Digidexo.com

Naturlig hodepine rettsmidler

Naturlig hodepine rettsmidler


Så smertefullt som de kan være, hodepine ikke nødvendigvis krever en leges behandling eller selv over-the-counter medisiner. Med noen enkle endringer i livsstil, og noen nyttige elementer rundt huset, er det mulig å redusere og eliminere en hodepine.

Vann

Mayo Foundation identifiserer dehydrering som den ledende årsak til hodepine. For å unngå dehydrering hodepine, drikke minst 8 til 10 glass vann hver dag. Hvis det er en varm dag, er det alltid best å drikke mer.

Unngå koffein

Alle som lider av migrene vet problem koffein årsaker. Hvis du er konstant lider av hodepine og forbruker mer enn 8 gram av koffeinholdige drikker hver dag, er koffein mest sannsynlig den skyldige. Eliminere koffein fra kosten vil redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av hodepine.

Aromaterapi

Plasser 5 dråper lavendel eterisk olje (ikke duft olje) på en kald komprimere, lene deg tilbake og legg den over øynene dine. Pust dypt og observere hvordan lavendel slapper fjerne hodepinen. Denne teknikken er veldig effektiv og sikker.

Massasje

Enten har noen massere nakken og skuldrene, eller gi deg selv en massasje ved å trykke forsiktig på stedet der hodepine synes å være med pekefingeren og tommelen og gjøre små sirkler inntil området slapper av.

Ice

Hvis du har en spenningshodepine, lene deg tilbake og bruke en ispose innpakket i en tynn håndkle til baksiden av nakken og skuldrene.