Digidexo.com

Hjem rette for et Herpes sår

Det finnes to typer herpes sår. Type I Herpes generelt fører forkjølelsessår eller munnherpes, selv om det kan til tider føre til genital herpes og relaterte utbrudd. Type II Herpes generelt fører genital herpes, med blemmer forming på kjønnsorganene og åpning til å bli smertefulle sår.

Kalde sår rettsmidler

Forkjølelsessår eller munnherpes forårsaket av herpes vanligvis vare mellom sju og ti dager. Det finnes en rekke ulike hjem rettsmidler som kan forkorte livsløpet til en kald sår og / eller begrense spredningen av sårene. Aloe vera plante ekstrakter og sitronmelisse kan bidra til å forhindre forkjølelsessår fra blemmer og sprer seg. Disse midler bør brukes så snart den kalde sår ser ut for å være effektive. Holde en varm tepose på sår så snart det ser ut kan også hindre at den sprer seg. Til slutt kan du bruke en isbit fire ganger daglig i 30 til 60 minutter for å hjelpe sår forsvinne raskere.

Genital herpes rettsmidler

De fleste hjem rettsmidler for genital herpes sår fokusere på å gi smertelindring for utbrudd. En ispose eller en varm ikke-urte te-pose kan holdes til genital området for å lindre smerte. Aloe vera ekstrakter eller Watkins Medical salve kan lindre smerte, og muligens forkorte et utbrudd. Varme bad kan gi smertelindring. For ytterligere å redusere ubehag, løstsittende klær, vaske hendene ofte, og holde sårene rene.

Kosttilskudd

Selv om påstandene ikke er underbygget av medisinske fagfolk, antyder Health Guide som tar visse vitamintilskudd kan bidra til å hindre herpes utbrudd. Anbefalinger inkluderer probiotiske acidophilus, vitamin C og E, og sink.

Reseptfrie legemidler

Noen over-the-counter medisiner kan hjelpe med symptomer eller smerter. Et ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter som Tyenol eller Ibuprofen kan hjelpe til å lindre smerter forbundet. Påfør benzoyl peroxide kremer til forkjølelsessår å hjelpe dem gro raskere og for å forhindre blemmer.

Forebygging

Unngå stress er et viktig skritt mot å minimere utbrudd. Holde immunsystemet sterkt, ved å ta skritt for å unngå forkjølelse og andre virus, er også nyttig. Det er noen spekulasjoner om at koffein har egenskaper som bekjemper herpes virus, men dette støttes bare av anekdotiske bevis. Soling kan utløse et utbrudd av forkjølelsessår, så bruk chapstick og solkrem.