Digidexo.com

Helseeffekter av Blinker

Helseeffekter av Blinker


Strobelys har mange bruksområder, fra å øke spenningen nivå av videospill å advare førere av møtende utrykningskjøretøyer. Strober kan forårsake anfall hos mennesker hvis hjerner overreagerer på en eller alle elementer av blafrende lys.

Foto

Foto betyr hjernen er altfor følsomme for stimulering fra virkningene av lys som treffer netthinnen i øyet, i henhold til Epilepsy Foundation. I noen mennesker, brightly blinkende lys føre til elektriske støt med respons fra hjernen, utløser anfall.

Flicker

Satsen blink kan også påvirke en strobe innvirkning på de med fotosensitivitet. Lysene som blinker fem til 30 ganger per sekund som er mest farlig, og det er derfor noen videospill, med sine lyse farger og lynrask actionscener, kan utløse anfall hos lysfølsomme mennesker.

Område

Mengden av synkroniseringsinnføringen av lys tatt i hjernen er viktig. Sitter for nær video spill eller TV-skjermen fyller hele eller mesteparten av betrakterens synsfelt, som kan tjene som et anfall trigger.

Mønster

Bevegelige mønstre av mørke og lys, slik som alternerende mønster av en brannbil-eller ambulanse er nødlys, eller nesten subliminal flimrende lys på en video spillet skjermen, kan bringe på et anfall i lysfølsomme personer.

Lysstyrke

Sterkt lys har mer effekt på øynene og hjernen, spesielt når hvert blink etterfølges av dimmer lys eller et øyeblikk av noe lys i det hele tatt. Derfor lyse stroboskopiske effekter, spesielt i ellers mørkt rom, kan være farlig for folk med fotosensitivitet.