Digidexo.com

Fersk Vs. Frozen Wheatgrass

Wheatgrass er populært for å tilby en rekke påståtte helsefordeler, og er tilgjengelig for kjøp enten fersk eller frossen.

Identifikasjon

Wheatgrass er en type gress lik bygg, rug, havre eller. Det er vanligvis dyrkes innendørs, og etter ca 10 dager det kan skjæres og pulverisert til en juice for forbruk.

Fordeler

Det er mange påståtte helsemessige fordeler av wheatgrass. Ann Wigmore, forfatter av "The Wheatgrass Book", sier det senker blodtrykket og øker røde blodlegemer. Det sies å ha en rekke positive effekter på metabolske og kjertel prosesser i kroppen.

Fersk Vs. Frozen

Det er ingen bevis for at frysing wheatgrass påvirker sine makeup, egenskaper eller effekter. Det finnes et stort antall organisasjoner som selger og leverer frossen hvetegress.

Funksjon

Wheatgrass er konsumert muntlig i mengder av ca 2 ss. Det er generelt tatt som et supplement, og kan legges til drikker som smoothies. Frysing kan redusere smaken av hvetegress, men dette er vanligvis ikke et problem som wheatgrass ikke er normalt brukt som et krydder eller smak ekstrautstyr.

Advarsel

I 1998 produserte National Council Against Health Fraud et sammendrag på bruk og effekter av hvetegress. Deres konklusjoner fastslått at wheatgrass ikke ha en overdreven mengde av næringsstoffer og at noen av de rapporterte fordelene kan mest sannsynlig tilskrives en placebo effekt.

Betraktninger

Wheatgrass har ernæringsmessig verdi, men bør vurderes en urte supplement snarere enn medisinsk behandling for spesifikke lidelser. Frysing påvirker ikke næringsverdi, men naturlig helse organisasjon Hippocrates Institute fraråder å tilberede den.