Digidexo.com

Hvordan lindre ryggsmerter etter sove på en Feather Madrass

Mange sover på fjær madrasser, fordi de antas å gi god komfort. Men for folk som trenger en fast underlag å sove på, sove på en fjær madrass kan føre til å starte dagen med en fryktelig vondt i ryggen. Selv om ryggsmerter kan være tegn på en alvorlig medisinsk tilstand, forårsaket mindre ryggsmerter fra sove på en fjær madrass kan vanligvis behandles hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan lindre ryggsmerter etter sove på en Feather Madrass

•  Ta en over-the-counter smertestillende, for eksempel paracetamol, ibuprofen eller naproxen natrium. Velg medisiner som har fungert best for å lindre smerter i det siste. Generelt unngå ibuprofen hvis du har en urolig mage eller sår, som ibuprofen kan være harde for magen. Sørg for at instruksjonene på flasken blir fulgt, og at medisiner med kontraindikasjoner ikke er tatt.

Motta en massasje. Ofte kan stramme muskler som følge av å sove i en bisarr stilling på en fjær madrass resultere i ryggsmerter som er tilstrekkelig lettet med en massasje.

Sug i et varmt badekar med Epsom salt i 20 minutter. Epsom salt kan hjelpe kroppen i å lindre betennelser og muskelsmerter.

Rest med en varmepute plassert over den smertefulle del av ryggen i 20 minutter. Etter 20 minutter, fjern varmeputen i minst 20 minutter før du setter det. Varmen vil bidra til å lette muskelsmerter og bedrer blodsirkulasjonen.

Stretch sakte å løsne de vonde musklene i ryggen og fremme sirkulasjon. Yoga og tai chi er gode valg for treg, sunn stretching.

Tips og advarsler

  • Konsulter lege hvis smertene er alvorlig eller langvarig.