Digidexo.com

Hvordan å miste vekt når du veie 400 pounds

Hvordan å miste vekt når du veie 400 pounds


Hvis du sliter med alvorlige vektproblemer, vekttap er trolig alltid tilstedeværende på hjertet. Det er en kamp som ofte føles unwinnable. Men du har alternativer. Nøkkelen til vellykket vekttap er du bestemmer seg for å ta affære og tro på deg selv. Ett vekttap plan, enten det er kalorireduksjon eller kirurgi, kan fungere for noen andre, men ikke for deg. Du kan evaluere og revidere ved behov. Bare begynne.

Hvordan å miste vekt når du veie 400 pounds

Be troverdige folk til å være en del av din støtte og oppmuntring gruppe. Velg folk som vil oppmuntre deg, men ikke tillater deg å lage unnskyldninger eller gi opp. Trener jevnlig med en partner vil også bidra til at du følger gjennom med trening forpliktelser.

Gjør leksene dine. Første forsknings ikke-medisinske tiltak som understreke stabil, vedvarende vekttap over en tidsperiode. Unngå ethvert program som lover drastisk og rask vekt loss.These type "bli-tynn-rask" planer er vanligvis moter og vanskelig å opprettholde. Velg en diett plan som er sunt, fornuftig og at du kan passe inn i din livsstil.

Oppgave. Start med å gå selv så lite som fem minutter. Når du er 400 pounds, er det vanskelig å utøve. Men starte hvor du er, og du vil definitivt fremdeles få en fordel. Øke tiden litt etter litt. Ikke begynne et treningsprogram uten å få medisinsk klarering fra legen din. Du kan ha nytte av å trene med en personlig trener som er ekspert i å jobbe med overvektige personer.

Hold deg hydrert. The Mayo Clinic antyder "8 x 8" regelen. Drikk åtte gram vann åtte ganger om dagen. Det er grunnlinjen kravet, men som du trener, legge til ekstra væske.

Se medisinske alternativer, inkludert medisiner og kirurgi. Per januar 2011 er det fire typer av vekttap kirurgi: gastric bypass, gastric banding, sleeve gastrektomi og duodenal switch. Disse har ulik risiko og forskjellige resultater (se Ressurser).

Diskuter medisiner med legen din. Noen appetittdempende leger kan foreskrive er phentermine, mazindol og diethylpropion. Disse er som regel kortsiktige resepter utviklet for å hjelpe deg å begynne programmet. Bruke dem i forbindelse med endringer i kostholdet og starte et treningsprogram.

Se alternative metoder for vekttap. Noen alternativer kan inkludere akupunktur, hypnoterapi, journalføring eller samtaleterapi. Hvis noe ikke fungerer for deg, ikke gi opp. Vurdere hvilke deler var effektive og hvilke deler du trenger å endre.