Digidexo.com

Isjias naturlige behandlinger

Isjias smerte kan være som et resultat av en komprimert nerve, som oftest forårsakes av en prolaps. Smerte symptomene varierer, avhengig av alvorlighetsgraden av komprimering. De fleste som lider med isjiassmerter erfaring svakhet sammen med smerter i korsryggen og beina.

Feldenkrais Massasje

Feldenkrais terapi ble utviklet av Moshe Feldenkrais som et middel for å lindre smerte. Denne formen for terapi streker "bevissthet om bevegelse", som innebærer å lære å sitte og stå riktig for å bidra til å minske smerten av isjias, samt hindre ytterligere skade.

Homeopati

Ved hjelp av homøopatiske midler kan bidra til å behandle smertefulle symptomer på isjias. Ofte foreskrevet homeopatiske midler som brukes til å behandle sciatic smerte er Arsenicum album, kali carbonicum, Solblom, dulcamara og Rhus Gift.

Urte terapi

Boswellia inneholder fytokjemikalier og kan bidra til å redusere smerter og betennelser, samt bidra reparere blodkar skadet på grunn av betennelse.

Bromelain er fra et enzym ervervet fra ananas. Den brukes for å bekjempe smerte og inflammasjon assosiert med isjias ofte.

White willow inneholder også fytokjemikalier, og det er effektivt for å lindre ryggsmerter, særlig nerve tilhørende smerter.

Gurkemeie har vært brukt i århundrer i hele Asia som en urtemedisin på grunn av sin anti-inflammatorisk og smertestillende kvaliteter.

Johannesurt kan hjelpe i produksjonen av serotonin, og brukes for behandling av nerve-relaterte smerter, inkludert sciatic smerte.

Nutritional Supplements

Serotonin er et signalstoff produsert i hjernen som bidrar til å bekjempe vår oppfatning av smerte. Den bidrar også til å blokkere det som refereres til som "substans P", som er delvis ansvarlig for den smertesignalet å nå hjernen.

B-vitaminer er viktig for nerve helse. En mangel på B-vitaminer kan faktisk øke vår følsomhet for smerte og i forekomsten av inositol, kan en mangel føre til en betennelse i nervene.

Magnesium er viktig for helsen til våre nerver. Det hjelper å roe nervene samt bistår nerver til å absorbere de næringsstoffene de trenger. En lege på en klinikk i Toronto ofte antyder magnesium tilskudd til sine pasienter. Legen, Linda Rapson, heter det: "Nesten alle av dem bedre når jeg satte dem på magnesium, det høres kanskje for godt til å være sant, men det er et faktum." Hun legger til: "Det vitenskapelige samfunnet bør ta en god hardt se på dette."

Inversjon Therapy

Spinal dekompresjon gjennom inversjon terapi er ofte brukt for personer som lider med ryggsmerter. Inversjon terapi hjelper å motvirke-balansere effekten av tyngdekraften på ryggraden, og kan bidra til å skape et vakuum effekt innen platene selv, som kan hjelpe til med væske reabsorpsjon og ta presset bort fra nærliggende nerver.

Massasje

Rolfing kan bidra til å rette eventuelle muskuløse abnormiteter som kan være skjerpende sciatic symptomer, nevromuskulære terapi mål spesifikke muskler som kan være anspent, eller kontrakt, og legger press på nærliggende nerver, bruker Refleksologi trykkpunkter i føttene for å lindre sciatic smerte (hoftenervene endene på fotsålen, nær hælen) og akupressur, som bruker en kombinert effekt av knaing, manipulere og masserer akupressurpunkter som bidrar til å refokusere smerten signal samt blokkere meldingen av smerte langs veien.