Digidexo.com

Hvordan øke kalium inntak

Hvordan øke kalium inntak


Kalium kan forebygge høyt blodtrykk, bygge muskler og regulere vår hjerterytme. Den kalium-mineral er ansvarlig for muskelsammentrekninger, sende oksygen til hjernen, redusering leddsmerter og mange andre helsefordeler. De fleste av oss ikke får den anbefalte daglige behovet og behov for å øke vår kalium inntak.

Hvordan øke kalium inntak

•  Spis poteter eller søtpoteter med huden på dem. En medium-bakt potet vil gi deg 610mg av kalium.

Øk kaliuminntak ved å drikke melk og spise meieriprodukter. The National Dairy Council anbefaler tre porsjoner om dagen av melk, ost og yoghurt for å få alle de helsemessige fordelene fra melkeprodukter. Åtte oz. av melk har 366 mg og en 8 oz. servering av yoghurt gir 490 mg kalium. En fjerdedel kopp cottage cheese vil gi deg 108mg.

Konsumere en rekke frukter. En seks-tommers banan, som er kjent som en god kilde kalium, vil gi 362mg av kalium. Appelsiner er også en god kilde med 174mg i en 2 3/8 "oransje. Halvparten av en honningmelon vil gi deg 975mg av kalium. En halv avokado vil gi 548mg.

Spis grønne grønnsaker som spinat, som gir 419mg per ½ kopp og bete greener som har 655 mg i en ½ kopp.

Spis bønner. Hvite bønner vil gi deg 595mg av kalium per ½ kopp. Soyabønner gi deg 443mg og lima bønner 484mg for samme beløp.

spiser fisk, kylling, kalkun, hamburger, svinekjøtt, og lam som er gode kilder til kalium. Laks har ble 470 mg kalium per 4 ozs. Kylling vil gi deg 410 mg.

Snack på mandler å øke kalium inntak. 4 oz vil gi 786mg.

Hint

  • The Institute of Medicine rapporterer barn i alderen 1 til 3 år gammel bør konsumere 2500mg av kalium per dag, 3800mg for barn 4 til 8, 4500mg for 9 til 18 åringer, og 4700mg for 19 og eldre.
  • Så lenge du spiser et godt utvalg av disse matvarene, bør et supplement ikke være nødvendig.
  • Sjekk ditt inntak av sukker, alkohol og kaffe som utarme kalium i kroppen.
  • Sjekk med legen din for å bestemme nivået av kalium i kroppen din og å etablere dine kalium behov.
  • Det er sjelden, men det er mulig å ha for mye kalium, som er giftig for kroppen. Symptomer inkluderer uregelmessig hjerterytme, kvalme og muskeltretthet.