Digidexo.com

Eddik Diet Plan

Eddik Diet Plan


Alle som har prøvd å finne en vitenskapelig studie på effekter av eple cider eddik på stoffskiftet har funnet ut at det er ikke mye av studiemateriell for å bli funnet. Det finnes en rekke krav fra ikke-forskere, men svært få av den anerkjente vitenskapssamfunnet. En av de mest bemerkelsesverdige studier ble publisert i 2004 av American Diabetes Association i sin Diabetes Cares publikasjon, og det bidrar til å forklare effekten av eddik i en diett.

Bruk god kvalitet Apple Cider Eddik

Siden eddik eller spesielt eddiksyre er et derivat av spesifikke bakterier som virker på ethanol, vil kvaliteten på eddik gjenspeiler kvaliteten av den fermenterte væsken ble laget av. For eksempel, hvis insektmiddel-dekket epler ble fermentert inn i en "vin" og behandles deretter for å danne eddik, insekticider ville fremdeles være der. På samme måte, hvis organiske rene epler ble anvendt, er sluttresultatet ville fremdeles være organisk. Finn en god kvalitet økologisk eple cider å sørge for at du ikke drikker noen andre skadelige ingredienser sammen med eddiksyre. Du bør finne dette i helsedelen av dagligvarebutikk, eller i en naturlig mat butikk.

Før måltid

Forbered en enkel drink av to spiseskjeer av eple cider eddik og åtte gram vann. Søtningsmiddel kan legges om ønskelig for smaken. Drikk dette før du spiser et måltid, særlig en som inneholder karbohydrater og sukker. Eddik tilsynelatende reduserer blodsukkernivået og bremser tømming av magen, holder deg mett lengre. Flere studier har vist denne effekten på insulin svar, selv når du bruker en eddikbasert salat dressing av sammenlignbare beløp.

Før Bedtime

I denne studien, diabetikere som drakk eddik-flavored vann før sove (2 ss. Eple cider eddik til 8 oz. Vann), tilsynelatende våknet med lavere glukosekonsentrasjonsnivåer, enn kontrollpersoner som ikke drikker eddik. Denne studien tyder på at eddik kan ha en antiglycemic påvirke, slik at du føler mett lenger og holde insulinnivået stabilt.