

Behandling

Avhengig av årsaken, kan behandling av hypotensjon består av salt, reseptbelagte medisiner, kompresjonsstrømper eller drikkevann. Bare en lege kan bestemme riktig behandling.

Hvorfor er blodtrykk Nedre mens du står?

Hvorfor er blodtrykk Nedre mens du står?


Blodtrykket kan forandre seg når du beveger deg fra sittende til stående stilling, fordi blodet bosetter seg i beinet fartøy. Med visse aldersgrupper, dette er vanligvis ikke et problem hvis det ikke varer lenge eller blitt en pågående problem. Med andre, kan det være et problem.

Ortostatisk hypotensjon

Når blodtrykket synker når du skifter fra sittende til stående, dette kalles ortostatisk hypotensjon.

Symptomer

Symptomer inkluderer besvime eller svimmel. Enkelte individer kan besvime.

Normal ortostatisk hypotensjon

Denne tilstanden er vanligvis ikke av bekymring i tenåringer og barn hvis det ikke varer lenge eller skje regelmessig.

Unormal ortostatisk hypotensjon

Hvis dette forekommer hos eldre individer, kontakt lege. En bivirkning av enkelte medisiner som vanligvis foreskrevet for eldre personer kan føre til en problematisk fall i blodtrykket.

Uten nok blod pumpe til hjertet, kan brystsmerter eller hjerteinfarkt oppstår. Vanlig lavt blodtrykk kan forårsake støt.

Betraktninger

Hvis en person ikke har lavt blodtrykk, er dette trykkfall sannsynlig ikke lagt merke til når du står.

Hvis det er noen bekymringer, kontakt lege.

Hva er årsakene til høyt blodtrykk og hodepine?

Høyt blodtrykk, eller hypertensjon, er en alvorlig tilstand som kan forårsake hodepine. Hypertensjon er definert som et systolisk trykk som er gjennomgående høyere enn 140 millimeter kvikksølv eller et diastolisk trykk som er gjennomgående høyere enn 90 millimeter kvikksølv.

Ondartet Hypertensjon

Ifølge US National Library of Medicine, hodepine er et symptom på ondartet hypertensjon, en tilstand som fører til en plutselig økning i blodtrykket. Denne tilstanden fører til ekstremt høy diastolisk trykk som kan stige til mer enn 130 milligram kvikksølv og krever umiddelbar medisinsk hjelp.

Ondartet Hypertensjon Risikofaktorer

Unge voksne, African American menn og pasienter med nyresykdommer har en økt risiko for å utvikle ondartet hypertensjon.

Hypertensjon Årsaker

Årsaker til hypertensjon omfatter diabetes, fedme og arteriosklerose, ifølge US National Library of Medicine. Personer som er under høye nivåer av stress og enkeltpersoner som misbruker alkohol kan utvikle hypertensjon.

Hypertensjon Symptomer

Brystsmerter, uregelmessig hjerterytme og tretthet kan oppstå med hypertensjon. Hodepine ikke er et vanlig symptom på hypertensjon med mindre blodtrykket når meget høye nivåer.

Hodepine Årsaker

Ifølge US National Library of Medicine, kan folk utvikle hodepine fra en rekke årsaker, inkludert spenninger i musklene i kjeven, nakke eller skuldre, overarbeid eller utilstrekkelige mengder søvn. Sinus congestion, koffein tilbaketrekning og matvarer som ost eller sjokolade kan forårsake hodepine.

Måling av blodtrykk hos barn

Tar et barns blodtrykk

Det kan komme som en overraskelse for noen, men på hvilken måte et barns blodtrykket måles vil være tilnærmet det samme som i en voksen. Det vil bli tatt med en standard mansjett, og med bruk av et stetoskop. Under normale omstendigheter, ville et barn ha sin blodtrykket måles under regelmessig helsesjekk på hans legekontor. Og ifølge American Heart Association, bør disse målingene tas så snart barnet fyller tre år. De fleste leger vil bruke denne praksisen, så det er ikke nødvendigvis noe du trenger å holde i forkant av tankene dine.

Formålet Målinger

Grunnen der et barn (akkurat som en voksen) bør ha sitt blodtrykk tatt på relativt jevne mellomrom er egentlig opphopning av medisinske data, samt å holde orden, så å si, på hans helse. Når et barns blodtrykk måles, vil en lege kunne se tilbake på disse målingene og oppmerksom på eventuelle endringer som kan ha funnet sted mellom besøkene. De fleste barne blodtrykk vil variere med alder, kjønn, vekt og høyde. Til syvende og sist, kan et barns blodtrykk brukes til å advare en medisinsk faglig av eventuelle latente medisinske problemer.

Andre forhold

Mens de fleste barn vil generelt ha sine blodtrykket måles under regelmessige besøk, kan noen barn trenger å følge en annen timeplan for å bedre overvåke deres helse. Dette vil være tilfelle hos barn som er overvektige eller fete, så vel som de som er undervektige. Det kan også være behov for hyppigere målinger når et barn lever med en tilstand som påvirker hans hjerte eller blodsirkulasjon.

"Normal" Blood Pressure

For det meste, vil barnets blodtrykket være mellom 110 og 120 systolisk (den første eller øverste rekke i lese) og mellom 70 og 80 diastolisk (den andre eller nedre rekke i lese). Som blir sagt, det er differensiering i blodtrykket basert på barnets alder, kjønn og høyde. En tabell for referanse er gitt i Resources for å bedre vise avgrensningen.

Normalt blodtrykk for Kids

Blodtrykket er måling av trykket inne i kroppens blodårer. For de fleste voksne er ideelt blodtrykk 120/80. Den øverste rekke, systolisk trykk, måler trykket i blodårene når hjertet slår. Den nederste rekke, diastoliske trykk, måler trykket i blodårene mellom hjerteslag. For barn, er det imidlertid ingen ideell blodtrykksmåling.

Identifikasjon

Normalt blodtrykk for et barn er avhengig av hans eller hennes alder, kjønn og høyde. Foreldre bør spørre sine barns barnelege for å finne ut hva som er sunt for deres sønn eller datter.

Betydning

Hvis blodtrykket blir for høyt (høyt blodtrykk), kan det føre til hjertesykdom, hjerneslag og andre helseproblemer. Mer enn 70 millioner mennesker i USA har høyt blodtrykk.

Misforståelse

Høyt blodtrykk er ikke bare et problem for voksne. Barn kan ha høyt blodtrykk også.

Advarsel

Risikofaktorer for å vurdere omfatter rase og vekt. Studier viser at afroamerikanske og spanske barn er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk enn hvite barn. Overvektige barn er også en større risiko.

Forebygging / løsning

The American Heart Association anbefaler barn som er eldre enn 3 år har årlige blodtrykk sjekker. Foreldre kan også sørge for at deres barn spiser sunn mat og får regelmessig mosjon.

Normalt blodtrykk Range for barn

Blodtrykket måler blodstrømmen mot blod skipenes vegger. Den måles med to tall - systolisk og diastolisk. Systolisk, det høyeste av de to tall, måler trykket i arterien når hjertet pumper. Diastoliske måler trykket når hjertet hviler. Begge tallene er registrert som mm HG (millimeter kvikksølv).

Misforståelse

Selv om mange voksne ikke anser det som en risiko, om lag fem prosent av barn har høyt blodtrykk.

Endringer i blodtrykket

Endringer i blodtrykket kan være forårsaket av tid på dagen, aktivitet, følelser, stress eller sykdom.

Kjønn

Gutter tendens til å ha høyere blodtrykket enn piker.

Størrelse

Alder, høyde og vekt forårsake variasjoner i blodtrykket. Eldre, høyere og tyngre barn har høyere blodtrykk.

Gutter

Normal blodtrykket varierer sterkt, men for gutter i alderen 1 til 3, bør det være 80 til 120 i løpet av 34 til 75. For alderen 4-6, bør det være 88 til 128 i løpet av 47 til 84. For alder 7 til 10, det bør være 92 til 130 i løpet av 53-90.

Jenter

For jenter i alderen 1 til 3, blodtrykket bør 83-117 over 38 til 76. For alderen 4 til 6, bør det være 88-122 over 50 til 83. For alderen 7 til 10, bør det være 93-129 i løpet av 55-88.

Hvordan sjekke et barns blodtrykk

Et barns blodtrykk kan være en nøyaktig barometer ved å måle barnets generelle helse. Som voksne, kan små barn oppleve uvanlig høyt eller lavt blodtrykk. Mens barnelege vil måle ditt barns blodtrykk under sin vanlige checkup besøk, lære å kontrollere blodtrykket hennes hjemme kan hjelpe deg med å overvåke den generelle egnethet av barnet ditt til enhver tid.

Hvordan sjekke et barns blodtrykk

•  Forklar prosessen til barnet. Noen barn kan være engstelig av medisinske instrumenter eller trenger veiledning. Fortell barnet at du vil være å måle blodtrykket hans, og at det vil hjelpe ham holde seg frisk. Instruere barnet at han må være i ro under målingen.

•  Sitt barnet ned i en stol. Hun skal hvile armen på et bord eller armlenet slik at armen er på samme nivå som hennes hjerte. Hennes arm bør plasseres slik at hennes hånd håndflate er vendt oppover. Holde henne i en hviletilstand i fem minutter. Du ønsker kanskje å lese barnet en bok eller synge henne en sang.

Trykk ned på mansjetten å presse ut all luft som er i den. Pakk mansjetten rundt barnets arm slik at bunnen av mansjetten er omtrent en tomme over hvor armen svinger. Kontroller at arterien linje på forsiden av mansjetten er på innsiden av albuen.

Skyv to fingre under mansjetten å sikre at det ikke er for stramt. Hvis to fingre ikke får plass mellom mansjetten og barnets arm, løsne mansjetten.

Slå på mansjetten hvis du bruker en automatisk maskin. Hvis manuelt sjekke et barns blodtrykk, hopper du til trinn 6. Enheten vil raskt blåse opp mansjetten og gi deg en automatisert lesing av barnets blodtrykk. Den øverste rekke vil være hennes systoliske trykk, og den nederste avlesning vil befinne seg sin diastoliske trykket. Skriv ned blodtrykket på maskinen.

Sett stetoskopet på barnets albue hvis manuelt måle et barns blodtrykk. Klem ruinene ball å pumpe luft inn i blodtrykket cuff til mansjetten er oppblåst fast.

Hør gjennom stetoskopet og se på målestokken på forsiden av mansjetten. Når du hører trykke, skrive ned nummeret på måleren. Dette er barnets systolisk blodtrykk. Når tappingen stopper, skrive ned nummeret på måleren. Dette er barnets diastoliske trykket.

Hint

  • La aldri barn være alene og koblet til mansjetten.

Sunt blodtrykk Levels for barn

Sunt blodtrykk Levels for barn

En stor del av det offentlige forutsetter at høyt blodtrykk er et problem som er reservert for voksne. Dessverre, ifølge Dr. Leann M. Lesperance, foreleser ved Harvard Medical School, som er en feil antakelse. Om lag 5 prosent av alle barn i alderen 8 og 10 lider av denne farlige tilstanden også. På grunn av potensialet for hypertensjon hos barn, er det viktig å lære hva normalt blodtrykk nivåer bør være og hva konsekvensene kan være hvis barn med hypertensjon ikke er behandlet.

Hva er normalt?

Lesperance, som også er en praktiserende barnelege og en klinisk assisterende professor ved SUNY-Upstate Medical University, sier at normal blodtrykk hos barn er ikke vesentlig annerledes enn de er hos voksne. For barn i alderen 8 til 10, foreslår hun at et godt utvalg av systolisk (maks arterietrykk) nivåer ville være 110 til 120 i løpet av diastolisk (minimum arterietrykk) avlesninger mellom 70 og 80. Dr. Alan Greene, en klinisk professor i pediatri ved Stanford University School of Medicine, tar en litt mer konservativt syn, og tilbyr disse maksimale blodtrykksmålinger for barn: 107/69 i en alder av 3, 109/69 i en alder av fem, og 117/75 i en alder av 10..

Optimal Puls

Som med voksne, kan hjerte priser hos barn varierer mye mellom målinger tatt i ro og de som er tatt etter at kraftig mosjon, men normalområdet hos barn er et sted mellom 50 og 180. Lesperance påpeker at mens normale blodtrykk hos barn har en tendens til å tommer opp etter hvert som de blir eldre, deres hjerte priser har en tendens til å komme ned etter hvert som de blir eldre.

Ikke få panikk

Ikke få panikk hvis barnet ditt har en enkel lesning som er utenfor normalområdet. Sporadiske toppene i blodtrykk kan oppstå i alle aldre. Men hvis barnet ditt blodtrykk er unormalt høy ved tre anledninger, adskilt av dager eller uker, søke råd fra barnelege.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for høyt blodtrykk hos barn er lik de hos voksne. De to største synderne er dårlig ernæring, som fører til overvekt og selv fedme og fysisk inaktivitet. Hvis barnet bruker mesteparten av tiden på sofaen å spise høy fett, høy-natrium snacks, og ser på TV eller spiller videospill, så du bare kan ha et problem i å gjøre. I alle fall ville det være klokt å ha barnelege sjekke det ut.

Konsekvenser

Høyt blodtrykk hos barn generelt fører ingen åpenbare symptomer, som ofte er tilfelle hos voksne med hypertensjon. Imidlertid, det faktum at det ikke er noen symptomer på ingen måte reduserer den eventuelle helsemessige konsekvenser av ubehandlet hypertensjon. Hvis det ikke kontrolleres, kan denne tilstanden hos barn føre til hjertesykdom, hjerneslag og nyresykdom når disse barna blir voksne.

Normalt blodtrykk verdier hos barn

Normale blodtrykket hos barn avhenge av størrelsen og alderen på barnet, så vel som deres nivåer av helsen. Som blodtrykk statistikk hos voksne, det er gjennomsnitt for spedbarn gjennom ungdom, men tallene kan variere mye, og fortsatt være i et godt utvalg. Men i alle tilfeller, kan gode blodtrykk føre til et sunnere liv, mens for lavt eller for høyt blodtrykk hos barn kan ha livsendrende konsekvenser.

Fakta

Blod seg gjennom legemet i arterier og vener. Blodtrykket er kraften av blodet mot veggene i arteriene, ifølge Lifeclinic.com. Med hver beat av hjertet, trykket i arteriene går opp, og deretter går ned mellom beats.

Identifikasjon

Når blodtrykket målt, resultatene er levert i to figurer. Den første, jo høyere tall, er det systoliske hastighet. Det systoliske satsen er trykket i arteriene når den venstre ventrikkel i hjertet kontrakter og sender blodet renner gjennom systemet. Diastolisk er det laveste tallet, og den måler minst mulig press når venstre ventrikkel er avslappende. Tallene er vist som en over den andre som 120/80. Blodtrykket blir målt ved hjelp av en blodtrykksmåler med en mansjett plassert på biceps og et stetoskop.

Betraktninger

Blodtrykket hos barn varierer vidt, avhengig av alder. Et normalt område for et spedbarn opp til 2 år ville være en avlesning på 80 systolisk og omtrent to tredjedeler av det for det diastoliske. For barn mellom 3 og 5 år, ville den gjennomsnittlige systoliske blodtrykket være 99 med en lesning av 65 på det diastoliske. For barn mellom 6 og 10, ville den gjennomsnittlige blodtrykket 105/69 og for de mellom 11 og 14 år er det i gjennomsnitt 114/76.

Betydning

Mens det er gjennomsnitt for blodtrykket hos barn, kan en rekke ting påvirke målingene. Høyde og vekt kan påvirke blodtrykket. Barnets fitness nivåer kan ha en innvirkning. En tung-sett barn som ikke er aktiv vil ha en høyere lesing enn barn av gjennomsnittsvekt som er fysisk aktive. Et barns kosthold kan påvirke en lesning. Og den emosjonelle faktoren av å være rundt en medisinsk faglig kan kjøre opp en lesning, forårsaker det som er referert til som "white-coat hypertensjon", ifølge Mayo Clinic.

Effekter

Høyt blodtrykk kan forårsake skade på veggene i blodårene, ifølge American Heart Association. Kraften kan forårsake mikroskopiske rifter, noe som over tid kan slå inn arrvev som vil samle plakett senere i livet, og potensielt føre til andre hjerteproblemer. Lavere blodtrykk enn gjennomsnittene er alltid litt bedre, selv om for lavt kan forårsake svimmelhet eller besvimelse.