Digidexo.com

Easy CPR Instruksjoner

Easy CPR Instruksjoner


Hjerte-og lungeredning (HLR) kan hjelpe starte hjertet når det ikke er hjerteslag. En person med ingen hjerteslag vil opprettholde hjerneskade innen 4 til 6 minutter, ifølge American Heart Association (AHA), så det er viktig å handle raskt. HLR kan holde blod og oksygen strømmer til hjernen og vitale organer, som kan forhindre død eller varig skade når hjertet stopper. AHA anslår at 100.000 til 200.000 liv kan reddes hvert år hvis HLR er begynt tidlig, og overlevelsesprosenten falle med 10 prosent for hvert minutt HLR er forsinket, ifølge Sarver Heart Center.

Easy CPR Instruksjoner

Tradisjonelle HLR

Se etter respons. Hvis offeret ikke er responsive, har noen ringe 911. Hvis det er ingen andre rundt, ring 911 og rapportere nøds din. Du kan oppleve at du tar telefonen på høyttaler lar deg snakke til og høre EMS operatør mens du begynner redningstiltak.

Kontroller luftveiene og sørge for at det ikke er noen hindringer for å hindre flyten av luft. Plasser hodet slik at haken blir løftet og hode er vippet tilbake.

Lytt etter pustelyder med øret tett til munnen og se på brystet og magen etter tegn på å puste. Hvis offeret ikke puster, må du kontrollere at luftveiene er åpne og begynne redning puste. Klem sammen neseborene lukket og puster inn i munnen. Gi to langsomme åndedrag og se for brystet å stige. Dersom brystet ikke stiger, flytter hodet og prøv igjen.

Sjekk for sirkulasjon. Bruk fingeren og trykk forsiktig om en tomme utenfor sentrum av halsen for carotis puls. Hvis du ikke føler en puls, begynne HLR.

Lace ene side over den andre og plassere hendene i midten av brystet på nippelen linje. Plasser kroppen din rett over hendene slik at kompresjoner skal være rett ned på brystbenet. Lås albuene og begynne raske jevn kompresjoner som trekker ned brystet mellom en og en halv til to inches. Komprimere 15 ganger og gi to innblåsninger.

Fortsett å gi HLR til hjelpen kommer, eller noen avlaster deg.

Brystkompresjoner Kun HLR

Kontroller for respons som i trinn 1 ovenfor. Varsle 911 til legevakten.

Plasser luftveiene slik at det er åpent. Kontrollere pust som beskrevet i trinn 2 ovenfor.

9. Kontroller for en puls som er beskrevet i trinn 4 ovenfor. Hvis det ikke er puls, begynner komprimering HLR.

10 plassering hendene som beskrevet i trinn 4 ovenfor og begynne raske, stødige kompresjoner på 100 kompresjoner i minuttet. I henhold til Sarver Heart Center, bør kompresjoner alene gi tilstrekkelig blodstrøm for å tilføre oksygen til hjernen.

Fortsett brystkompresjoner til hjelpen kommer, eller noen avlaster deg.

Hint

  • Den Sarver Heart Center har en video som viser den nye brystkompresjoner bare HLR.