Digidexo.com

Hvordan oppdage eggløsning

Du har Har et ønske om å bli gravid, men er ikke sikker på når man skal begynne å prøve? Det er gøy å jobbe med å bli gravid, men kan bli frustrerende hvis det endelige målet av svangerskapet ikke er nådd måned etter måned. En måte å hjelpe deg bli gravid før er ved å være i stand til å oppdage når du har eggløsning og tidsplan samleie rundt det å optimalisere sjansene for å bli gravid. Ikke bare kan du bruke din eggløsning kunnskap for å øke sjansene for å bli gravid, men du kan også bruke den som et middel for prevensjon og unngå samleie eller bruke beskyttelse under den tiden. Her er noen måter å hjelpe deg å oppdage når du vil eggløsning.

Bruksanvisning

•  Hva er eggløsning? Eggløsning er når et egg, og noen ganger mer enn en, frigjøres fra eggstokken. Dette er den mest fruktbare tiden av måneden for en kvinne. Hver måned modnes et egg og vokser inne i en av eggstokkene, og når den når en viss størrelse, er det slippes ut i egglederne og beveger seg mot livmor.

Være kjent med menstruasjonssyklusen. Du kan finne og bruke en eggløsning kalkulator på nettet for å bidra til å bestemme tidsperioden for når du vil eggløsning. Bestemme når din neste menstruasjon, og telle tilbake 12 til 16 dager. Dette er når du vil mest sannsynlig eggløsning. Kvinner som har en 28-dagers syklus ofte eggløsning på den fjortende dag.

En endring i slimet i livmorhalsen. Som du kommer lenger inn i syklusen din, og østrogen nivået stiger, endrer slimet i livmorhalsen tekstur og øker i volum. Du er mest fruktbar når slimet i livmorhalsen kan sammenlignes med en eggehvite - klar, stretchy, og glatte. Denne økningen i slim og endring i tekstur gjør at sædcellene å komme gjennom livmorhalsen til å møte opp med den frigjorte egg.

Få termometeret ut. Når du har eggløsning, vil kroppstemperaturen stige med 0,4 til 1,0 grader. Når din eggstokk utgivelser et egg, de progesteron nivået øker og kroppstemperaturen stiger. Du blir ansett for å være mest fruktbare i de to eller tre dager før kroppstemperaturen når sin høyeste punkt. Hold et øye ut for økningen i kroppstemperatur.

Noen kvinner kan fortelle når de har eggløsning av ubehag de opplever i nedre del av magen. Disse kvinnene sier de føler aktivitet som mild achiness til korte øyeblikk av smerte. Dette kan vare fra noen få sekunder til noen få minutter.

6. Bruk en ovulation Predictor kit. Du kan kjøpe en over disk til enhver dagligvarebutikk eller stoff butikken. Ovulation Predictor kits oppdage økningen i LH (luteiniserende hormon) i urinen rett før eggløsning, vanligvis 12 til 36 timer før eggløsningen. Følg instruksjonene som finnes i settet.

Når du vet hvordan du skal oppdage eggløsning, vil du ha en bedre idé om når sjansene dine er optimale for unnfangelsen eller når man skal holde seg borte fra samleie, bruker det som en metode for prevensjon. Uansett er det alltid nyttig å forstå hva kroppen din gjør og hvorfor!

Tips og advarsler

  • Følg instruksjonene i test som tee slik at du får best mulig resultat.
  • Ikke avhengige av å bruke eggløsningspåvisningsmetoden for å være en idiotsikker metode for prevensjon. Det er ikke 100 prosent effektiv.