Digidexo.com

Komplikasjoner av porselen veneers

Komplikasjoner av porselen veneers


Porselens finer er tynne skall som er bundet til forsiden av en tann, som kan gjøre en dramatisk forskjell i utseendet og utseende av tannen. Skallfasetter kan endre form, lengde eller størrelsen på tann. Porselen veneers er ideelt, da de har en tendens til å se mer naturlig, og de også motstå flekker også. Mens det er mange positive til porselen veneers, kan det være komplikasjoner fra dem også.

Følsomhet

En komplikasjon fra porselen skallfasetter er følsomheten i tannen. Når tannlegen forbereder tennene for skallfasetter, hun må ofre noen av tannen, mens du prøver å fjerne så lite av tann struktur som mulig. Fordi noen av emaljen er fjernet, kan det være noen tann mindre følsomhet. Vanligvis er midlertidig og varer bare en til to uker etter å ha mottatt skallfasetter. Unngå mat som er veldig varmt eller veldig kaldt.

Skade

Skallfasetter er ikke like holdbare som ekte tenner. De kan måtte skiftes ut over tid på grunn av skade eller bare bli slitt ned. Hvis de finere sprekker eller brudd, vil tannlegen ikke kunne reparere den. Dessuten vil du måtte bære skjemmende, sprukket eller knust finer til kan erstatte den tannlegen din.

Decay

Som finerer anbringes på tannen, er det fremdeles kan være komplikasjoner på grunn av forråtnelse. Når du har porselen veneers, kan forfallet være vanskeligere å fjerne og behandle. Avhengig av mengden av forfall og hvordan det har skadet tannen og omliggende tannkjøtt, kan det hende du må ha en krone plassert over finer og tann.