Digidexo.com

Naturlige behandlinger for en Fibroid Tumor

Fibroidtumorer er i stor grad godartet livmor vekster diagnostisert i nesten 30% av kvinner, selv om de kan være tilstede uten symptomer i anslagsvis 75% av kvinnene.

Symptomer

Tunge perioder, bekkensmerter, hyppig vannlating og forstoppelse er vanlige symptomer på fibroids svulster.

Årsaker og Risiko

Selv om årsaken til fibroids er ikke helt forstått, spiller arv en rolle i deres forekomst. Økt produksjon østrogen utløser også vekst, spesielt under graviditet. Kvinner av farge er 3-9 ganger mer utsatt for fibroidtumorer enn hvite kvinner. Fedme er også en risikofaktor.

Naturlige og urte rettsmidler

Populære rettsmidler inkluderer en spiseskje med økologisk eple cider eddik, blackstrap melasse eller 30-40 dråper chasteberry urt (Vitex) tinktur i et glass vann 2-3 ganger daglig. Med konsekvent, langsiktig bruk disse rettsmidler kan lindre smerte og redusere størrelsen på fibroid svulster.

Kosthold og livsstil

Et sunt kosthold rikt på fullkorn og regelmessig fysisk aktivitet kan bidra til å forhindre hormonelle ubalanser og hjelpemiddel i behandling av fibroids.

Medisinsk behandling

Hvis fibroidtumorer bli svært store, smertefull eller true helsen så kirurgi kan være nødvendig. Blir en hysterektomi den eneste behandling som forhindrer tilbakefall av fibroid tumorer. Hysterektomi er kirurgisk fjerning av livmoren.