Digidexo.com

Hvordan Hjelp jeg en fire år gammel gå ned i vekt på en vekttap programmet?

Hvordan Hjelp jeg en fire år gammel gå ned i vekt på en vekttap programmet?


Statistikken over overvektige barn i USA er svimlende. Noen studier viser at så mange som én av fem fire-åringer er overvektige. Populariteten til TV, internett og videospill er i stor grad ansvarlig for en generell mangel på fitness hos barn over hele landet. Heldigvis kan en nøye balansert tilnærming inkludert kosthold og trening hjelpe et barn å opprettholde en sunn vekt. Riktig ernæring er kanskje den viktigste brikken i puslespillet. Den beste måten å hjelpe en fire-åring å miste overflødig vekt er å starte barnet på en sunn spising program.

Hvordan Hjelp jeg en fire år gammel gå ned i vekt på en vekttap programmet?

Vekttap for Children

•  Sørg for sunn, næringsrik mat for din fire år gammel. Mate barnet ditt tre måltider om dagen, og prøver å begrense mengden av stekt og rask mat. En liten porsjon magert kjøtt, kombinert med større porsjoner med frukt og grønnsaker, er best. Fersk frukt er også et godt alternativ til desserter. Innlemme mye vann inn i barnets kosthold. Unngå for mange snack mat, og velger lav-fett eller skummet melk og sukkerfrie drinker og godbiter.

Oppmuntre barnet til å delta i regelmessig mosjon og fitness. Riding en sykkel eller bare hjelpe til med å lufte hunden gjennom nabolaget kan bidra til å få barnet ditt stoffskifte i bevegelse. Eller skru opp musikken og la barnet dans. Svømming er en annen aktivitet som brenner betydelige kalorier. Når du går shopping, parkere bilen lenger vekk fra inngangen. Ta trappen istedenfor heisen og finne tid til å ta barnet til parken for å løpe og leke.

Lov dine fire-åringen ofte for hennes innsats. Eksperter advarer om at et barns selvbilde kan bli påvirket selv før fylte fire. Være støttende for barnet ditt, og sørge for at han vet at du elsker ham uansett hva han veier. Små barn har liten kontroll over sine kosthold og mosjon aktiviteter, så det er opp til den forelder eller omsorgsperson for å hjelpe dem å oppnå en sunn kroppsvekt. Bli en god rollemodell ved å dele og delta i barnets nye, sunnere livsstil.

Ring barnelege. Hvis kontrollere fire år gamle kosthold og trening ser ikke ut til å hjelpe, vil du ønsker å fortelle barnets lege. Han eller hun kan være lurt å sette barnet på visse medisiner, eller kan anbefale å søke råd fra andre fagfolk, deriblant en psykolog eller klinisk ernæringsfysiolog.

Hint

  • Ikke forsøk å sette en fire-åring på en diett uten samtykke og tilsyn med barnets lege.