Digidexo.com

Er det trygt å bruke Hydrogenperoksid å vaske ut et øre?

Er det trygt å bruke Hydrogenperoksid å vaske ut et øre?


Ørevoks er vanligvis nyttig, og kan hindre at fremmedlegemer kommer inn i øret. For mye ørevoks buildup, men kan føre til hørselstap og smerter i trommehinnen. Hydrogenperoksid er en syrlig væske som hjelper mykne ørevoks.

Funksjon

Hydrogenperoksid er anbefalt av Mayo Clinic for bruk i øret, for å bidra til å mykne ørevoks. The Mayo Clinic foreslår å bruke en pipette til å plassere noen dråper hydrogenperoksid i den blokkerte øret to ganger om dagen for å hjelpe myke opp voksen.

Typer

Hydrogenperoksid er svært sterk i sin rene form, og selges på drugstores og dagligvarebutikker som en fortynnet løsning, vanligvis 3 prosent hydrogen peroxide løsning.

Time Frame

The Mayo Clinic foreslår å behandle øret med hydrogen peroxide ikke lenger enn fire til fem dager.

Betraktninger

Noen ørevoks blokkering er så komprimert og hardt at peroxide vil bli fanget mellom ørevoks og trommehinnen i stedet for å løse opp voks.

Advarsel

Hvis ørevoks blokkering ikke har ryddet i løpet av fire til fem dager, bør du kontakte legen din for å ha øret skylles profesjonelt.

Konklusjon

Det er trygt å bruke hydrogen peroxide til å vaske ut et øre hvis du følger retningslinjene ovenfor. Konsultere legen din for eventuelle andre spørsmål du måtte ha.