Digidexo.com

Glysin for Back Pain

Glysin for Back Pain


Ryggsmerter rangerer bak hodepine som den vanligste lidelsen i USA. Tilstanden er et symptom som indikerer hvilket som helst antall av sykdommer eller forstyrrelser. Det finnes to former for ryggsmerter: akutte og kroniske. Førstnevnte er plutselige, intense og av kort varighet. Sistnevnte kan gå på i opp til en måned og er preget av en gnagende, murrende smerte. Glycin kosttilskudd er en av de vanligste former for behandling som kan hindre behovet for smertestillende.

Årsaker til ryggsmerter

Mekaniske posturale endringer på grunn av degenerative sykdommer som artrose eller osteoporose kan føre til ryggsmerter. Disse er vanligvis aldersrelatert og koblet til kroppens redusert evne til å reparere skader. Ryggsmerter kan stamme fra sykdom eller misdannelser. Med mindre en grundig legeundersøkelse er utført, må du ikke utelukke svulster, blindtarmbetennelse, urinveisinfeksjoner, ovarian lidelser og bekkeninfeksjon, som kan forårsake henvist ryggsmerter. Ryggsmerter også resultater fra skader fra fysisk aktivitet som setter ryggraden under utilbørlig press. Feil løfteteknikk kan resultere i en herniated plate.

Hva er Glysin?

Organismer syntetisere proteiner med glycin, en ikke-essensiell aminosyre som finnes i fisk, meieriprodukter eller kjøtt. Cholin i lever eller nyre, og threonin og serin kan også danne glycin i kroppen. Når kroppen er i en fastende tilstand, kan aminosyren bli omdannet tilbake til serin. Det forbedrer også glykogen lagring, slik at mer glukose å bli spart for kroppens energibehov. Glysin i sin rene form er et supplement som bidrar til å hindre artrose og sykdommer som kan føre til ryggsmerter.

Effekt av Glycine på Back Pain

Betydelig forbedring av ryggsmerter er kjent når glysinsalter kosttilskudd er tatt, noe som reduserer behovet for smertestillende. En mulig årsak er at glysin motvirker effekten av kostholdsrelaterte mangel på glycin. L-glycin fungerer også som en inhiberende nevrotransmitter til hjernen, noe som resulterer i en følelse av ro. Fordi det er også en forløper til kollagen og et veksthormon promotoren, kan glycin lette ryggsmerter, som kollagen, og veksthormonet er viktig både for å sårheling.

Andre metoder for Back Pain Relief

Lette smertefulle muskelkramper med varmeputer, isposer eller massasje. Følg 20- til 30-minutters varighet ved bruk av is eller varme. Styrke øvelser kan også hjelpe lindre kroniske ryggsmerter. Akupunktur forenkler utgivelsen av opioider som lindrer smerte og roer det sympatiske nervesystemet. Capsaicin, den aktive ingrediensen i chilipepper, avtar konsentrasjonen av substans P når den påføres på huden. Substans P er en nevrotransmitter for smerte. I tillegg til smertestillende effekt, kan du føle en stikkende / brennende følelse der kremen påføres.

Forebygging av ryggsmerter

Hvis du trenger å bli sittende i flere timer, ta jevnlige pauser for å strekke og avlaste ryggmuskulaturen. For en person stadig på hans føtter, lav hæl sko eller leiligheter legge mindre belastning på ryggraden. Trening er viktig for å styrke ryggen og omkringliggende musklene. En stillesittende livsstil er en faktor i ryggsmerter. Lav-effekt trening som gåing, sykling og svømming tillater deg å bygge opp styrke og kondisjon uten ytterligere belaste ryggen din. Videre kan vekttap og bedre holdning fra regelmessig trening reduserer belastningen på ryggen.