Digidexo.com

Hvordan identifisere Pica Disorder

Pica er en spiseforstyrrelse. Så uvanlig som pica kan synes det er faktisk en ganske vanlig spiseforstyrrelse. Pica ofte rammer barn spesielt de med lidelser utviklings som autisme. Pica kan også påvirke kvinner under svangerskapet. Pica lidelse er preget av krav og forbruk av uvanlige ikke-spiselige stoffer. Pica kan utgjøre en fare hvis giftige stoffer er fortært. Den mest sannsynlige årsak til pica lidelse er en kjemisk-mangel, for eksempel en mangel på jern. Lær hvordan å identifisere tegn på pica lidelse.

Hvordan identifisere Pica Disorder

•  Legg merke til om barnet ditt viser trangen til å spise uvanlige stoffer som jord, leire, maling chips, lime, sigarett aske, lim, kaffegrut eller andre elementer som normalt ville bli ansett som ikke-spiselig.

Overvåk ditt barns oppførsel. Hvor lenge har barnet vært ute ikke-spiselige stoffer? Det er viktig å vite hvor lenge barnet har vært stille slik oppførsel for å riktig diagnostisere pica lidelse. Den uvanlige spiseatferd må være repeterende og det må vare lenger enn én måned for å bli vurdert pica lidelse.

Ta barnets alder i betraktning når identifisere pica lidelse. Det er ikke uvanlig at barn under to år for å prøve å spise ikke-spiselige stoffer. Faktisk, mange barn under en alder av to har en tendens til å sette alt de kan få sine hender på i munnen. Dette betyr ikke at de har pica lidelse. Det er derfor det er viktig å vurdere barnets alder, hvor lenge hun har utstilt atferd og om atferden vises til punkt repetisjon.

Kjenn ditt barns utviklingsmessige tilstand og om eventuelle psykiske eller følelsesmessige forhold er til stede. Barn som lider av utviklingsmessige, følelsesmessige eller andre psykiske tilstander er mer utsatt for pica lidelse. Lidelsen er ofte sett på barn og voksne som lider av mental retardasjon selv om andre uten noen form for mental sykdom kan lide pica lidelse også.

Legg merke til om personen som kanskje lider av pica lidelse er gravid. Det er ikke uvanlig for gravide å kreve merkelige matvarer og selv ikke-spiselige ting. Når dette skjer er de vanligvis mangler en bestemt vitamin eller mineral. Ta oppmerksom på hvor lenge den enkelte har vist symptomer på pica lidelse. Var tegn til pica tilstede før graviditet eller har de bare blitt klart siden kvinnen ble gravid? Pica lidelse er mer vanlig under svangerskapet som det ufødte barnet stammer næringsstoffer fra morens kropp som kan føre til mangel i noen tilfeller.