Digidexo.com

Fordeler med B-vitaminer

B-vitaminer kommer i multivitaminer, B-kompleks vitaminer og visse matvarer. B-vitaminer øke immunitet og helsen til hår, hud og negler. Det hjelper også med depresjon og aldring. Mat som er rik på B-vitaminer inneholder grønne grønnsaker, kylling, fisk, nøtter og bønner. The Food and Drug Administration foreslår å ta en 2 mg multivitamin som er høy i B-vitaminer.

Thiamin

Thiamin er også kjent som vitamin B1. Thiamin omdanner mat til energi og hjelper med nerve vekst og minne.

Riboflavin

Riboflavin eller vitamin B2 utgivelser matens energi inn i kroppen og bidrar til å gjøre mange av kroppens hormoner. Riboflavin finnes i kjøtt, meieriprodukter og nøtter.

Niacin

Niacin kalles også vitamin B3. Det hjelper kroppen å fjerne giftstoffer og holder kolesterol i normalområdet. Niacin bidrar også med produksjon av hormoner og kan finnes i matvarer som kylling, nøtter og fisk.

Pantotensyre

Vitamin B5 er også kalt pantotensyre. Vitamin B5 fungerer med andre B-vitaminer for å bidra til å bryte ned proteiner, fett og karbohydrater. Vitamin B5 er også nødvendig for å lage røde blodlegemer og vitamin D.

Folic Acid

Folsyre kalles ofte vitamin B9. Folsyre hjelper cellene til å vokse, forebygger fosterskader og forebygger hjertesykdom.