Digidexo.com

Hvordan å miste vekt uten å miste muskelmasse

Hvordan å miste vekt uten å miste muskelmasse


Å miste vekt er sjelden lett. Å miste vekt og samtidig opprettholde muskelmasse er enda mindre lett. En grunn til at vekttap ofte resulterer i å miste betydelig muskel tap er å miste vekt for fort. Krasje dietter kan føre til brenning muskel og ikke bare fett. Ikke bare er muskler nødvendig for form og utseende av kroppen din, hjelper det også vekttap ved å brenne kalorier i hvile. For å gå ned i vekt uten å miste muskelmasse innebærer å betale oppmerksomhet til aspekter av ditt kosthold og trening plan.

Hvordan å miste vekt uten å miste muskelmasse

•  Øk protein forbruk. Når begrense kalorier, er det integrert å spise nok proteiner slik at musklene blir drevet riktig. Dette er hvordan å holde dem stort mens miste vekt. Gode ​​kilder til protein er kylling, magert kjøtt og egg. Gjør det et mål å spise ett gram protein for hver kilo kroppsvekt.

Spis seks små måltider per dag. Tre av måltider bør inneholde protein vibrering eller barer hvis du sliter med å konsumere nok protein.

Utfør moderate mengder aerobic trening per uke. Gjør 30 minutter til 40 minutter med kardio, som å gå eller jogge, etter hvert vektløfting økten. Tre til fem dager per uke er ideelt.

Økning Omega 3 essensielle fettsyrer inntak i matvarer som fisk, fiskeoljer og linfrø. Omega 3 fettsyrer kan hjelpe deg å beholde muskelmasse som de hjelper forbedre levering av næringsstoffer og oksygen til musklene. Hvis du har problemer med å få Omega 3 via mat, ta kosttilskudd i pilleform.

Hint

  • Møte med en ernæringsfysiolog for å utvikle en diett plan for å miste vekt og bevare muskler.