Digidexo.com

hoven quadriceps

Hvordan Wrap Quadriceps for senebetennelse

Quadriceps senebetennelse er en kneskade vanligvis forårsaket av en plutselig økning i intensitet eller varighet av en aktivitet. Symptomer omfatter smerter utretting leggen - spesielt rett over kneskålen - hevelse over kneskålen, morgen og kveld stivhet og varme følelse i området der firemannsrom møte kneet. Å helbrede det, må du slutte den aktiviteten som forårsaket det. Ifølge nettstedet bigkneepain.com, "Innpakning kneet i en ACE bandasje (elastisk bandasje) kan begrense hevelse og lindre smerte." Hvis posssible, holde beinet hevet og is det også.

Bruksanvisning

•  Få elastisk bandasje, som for eksempel et ess bandasje, å vikle kneet. Ace bandasje er tilgjengelig på nettet, i medisinske forsyne butikkene eller i de fleste apoteker.

Bruk én hånd, legg den ene enden av bandasje på kneet - et par inches under hoven area-- og holder på til bandasjen roll med den andre hånden. Pakk bandasjen to ganger under kneet, slik at den løse enden er sikker under lagene.

Hold innpakning flytte opp kneet. Hver wrap skal delvis dekke forrige wrap. Hovne området bør dekkes helt. Fortsett et par inches over hovne området. Målet med innpakning er å komprimere hovne området, så pakk bandasjen så mange ganger som nødvendig for at dette skal skje, men ikke så stramt at blodgjennomstrømningen er truet.

Fest bandasjen med klippet Ace bandasje burde ha kommet med eller bruke atletisk tape.

Tips og advarsler

 • Ikke sove med bandasje. Hvis legen din er enig, fjerne bandasjen i noen minutter i løpet av dagen i tillegg til å hjelpe blodgjennomstrømningen.

Quadricep muskel trekke Øvelser

Quadricep muskel trekke Øvelser


Slik at en skadet muskel å helbrede ved å hvile det er en god måte å starte rehabiliteringsprosessen. Dette gjelder særlig for trukket quadriceps, som er muskler som er mye brukt. Du vil til slutt nødt til å begynne å styrke quadriceps; nøkkelen er å strekke muskler og gjøre lette øvelser for å unngå re-skade deg selv.

Quadriceps Strekker

En av de viktigste øvelsene du kan gjøre for din forstuet quadriceps er tøyningsøvelser. Dette vil hindre ytterligere skade mens du utfører anstrengende øvelser siden strekker løser opp muskelen. Begynn i en stående posisjon og løft benet opp bak deg. Grab din fot og begynne å trekke den lett mot kroppen din. Du skal føle quadriceps strekker mens du gjør dette. Du kan bruke en vegg eller en stol å balansere mot siden du skal stå på ett ben mens du gjør dette. Også avslutte treningen hvis quadriceps begynner å gjøre vondt. Du ønsker ikke å ergre skaden din. Du bør holde strekker stilling i minst 10 sekunder, og gjenta prosessen opptil fem ganger.

Sykkel

En av de vanligste feilene folk gjør når de prøver å trene etter en skade fokuserer for mye på den skadde muskelen. En viktig del av muskel utvinning er å sørge for musklene rundt skaden er også sterk. Sykkel regnes som en av de beste øvelsene for å både styrke trukket quadriceps og å styrke omkringliggende beinmuskulaturen som kalver og hamstrings. Sett en stor mosjonssykkel til en lav motstand innstilling og pedal sakte. Du kan øke motstand og hastighet avhengig av hvordan beinet føles. Prøv å gjøre lette tøyningsøvelser før du begynner å bruke sykkel hvis du føler smerte. Selv et par dager med hvile kan føre til at musklene til å stramme nok til å forårsake ubehag under lett trening.

Quadriceps Sammentrekninger

Quadriceps sammentrekninger øvelsen er en av de mest delikate øvelser du kan utføre, og er spesielt nyttig hvis du har opplevd en alvorlig pull. Start med å sitte på et flatt underlag. Utvid skadet benet ut foran deg. Rull sammen et håndkle og legg den under kneet. Skyv beinet ned i håndkle og hold posisjonen i minst fem sekunder. Du bør prøve å presse ned så hardt som mulig uten å forårsake noen smerter til musklene dine. Gjenta denne prosessen minst 10 ganger.

Hoven hals Symptomer

En sunn hals er viktig for fysisk velvære. Den styrer ikke bare luftstrøm og substans forbruk, men er også intrikat koblet til nese passasjer og slimhinner. En hoven hals kan føre til betydelige problemer som kan forstyrre, eller hindre, essensielle kroppsfunksjoner. De fleste av symptomene på en sår hals er ganske åpenbare og vanskelig å overse eller ignorere.

Rødhet

Innsiden av halsen kan bli rød rundt luftrøret og spiserøret skyldes betennelse. Dette er vanligvis ledsaget av smerter eller ubehag.

Pain

På grunn av mengden av vev og sensitivitet i halsen, er det utsatt for smerte. Når det sveller på grunn av infeksjon eller irritasjon, kan det bli mer følsomme eller smertefullt, gjør vanskeligere å svelge.

Tørrhet

En hoven hals kan bli tørr og skrapete, forårsaker hoste og heshet.

Problemer med å svelge eller puste

Svelging kan bli hindret på grunn av hals hevelse. Vanligvis er det bare delvis blokkert, men hvis luftstrømmen hindres, kan et besøk til legevakten være nødvendig.

Alvorlige symptomer

Hvis en hoven hals er ledsaget av oppkast, blødning, utslett, eller puss i halsen, kan en alvorlig sykdom være årsaken, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Hvordan behandle en hoven leppe på Child

Barn i sin natur er utsatt for ulykker, spesielt cut knær og "fett" hovne lepper. Lips er ekstremt følsomme og reagerer raskt for å såre eller skade. De fleste hovne lepper på barn ser mye verre enn de faktisk er, og foreldre bør prøve å holde seg rolig og samtidig gi riktig behandling. Hevelsen vil gå ned av seg selv etter et par dager, men det er et par måter å redusere betennelser og smerter, beroligende barnet i prosessen. Det er viktig å merke seg at hovne lepper om et barn kan være et tegn på en allergisk reaksjon, så start med å bestemme hvordan barnet fikk hoven leppe.

Hvordan behandle en hoven leppe på Child

•  En av de første tingene å gjøre når barnet ditt kommer til deg med en hoven leppe er å bruke isen til området for å stoppe hevelse. Pakk noen isbiter i et kjøkkenhåndkle eller klut i ansiktet, heller enn å bruke direkte. Du kan også gi barnet en Popsicle; noe kaldt i kontakt med leppen vil fungere. Dersom barnet er svært ung, har en kald bitering.

Hvis hoven leppe er også blødning, tørke blod av med en klut. For å unngå smitte, bruke en antibakteriell tørk å rense området.

Hvis barnet ditt ser ut til å være smerter fra hoven leppe, gi ham en dose av ibuprofen eller paracetamol for ubehag.

Prøv å bruke en te-pose til leppen for å bidra til å redusere hevelse. Suge en te-pose i kaldt vann i noen minutter før du plasserer det på leppen.

Påfør en liten mengde vaselin til leppene. Som huden på leppe og området rundt stigninger, kan det bli tett og sår. Vaseline kan hjelpe fukte området og gjør det være mindre smertefull.

Hvis hoven leppe ikke var forårsaket av traumer og er ledsaget av rødhet og kløe, så er det sannsynligvis en allergisk reaksjon. Gi barnet et antihistamin som Benadryl og ring din barnelege for å få råd. Dersom hevelsen skyldes sår, har barnet sannsynligvis en virusinfeksjon og bør sees av barnelege.

Hint

 • Å ha en hoven leppe kan gjøre det vanskelig å spise, så prøv lage puré mat før hevelsen har gitt seg.
 • Prøv å ha barnet drikke gjennom et sugerør; dette vil være mye mer behagelig, og det vil ikke være noen kontakt med sår leppe.
 • Hvis blødningen ikke synes å være å stoppe og kuttet ser ganske dypt, så masker kan være nødvendig. Ring barnelege.
 • Sjekk alltid inne i barnets munn for å sikre at det er ingen løs, sprukket eller manglende tenner.
 • Hvis barnets leppe ble skadet i et fall, være oppmerksom på muligheten for hjernerystelse. Hvis du har mistanke om en hjernerystelse, ring din barnelege.

Hjem rettsmidler for en hoven fot

Ødem er den tekniske betegnelsen på en hoven fot. Tilstanden oppstår når fluider blir fanget i vevet. Ben og føtter er vanlige steder for hevelse oppstår. Ødem er vanligvis bare et symptom på en annen tilstand, og det kan effektivt behandles med hjem rettsmidler. Få en sjekk for å finne årsaken til hevelsen før du prøver noen hjemme behandlinger.

Diet

Hypertensjon og høyt inntak av salt kan være årsaken til hovne føtter. Følge en lav natrium diett for å bidra til å redusere hevelse i føttene. Hypertensjon eller høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag. Hovne føtter kan være en indikator på denne tilstanden.
Unngå å legge bordsalt til måltider og sjekke ingrediens etiketter på bearbeidet mat som du forbruker. Normal inntak av natrium bør være i 1500-2400 mg område. På en lav natrium diett, kan du bare konsumere 1200 mg natrium for å redusere nivåene i kroppen.
Ta hensyn til natrium i bearbeidet mat. Den brukes som konserveringsmiddel i mange av disse matvarer, og dette kan signifikant øke natriumnivåer.

Fysisk aktivitet

Øke din fysiske aktivitet kan også lindre hevelse i foten. Det er bare å vandre hver dag er tilstrekkelig til å forbedre muskelfunksjonen i det berørte området, noe som vil fjerne væsken fra vevet. En 30-minutters spasertur minst fem ganger i uken er et sunt nivå av øvelsen. Med svellede fot, kan det være vanskelig å nå den 30-minutters mål. Gå så mye som mulig i begynnelsen, og jobbe deg opp til 30 minutter. Begynn med bare noen få minutter hver dag hvis det er alt du kan håndtere.
Prøv å unngå å stå på føttene på ett sted i lange perioder. Dette tvinger de fluider inn i føttene, og bidrar til svelling. Sett dine hovne føtter opp så mye som mulig. Høyde bidrar til å tvinge fluid ut av det påvirkede vev.
Massere foten for å tvinge væske ut. Dine massasje slag bør bevege seg mot hjertet. Bruk fast trykk for å fjerne hevelse.

Støtte Klær og sko

Legen kan anbefale at du bruker kompresjonsstrømper for å holde press på lemmer som ofte hovne. Strømpene bidra til å holde fluidet samler seg i foten.
Ikke ha tettsittende sko. Dette kan felle væsker i føttene forårsaker dem til å hovne opp. Når jeg prøver på sko, sørg for at de er komfortable og ikke for stram. Senere på ettermiddagen er den beste tiden å prøve på nye sko.

Øvelser for Quadriceps senebetennelse

Quadriceps senebetennelse er en belastning på quadriceps senen, forårsaker irritasjon eller betennelse som følte like over kneet. Quadriceps senen kobler dine store quadriceps (lår) muskel til kneet. Denne typen senebetennelse er vanlig blant idrettsutøvere eller de som har en jobb eller hobby som setter press på beina. En lege eller fysioterapeut er ofte konsultert for å tenke ut en øvelse plan for denne type skader.

Hvordan det skjer

Quadriceps sene oppstår når overdreven belastning plasseres på kne eller ben, forårsaker små rifter i sene. Symptomer omfatter smerter, hevelse, stivhet og varme i kneet og området rundt.

Styrking Øvelser

Styrkeøvelser vil hjelpe behandle en belastning som quadriceps senebetennelse, ifølge Peak Ortopedi. En av de beste styrkeøvelser for quad, ifølge Wellsphere.com, er knebøy: Plasser føttene flatt på gulvet, hip-bredde hverandre, og senk kroppen din som om du sitter i en stol, holde ryggen rett og bena på en 90-graders vinkel.

Fleksibilitet Øvelser

Strekke quad muskler vil bidra til å øke sin fleksibilitet, og det er en viktig del av healing quadriceps senebetennelse. Fleksibilitet øvelser vil maksimere kontroll og styrke av quadriceps muskler, ifølge Peak Ortopedi. Disse øvelsene inkluderer kne heiser og hoppe tau.

Advarsel

Hvis du opplever quadriceps senebetennelse, er det best å hvile senen i fire til seks uker før trening det, ifølge iTendonitis. Når du begynner å trene, starte med lett til moderat aktivitet og lette på trening.

Forebygging

For å hindre quadriceps senebetennelse, sørg for at du strekke og varme opp før trening, og ikke overanstrenger seg under anstrengende trening eller aktivitet. En knee brace og støttende fottøy vil også hjelpe.

Hvordan Tape Quadriceps for senebetennelse

Hvordan Tape Quadriceps for senebetennelse


Quadriceps senebetennelse påvirker den store senen over kneet. Symptomer kan inkludere betennelser og smerter som gjør at normale fysiske aktiviteter vanskelig. I tillegg til tradisjonelle behandlinger som hvile, is og medisiner, innpakning quadriceps senen kan hjelpe immobilisere kneleddet og hindre ytterligere forverring av quadriceps senebetennelse.

Bruksanvisning

Slik Tape Dine Quadriceps

Plasser en 1,5-tommers rull med ustrekkbart tape på gulvet. Plasser hælen på toppen av rull med tape, slik at beinet er litt bøyd. Klipp to remser av den 2-tommers ustrekkbart tape slik at hvert segment er lang nok til å strekke seg fra kneet til litt over midten av låret. Trykk tapen ned på begge sider av den berørte kneet som to ankere.

Plasser skum underwrap mot dine lår flere inches over kneet. Fest den med to-tommers elastisk bandasje. Deretter bøye låret litt og holde den bøyes gjennom hele taping økten. Ta 1,5-tommers ustrekkbart tape og rull ut en del av det. Fest den første delen av tape på 2-tommers anker tape, litt under den skadde området på innsiden av låret. Kjør tape over låret i en 45 graders vinkel. Skjær tape med saksen, så sikrer den mot 2-tommers anker tape på utsiden av låret. Deretter rulle et stykke 1,5-tommers tape og fest den til den 2-tommers anker tape på utsiden av låret, litt under det berørte området. Kjør 1,5-tommers tape over låret og den andre stykke 1,5-tommers tape på 45 grader i en X-mønster. Skjær 1,5-tommers tape og fest den til den 2-tommers anker tape som er plassert på innsiden av låret.

Fortsett å skjære og stikke biter av den 1,5-tommers ustrekkbart tape opp låret, alternerende hver brikke ved kryss og tvers over hver eneste en i en X-mønster. Hver gang kjøre en 1,5-tommers stykke tape fra innsiden ankeret på utsiden anker, overlappe foregående stykke tape med omtrent en halv tomme. Overlappe 1,5-tommers tape på samme måte når du kjører 1,5-tommers tapen fra utsiden av låret på innsiden.

Legg ved alt av båndet inne i 6-tommers-klebende elastisk crepe bandasje.

Tips og advarsler

 • Hold lår litt bøyd hele taping prosedyren.
 • Ikke gjør dette taping prosedyren uten først å lese gjennom instruksjonene.

Herbal rettsmidler for Quadriceps Patella Tendinitt

Quadriceps patella senebetennelse kan føre til stivhet, hevelse og smerte i kneet området. De som lider av tilstanden kan oppleve ubehag mens du går eller bøyer kneet. Det er nok av konvensjonelle medisiner tilgjengelig for å hjelpe lindre smerten og redusere betennelser. Det er også flere hjem rettsmidler tilgjengelig som kan hjelpe uten bivirkninger.

Gurkemeie

Gurkemeie er ofte brukt i indisk og Midtøsten matlaging for å gi en gulaktig fargetone til ulike matvarer. Gurkemeie kan også brukes som et effektivt anti-inflammatorisk som kan bidra til å lette stivhet av tendinitis. Middelet kan brukes direkte på huden eller tas oralt som en kapsel. Den anbefalte dosering er 400-600 milligram tre ganger per dag. Overskridelse av dosen kan forårsake magesyke og de som lider av magesår og gallestein bør søke et alternativ. Hvis brukt riktig, kan imidlertid gurkemeie gi et naturlig alternativ for å lette senebetennelse, forstuinger og muskelskader.

Ingefær

Ginger gjør en flott tilsetningsstoff i matvarer, noe som gir rettene en ekstra skutt av smaken. Ingefær har også flere naturlige helbredende egenskaper. Ingefær hemmer naturligvis de inflammatoriske kjemikalier i kroppen. Det kan også redusere smerte ved å blokkere de nerver som sender signalene til hjernen. Ingefær kan tas i en rekke måter. Den er tilgjengelig i kapselform med anbefalt dosering ikke skal overstige åtte 500-milligrams kapsler per dag. Du kan få nesten samme effekt ved å ta ½ til en full teskje malt ingefær per dag eller 1/3 av en unse av fersk ingefær. Den eneste begrensningen er for dem som lider av sykdom i galleblæren. De bør søke alternativ behandling.

Peppermynte

Denne velduftende planten kan også redusere smerte og ubehag av senebetennelse. Mint fungerer som en counter-irriterende. I tilfelle av senebetennelse, den blokkerer følelsen av smerte med sine naturlige kjøle sensasjoner. Ved å ta 10 til 15 dråper mynte olje og kombinere det med en unse av vegetabilsk olje, vil du ha en perfekt aktuell salve som kan brukes direkte til det smertefulle området.

Rest

Ifølge Mayo Clinic unngå aktivitet som fører til smerte er en av de beste behandlingene for senebetennelse. Arbeide gjennom smerten og presser faktisk kan gjøre tilstanden verre. Redusere aktiviteten eller opphøre alt sammen hvis smertene er intense. Etter noen dager kan du finne at tilstanden er borte.

Quadriceps Øvelser for knesmerter

Quadriceps er ansvarlig for flytting av kneskålen og utretting av knærne. Disse musklene er avgjørende for å kjøre, stå opp og gå opp både bakker og trapper. Quadriceps øvelser for knesmerter er måter for deg å styrke og strekke disse musklene for å gi din kropp og kneet med stabilitet, balanse og nødvendig styrke.

Quadriceps Stretching

Gjør quadriceps krøller. Hold på baksiden av en stol mens du står. Bøye kneet. Ta tak i foten din, og ta med hælen til hoften, sier bigkneepain.com. Hold knærne sammen. Vær sikker på å ikke bøy ryggen. Hold i 30 sekunder. Tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta fem ganger.

Gjør vann spark. Inkluder vannets helbredende effekt som en del av quadriceps øvelser for knesmerter. Mens i midje-dypt vann, legg ryggen mot bassengkanten. Løft armene, og plassere dem på bassengsiden. Sparke føttene, og løft kroppen din til den er nesten flytende på vannet. Begynn å gjøre ben spark. Gjør alt hastighet er behagelig for deg. Vannets oppdrift og naturlig motstand, ifølge dummies.com, vil redusere kneet smerte mens du strekker og styrke quadriceps.

Start rocking. Sitte i en gyngestol. Plasser føttene godt på bakken. Start rocking fremover som du strekke quadriceps. Hold i fem sekunder. Rock tilbake med stolen. Gjenta vuggende bevegelse i fem minutter for å starte. Øk din varighet som du avanserer i quadriceps øvelse for knesmerter program. En alternativ metode for denne øvelsen innebærer å sitte i en fast stol og scooting kroppen din frem til du føler at din quadriceps strekningen.

Quadriceps Styrking

Gjør isometrics. Mens du sitter i en behagelig stol, plasserer føttene på gulvet. Hold knærne rett, sier bigkneepain.com. Stramme lårmusklene. Hold i 10 sekunder. Release. Slapp av i tre sekunder. Gjør 10 repetisjoner. Gjør dette quadriceps øvelse for knesmerter hele dagen.

Sitt i en fast stol. Dette quadriceps øvelse for knesmerter er en annen isometrisk manøver. Utvid bena foran deg, med hælene bare berøre gulvet. Hold knærne så rett som mulig. Stramme lårmusklene. Hold i 10 sekunder. Slapp helt av. Gjør 10 repetisjoner, sier den amerikanske Academy of ortopediske kirurger.

Gjør en vegg knebøy. Ifølge American Academy of ortopediske kirurger, stå med ryggen, hode og hofter mot veggen. Stram magemusklene hele tiden mens du utfører denne øvelsen. Flytt føttene ca to meter fra veggen på hip-bredde avstand fra hverandre. Sakte glir nedover veggen. Slide til du er nesten i sittende stilling. Hold i 5 til 10 sekunder. Sakte gli tilbake opp på veggen, tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta.

Hvordan å behandle en hoven nese

Enten du er utvinne fra siste nesekirurgi eller bare ble påkjørt litt for hardt i går kveld basketball spillet, har en hoven nese kan være svært ubehagelig. Som det myke vevet i nesen fylles med blod, kan det hindre noen av de enkleste ting som å puste og sove. Hvis du befinner deg i en slik situasjon, vil du være glad for å vite at det finnes metoder du kan prøve å gjøre deg mer komfortabel før hevelsen avtar.

Bruksanvisning

•  Påfør en ispose ti til tjue minutter om gangen i minst tre ganger om dagen. Husk å holde et lag av stoff mellom huden og isen. Et håndkle over middels tykkelse er ideelt. Cold vil redusere hevelse i det berørte området.

Hold hodet hevet så mye som mulig selv mens du sover. Liggende nede forårsaker mer blod å akkumulere til området, noe som resulterer i mer hevelse og bankende. Bor tilbøyelig lar blod og andre væsker renne fra ansiktet.

Drikk rikelig med væske for å fremme sinus drenering og redusere stuffiness å lette pusten.

Unngå varme miljøer som badekar, dusj eller boblebad i løpet av de første 48 timene av symptomer som oppstår for å unngå å oppmuntre blodstrøm til hovne området.

Ta en over-the-counter anti-inflammatorisk som ibuprofen for smerte og hevelse.

Hint

 • Hvis hoven nese skjedd fra en skade og ikke som et resultat av en operasjon, bør du alltid oppsøke lege for å utelukke noen alvorlige skader.

Naturlig rettsmidler for Quadriceps patellar senebetennelse

Quadriceps senen og patellarsenen er tungt involvert i kneet bevegelse. Senebetennelse i dette området er mest vanlig hos idrettsutøvere som gjør mye av hopping. Den reagerer vanligvis godt å konservative egenomsorg og flere naturlige behandlinger kan utfylle disse tiltakene, ifølge University of Maryland Medical Center og Mayo Clinic. Hvis senen ryker, men du vil trenge kirurgisk inngrep. Hvis du mistenker at du har skadet sener, se legen din før du gjør noe.

Redusere smerter og betennelser

Flere naturlige kosttilskudd kan redusere smerter og betennelse i senebetennelse. Det er ikke nødvendig å ta alle av dem siden de tilbyr lignende fordeler. De inkluderer vitamin E (1000 til 1500 IU daglig), nattlysolje (400-800 mg daglig), bromelain (250-750 mg daglig mellom måltider), curcumin (200 til 400 mg tre ganger daglig mellom måltider), lakris te ( 3 kopper om dagen) og white willow bark te (2 til 3 ts. i en kopp kokende vann tre ganger om dagen). White willow bark er ikke hensiktsmessig hvis du har en aspirin allergi eller ta blodfortynnende medisiner. Ikke bruk lakris hvis du har høyt blodtrykk eller hjerteproblemer.

Ifølge University of Maryland Medical Center, har injiserbare homeopatiske medisiner Trameel vært vellykket i lettelser betennelse i kliniske studier. Besøk en profesjonell homeopat eller en medisinsk fagperson som bruker naturlige behandlinger for denne behandlingen.

Kontrast hydroterapi kan også lindre smerte. Ikke bruk denne behandlingen før to dager etter den første skaden. Suge den skadde området i varmt vann i tre minutter og bytte til kaldt vann i 30 sekunder. Gjøre flere repetisjoner flere ganger om dagen.

Sett lakserolje på en ren klut og dekke i plastfolie. Plasser på det berørte området og dekk med en varmepute; la på plass i 30 til 60 minutter.

Akupunktur kiropraktikk omsorg og massasje kan også behandle smerte, men du må forplikte seg til flere økter for å oppnå maksimal nytte

Fremme Healing

Vitamin C (250 til 500 mg to ganger om dagen), kalsium (1500 mg daglig), magnesium (750 mg daglig) og vitamin A (15.000 IU daglig) oppmuntre alle vev helbredelse.

Uansett hvordan du behandler din patellar senebetennelse, engasjere seg i visse egenomsorg tiltak for å lette helbredelse. Hvil området og avstå fra å hoppe og kjøre. Fortsatt ta del i fysisk aktivitet, men ikke tving deg selv til å arbeide gjennom smerte eller gjøre noe som forverrer smertene. Legen din kan gi veiledning om måter å holde seg aktiv som ikke vil forverre skaden din. Vurdere å arbeide med en fysioterapeut som kan vise deg bedre kropp mekanikk og måter å styrke quadriceps og patellarsenen.

Slik Care for en hoven nese

Enten fra en skade eller etterkant av en nese kirurgi, har en hoven nese kan være både smertefullt og irriterende. Det myke vevet fylles med blod og den påfølgende betennelse kan gjøre sove, spise, puste, og snakker litt vanskeligere. Du trenger ikke å bare glise og bærer det, men. Det er ting du kan gjøre på egen hånd for å lette din ubehag før hevelsen i nesen går unna.

Bruksanvisning

sove så tilbøyelig som mulig (med hodet hevet). Opphold i denne stillingen vil tillate blod og andre væsker i nesen å renne og vil avlaste noe av betennelse.

Påfør en kald pakke til nesen for ti til femten minutter hver to til tre timer. Kulden vil hjelpe blodårene kontrakt og redusere rødhet og hevelse.

Unngå varmt miljø som vil oppmuntre blodtilførselen til området, som for eksempel boblebad og dusj. Ikke påfør varme til hevelsen avtar.

Ta en over-the-counter anti-inflammatorisk som ibuprofen både for å hjelpe med hevelse og for smertebehandling.

Hold deg hydrert for å holde nasal slim tynn og drenering. Dette bør bidra til å avlaste noen ekstra stuffiness.

Tips og advarsler

 • Hvis hoven nese er et resultat av en skade eller om det blør kontinuerlig, bør du alltid oppsøke lege for å utelukke en brukket nese før du begynner hjemme behandling.

Hvordan å behandle en hoven rødt utslett på Face

Mange mennesker får utslett når kroppen reagerer på en mat, medisin eller kanskje en aktuell lotion, krem ​​eller rensemiddel. Utslett er forårsaket av en allergisk reaksjon som kroppen din erfaringer. Et utslett er ille som det er, men hva gjør du hvis huden blir også hovne? Disse trinnene vil veilede deg om hvordan du skal behandle en hoven ansikts utslett.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle en hoven rødt utslett på Face

•  Prøv å finne ut hva den skyldige er. Enkelte individer er svært følsomme for mat eller medisiner. Prøv å finne hvis utslettet ble forårsaket av en medisin du tok eller noe du spiste. Hvis du bruker en ny hud produkt, avgjøre om det er den skyldige. Når du har funnet ut hva den skyldige er, slutte å bruke umiddelbart.

Ring legen din. Når du har finne ut hva som har forårsaket utslett, ring fastlegen din umiddelbart. Gjør en avtale for å se din lege om utslett.

Ta litt Benadryl. Mens du venter på legetimen, ta litt Benadryl. Den Benadryl vil undertrykke kløen som utslett kan være årsaken. Vær forsiktig skjønt, fordi det vil gjøre deg døsig.

Ta Tylenol for smerte etter behov. Hvis smerten er alvorlig og Benadryl er ikke hjelper, ta Tylenol som det er nødvendig for å gjenoppleve smerte. Hvis du har feber, er Tylenol nødvendig for å bringe feberen ned.

Påfør hydrokortison til utslett. Påfør en over-the-counter hydrokortison aktuell produktet til utslett. Dette vil hjelpe med kløe og det vil også berolige utslett.

Bruk isen for å få hevelsen ned. Dersom hevelsen er virkelig plager deg, kan du bruke is til å hente den ned. Dersom hevelsen ikke går ned og du fortsetter å føle seg verre, gå rett til neste trinn.

•  Gå til legevakten hvis det er nødvendig. Hvis symptomene fortsatt ikke bedre, ta en beslutning om hvorvidt du ønsker å gå på legevakta. Hvis du opplever noen urovekkende bivirkninger som kvalme eller oppkast, gå rett til legevakten.

Tips og advarsler

 • Sørg for at du finne ut hva det er som forårsaket utslett. Hvis du ikke begrense det ned, er det sannsynlig at du vil ved et uhell spiser den samme maten, eller ta samme medisin igjen og vil oppleve den allergiske reaksjonen all over again.
 • Ikke nøl med å dra til legevakten hvis du opplever kvalme, oppkast eller høy feber.

Alternativ medisin for Quadriceps patellar senebetennelse

Quadriceps patellar senebetennelse, også kjent som hopperkne, er svært vanlig blant idrettsutøvere, spesielt de som konkurrerer i basketball, fotball, volleyball eller konkurrerende kjører. Hopperkne er forårsaket av overforbruk av sener i kneet, ofte forbundet med intensiv løping og hopping, hyppige start og stopp mens du kjører og gjentatte støt mot kneet. Mens kirurgi er noen ganger nødvendig for å redusere inflammasjon eller fjerne fluid fra det sene, er det mange alternativer for å behandle quadriceps patella senebetennelse.

Grunnleggende behandlinger

Som med alle skade, er den beste behandling for quadriceps patellar senebetennelse resten. Stopp all intensiv løping, hopping og andre sportsaktiviteter mens du behandler senebetennelse. Fortsatt skjerpende aktivitet vil øke smerte, betennelse og tiden som er nødvendig for å behandle det senebetennelse.

Anti-inflammatoriske medisiner som ikke inneholder steroider kan bidra til å lindre smerte og hevelse under utvinning perioden. Disse legemidlene inkluderer ibuprofen, paracetamol, naproksen eller acetylsalisylsyre. Ta disse medisiner som anvist av legen din eller ved produktinstruksjonene for å redusere betennelse, og dermed lindre smerte og redusere restitusjonstiden.

Påfør en ispose eller annen kald pakke til kneet i 15 til 20 minutter hver fjerde time, minst to ganger per dag. Ice vil redusere betennelse i senen, og dermed redusere smerte og helbredelse tid. Husk å alltid bryte isen eller kald pakke i et håndkle eller annet stoff, fordi du bruker det direkte på huden kan brenne mer enn å helbrede.

Slik behandling

Denne behandlingen er utformet av leger for å brukes som et alternativ til kirurgi for pasienter som har hatt lengre perioder med smerte og hevelse, og ikke har respondert på flere konservative behandlinger. Shockwave behandling omfatter ikke snitt, noe som gjør mange mennesker føler seg tryggere å bruke denne i stedet for kirurgi. Behandlingen leverer høyfrekvente lyder bølger til sene området, som skaper små traumer i senen og muskelen. Selv forårsaker ingen permanent skade, disse traumene fremme kroppens naturlige reparasjons instinkter, påskynde helingsprosessen.

Vær oppmerksom på at Food and Drug Administration har ennå ikke godkjent ekstrakorporal shockwave behandling som en levedyktig behandling for quadriceps patellar senebetennelse i Amerika. Dette alternativet bør kun vurderes i alvorlige tilfeller som et alternativ til kirurgi. Diskutere alle alternativer med legen din før du tar en beslutning.

Advarsler

Hvis smertene og betennelsen ikke har forsvunnet etter ca to ukers behandling, bør du kontakte legen din om skaden. Legen din kan foreslå visse typer fysioterapi, kortison skudd for støtte av senen eller kirurgi hvis skaden er ille nok.

Hvis behandlingene gjør være effektive, tilbake til fysisk aktivitet gradvis. Hvis du merker at hevelsen er borte, og du kan bøye kneet uten smerte, øker daglig aktivitet i intervaller. Gå mer, kan du prøve å hoppe eller jogge litt, men alltid ta hensyn til kroppen din. Hvis det er smerter under enhver aktivitet, må du ikke forsøke å gjenta det, som du kan forverre skaden enda mer.

Quadriceps Tendinitt Treatment

Quadriceps sene forbinder de store musklene i låret til femur, og også ved å utvide til patellarsenen, holder patella (kneet bein) på plass. Quadriceps senebetennelse er en degenerativ tilstand forårsaket av repetitive stress på quadriceps senen under sport eller trening, vanligvis aktiviteter som involverer hopping (basketball, volleyball, vektløfting, friidrett, etc.). Mens en full rift i quadriceps senen krever kirurgi, kan de som lider av mindre alvorlig quadriceps tendinitt ta en rekke tiltak for å håndtere smerte og hindre ytterligere sene degenerasjon.

Reduksjon av smerte og inflammasjon

Quadriceps senebetennelse stammer fra kronisk betennelse. Legen din kan foreskrive kortikosteroider eller ibuprofen for sine anti-inflammatorisk effekt. Aspirin og paracetamol vil bidra til å lette smerten. Du kan ytterligere redusere betennelse ved å følge RICE (hvile, is, kompresjon, høyde) metode for rehabilitering.

Behandlingstilbud under trening

Idrettsutøvere som velger å fortsette å engasjere seg i aktiviteten forårsaker betennelse (eller noe som krever hopping), kan iverksette tiltak for å minimere risikoen for ytterligere senehinnen eller ruptur. Støtdempende innleggssåler kan bidra til å redusere belastningen på senen, og iført en patella senen tropp vil absorbere kraft av landing og redusere stress på senen videre. Legen din kan også foreskrive en knee brace for slitasje under sportslige aktiviteter.

Også ta spesiell omsorg for å varme opp og strekke quadriceps muskler før trening. Mens du står med ryggen rett, hvile en hånd på veggen foran deg, mens gripe ankelen din skadede benet med den andre hånden. Bruk lett spenning å trekke hælen opp til baken og hold i 15 til 30 sekunder. Deretter strekke det andre benet.

Styrking av senen

For å styrke quadriceps senen, kan du utføre en rekke isometrisk og eksentriske øvelser. Mens du sitter på bakken, presse knærne mot gulvet mens du strammer dine quadriceps muskler. Utføre denne øvelsen 10 ganger for hvert ben, to ganger daglig.

Eksentriske bevegelser generere maksimal spenning i quadriceps, og gjør det mulig styrking av senen. For å utføre en nedgang eksentrisk knebøy, plasserer en tre-tommers skjerm med høy tavlen under hælene. Deretter sitte på huk ned til en 45-graders vinkel mens plassere alle av vekten din på den berørte beinet. Bruke ikke-skadet benet, rette begge ben og stå opp igjen. Gjenta for tre sett med 10 repetisjoner. For å øke vanskelighetsgraden, prøv å holde stum-bjeller eller plater i hendene.

Du kan også utføre vegg knebøy med en ball. Mens du står med ryggen, skuldre og hodet mot en vegg, plasserer føttene i skulderbredde og flytte dem ut ca to meter foran deg. Deretter, etter å sette en fotball eller basketball bak ryggen din, sakte senke deg ned til beina er i en 45-graders vinkel i forhold til gulvet. Hold i 10 sekunder og deretter sakte tilbake til utgangsposisjonen. Gjør dette i tre sett med 10 repetisjoner.

Hvis legen din anbefaler at du unngår eventuelle innvirkning aktiviteter, kan du fortsatt styrke din quadriceps senen. Hvis du har tilgang til et basseng, prøv pool løping, eksentriske knebøy og plyometric øvelser i vannet.

Hva er Two Yoga Poses som styrker Quadriceps?

Hva er Two Yoga Poses som styrker Quadriceps?


Quadriceps, som ligger på forsiden av låret bein, er store muskler som hjelper med nesten hver eneste bevegelse du gjør - fra å plukke opp en tung boks til å jage etter barna. I yoga, sterke quads gjør deg i stand til å holde vanskelige positurer lengre og for å slappe av trange områder, som for eksempel hamstrings, under enkle positurer som Uttanasana. Hvis du er ute etter å styrke dine quads, er det to stående positurer du vil prøve.

Anatomi

Quad er ikke bare en muskel, men fire: rectus femoris, vastus medialis, vastus lateralis og vastus intermedius. Rectus femoris, som ligger på forsiden av lårbeinet, er den mest skadde, men også en kilde til styrke hvis jobbet riktig som det er den største av de quad muskler. De vastus medialis og vastus lateralis er på hver side av rectus femoris og vastus intermedius er plassert under de store rectus femoris. Alle disse musklene møtes under kneskålen, derfor ha sterke quads kan forbedre kne funksjon.

Virabhadrasana II

Virabhadrasana II, også kalt kriger II, styrker begge sett av quads samtidig. Positur begynner med deg stående med forlengede armer og føtter ca 4-meter fra hverandre. Hælene på begge føttene bør være på linje, og slå den venstre foten i til høyre og høyre fot ut til høyre på om en 90-graders angle.Bend høyre kne så mye som mulig - helst kneet vil skape en 90-graders vinkel - mens du holder venstre benet rett og utvidet. Stramme quads og hold i ett minutt. Gjenta på begge sider.

Trikonasana

Ifølge Yoga Journal, Trikonasana, eller Triangle positur, hjelper engasjere firemannsrom. Justeringen er nøkkelen i dette utgjør for både forebygge skader og for å styrke musklene. Positur begynner i samme holdning som Warrior II med føtter og armer brede, tær vendt forskjellige retninger. I stedet for å bøye foran kneet, men strekke overkroppen mot taket og deretter bøye i midjen for å berøre din høyre hånd til høyre ankel. Din venstre hånd skal nå mot taket og skyv den venstre foten i gulvet. Hold denne posisjonen i omtrent et minutt mens du holder skuldrene kvadrat og torso åpen.

Betraktninger

Pust dypt knyttet til bevegelse i yoga. Å komme inn i startposisjon for hver av disse utgjør, kan du enten hoppe eller gå føttene fra hverandre, men det bør gjøres på en utpust. Tidspunktet for kne bøy i Warrior II og torso sving i Triangle positur bør også sammenfaller med din puster. Mange instruktører råde gjør Trikonasana med hånden på ankelen din, men hvis du trenger mer av en strekning, kan du bruke gulvet. Derimot, hvis beina er stramt du kan hvile den på skinnleggen.

ACL Øvelser og quadriceps Sets

ACL Øvelser og quadriceps Sets


Din fremre korsbånd, vanligvis kalt ACL, sitter i midten av kneet. Under aktivitet, hindrer din ACL din shin bein glir foran lårbeinet. Helsen til denne ligament avhenger av riktig muskel balanse mellom hamstrings og quadriceps. Quadriceps dominans, vanlig blant kvinner, hyperextends yours knær og gjør deg mer utsatt for ACL tårer.

ACL Tears

Faller bakover eller brå svingbevegelser på idrettsbanen kan rive din ACL. Knær som allerede har en tendens til å hyperextend eller låse ut, er spesielt sårbare. Når dine ACL tårer, men mister du din evne til å bøye eller rette kneet. Legen din vil trolig anbefale operasjon, men før operasjonen, vil han foreskrive omfanget av bevegelse øvelser som quad sett og hæl lysbilder. Disse øvelsene fortsette etter operasjonen. Unnlatelse av å utføre dem resulterer i permanent tap av bevegelsesområdet.

Quadriceps Sets

Gjør din quad sett før og etter operasjonen. Sitte oppreist i sengen og strekker bena foran deg. Pust inn, så puster, stramme quadriceps muskler - som ligger på forsiden av låret - og trykk på baksiden av kneet inn i sengen. Gjør så mange som mulig i løpet av dagen. Når du ikke trener, holde beinet hevet for å redusere betennelse, men aldri satt noe under kneet, advarer ekspertene i Nicholas Institute for Sports Medicine og Athletic Trauma. Gjør du det holder beinet stadig bøyes, noe som gjør det umulig å gjenopprette forlengelse. I stedet plasserer en pute under hælen.

Andre Skjøte Øvelser

Utsatt leg henger og rette ben heiser utfylle din extension leg-rehabiliteringsprogram. Å utføre beinet henge, ligge med ansiktet ned på sengen med bena utvidet og presse deg selv til fots eller sengen, før knærne henge utenfor kanten. Hold stillingen så lenge som mulig mens tyngdekreftene arbeidet deres magi og forlenge bena. For den rette ben raise, ligge på ryggen med kneet spenne låst. Bøy motsatt kne og plassere foten på sengen. Kontrakten din quadriceps og heve beinet om 12 inches fra sengen. Gjør så mange repetisjoner som din fysioterapeut foreskriver.

Heel Slides

Din fysioterapeut vil også foreskrive kne-fleksjon øvelser i preoperativ og rehabiliteringsfasen av behandlingen. Varm opp ved å sitte på kanten av sengen, dingler bena og la tyngdekraften hjelpe din kneet. Deretter ligge liggende på sengen med bena utvidet, bøy skadede benet ved å skyve hæl langs sengen, hold i fem sekunder, og deretter tilbake. Gjør som mange reps som din terapeut foreskriver. I de siste stadier av rehabilitering, kan det hende at terapeuten har du sitte oppreist, plassere et håndkle under hælen, ta tak i endene og trekk hælen mot deg.

Wall Slides

Veggen lysbilde, en annen fleksjon trening, har to formål. I tillegg til å gjenopprette beinet fleksjon, lar den deg til å holde bena forhøyet, og dermed redusere betennelse rundt kneleddet. Sett på et par sokker og ligge på ryggen med foten av ditt skadede benet mot veggen og ankelen på god etappe krysset på toppen av det. Press med god etappe og prøve å bøye kneet. Utføre så mange reps og sett som foreskrevet.

Progresjon

Som terapi utvikler seg, vil din terapeut legge sideliggende indre og ytre-lår øvelser, ergometersykling å øke fleksjon og ekstensjon, vektbærende øvelser og balansetrening. Selv quadriceps sett anbefales for alle typer ACL operasjoner, timing og type andre øvelser avhenger av type kirurgi. Autograft surgeries ta vev fra kneet, hamstring eller quadriceps. Leverallograft operasjoner bruke kadaver grafts. RF Escamilla forsket på dette emnet, og rapporterte at leverallograft operasjoner krever mest konservativ tilnærming. Hvis du har en hamstring autograft, kan terapeuten unngå motstand knefleksjon, av frykt for å skade musklene som støtter innhøstingen nettstedet.

Hva å gjøre med en hoven øyenvippe Follikkel?

Hovne øyenvippe follicles er et vanlig symptom på blefaritt, en tilstand preget av feil på olje kjertler som ligger ved foten av øyevippene. Tilstanden kalles også anterior blefaritt. Når olje kjertel feil oppstår, kan bakterier vokse med en uvanlig hastighet, noe som fører til betennelse, irritasjon og kløe. Behandlinger for blefaritt omfatte medisiner og en daglig egenomsorg regime.

Symptomer og flere årsaker

Ifølge Mayo Clinic, i tillegg til hovne øyenvipper, kan dine blefaritt symptomer inkluderer røde, hovne eller kløende øyelokk, rennende eller røde øyne, lysfølsomhet, flasser hud rundt øynene, crusty rusk på lokket eller vipper, øyenvippe tap og en brenning eller sandete følelse i øyet. I tillegg til bakteriell infeksjon, kan betingelsen være forårsaket av tilstedeværelse av seboreisk dermatitt (flass) på øyelokkene eller huden tilstand kalles rosacea. I noen tilfeller kan allergi også være ansvarlig.

Egenomsorg

Den primære behandlingsalternativ for blefaritt er en daglig egenomsorg rutine for å holde øyelokkene og øyevippene ren. Begynn med å lukke den berørte øyet og plassere en varm klut eller komprimere på øyelokket. Hold denne komprimere på plass for omtrent 10 minutter. Deretter gjelder noen dråper baby shampoo til en varm vaskeklut, og tørk bort noen åpenbare skalaer, crust eller rusk fra øyevippene. Hvis rusk sitter fast til øyelokkene eller øyevipper, trekker øyelokket vekk fra overflaten av øyet (hornhinnen) og skrubbe det berørte området hardere. Følg denne rensingen ved å skylle øyet med varmt vann og tørke den forsiktig med et rent håndkle.

Vanligvis må du utføre denne rensing rutine en gang eller to ganger om dagen. Over tid kan du oppleve en betydelig reduksjon i symptomer. Men du bør holde en vedlikeholdsrutine selv etter at betennelsen forsvinner. Blefaritt er vanligvis kronisk, og hvis du slutter å behandle deg selv symptomene dine vil trolig komme tilbake. Hvis dette skjer, gå tilbake til en full daglig rensing program til din betennelse avtar. Hvis du har flass på hodebunnen din, kan det indikere tilstedeværelse av uoppdaget flass på øyelokkene. Bruk en flass shampoo for å bidra til å eliminere denne muligheten. Hvis du har rosacea, vil du også trenger å søke riktig behandling.

Medisiner og komplikasjoner

Hvis tilstanden ikke blir bedre med egenomsorg, se din lege for videre behandling. Vanligvis vil legen behandle betennelse med en antibiotisk salve eller krem. Hvis symptomene er alvorlige, kan han også foreskrive antibiotika øyedråper. Alvorlig blefaritt, kan også behandles med øyedråper som inneholder kortikosteroider. Hvis blefaritt ikke er kontrollert, potensielle komplikasjoner av tilstanden inkluderer utvikling av en smertefull bakteriell klump som kalles en svinesti, samt kronisk rosa øye (konjunktivitt) eller skade på hornhinnen. Se legen din for mer informasjon om blefaritt og hovne øyen follikler.

Hvordan ta Clindamycin for en tann infeksjon & Cheek fortsatt hoven etter 48 timer

Hvordan ta Clindamycin for en tann infeksjon & Cheek fortsatt hoven etter 48 timer


Innsiden hvis den menneskelige munnen er varm og fuktig. Dette gjør det til et perfekt yngleplass for bakterier. Vanlige tegn på bakteriell infeksjon i munnen er: hevelse i ansikt og hals, smerter i tann og hyppig hodepine. Clindamycin er et antibiotikum som er foreskrevet for å ødelegge bakteriell infeksjon i kroppen. Hvis du ikke har lagt merke til noen endringer i din tilstand to dager etter behandlingsstart, er det nødvendig for deg å fortsette medisinering. Det tar vanligvis tre dager for medisiner for å tre i kraft. I alvorlige infeksjoner, kan det ta enda lengre tid. Med noen antibiotika, er det viktig at du tar hele den anbefalte dosen for tiden foreskrevet.

Bruksanvisning

Væske

•  Rist godt for å jevnt spre medisiner innen suspensjon væske.

Fyll den medfølgende sprøyten med den anbefalte dosen av klindamycin. En typisk dose er 150 til 300 milligram, og vil være avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen. Hvis du ikke har en sprøyte, kan en skje brukes. Kontroller at størrelsen av skjeen kan måles nøyaktig for å sikre riktig dosering.

Sett sprøyten inn i munnen din og løse ut medisiner.

Svelg hele dosen av medisiner.

Gjenta dette for 2-6 doser daglig inntil medisinen er borte. Antallet doser anbefales vil avhenge av din forskriver skjønn. Dosene bør være jevnt fordelt utover dagen. For eksempel, hvis du blir bedt om å ta fire doser om dagen, bør hver dose være seks timer fra hverandre. Dette holder en konstant tilførsel av clindamycin i blodet.

Piller

Ta en dose av det foreskrevne antall piller fra flasken. En typisk dose for en alvorlig infeksjon er fire 150 milligram tabletter seks ganger daglig.

Plasser pillene i munnen og svelge dem. Avhengig av hvor mye piller i den anbefalte dosen, kan det hende du trenger å bryte dosen opp hindre choking.

Drikk et fullt glass vann med hver dose for å beskytte halsen og magen fôr.

Gjenta dette for 2-6 doser daglig inntil medisinen er borte. Antallet doser anbefales vil avhenge av din forskriver skjønn. Dosene bør være jevnt fordelt utover dagen. For eksempel: hvis du blir bedt om å ta 4 doser om dagen hver dose bør være 6 timer fra hverandre. Dette holder en konstant tilførsel av clindamycin i blodet.

Hint

 • Hvis du glemmer en dose, ta en dose så snart du husker det. Det bør være minst to timer mellom den glemte dosen og ta neste dose for å unngå dobbel dosering.

Knee Øvelser for Osgood-Schlatters

Osgood-Schlatters er en vanlig årsak til knesmerter hos barn og ungdom som spiller sport. Den er karakterisert ved inflammasjon av brusk og / eller sene på toppen av skinnebenet (tibia) hvor patellarsenen settes. Osgood-Schlatters forekommer vanligvis hos barn som opplevde en voksen sprute i året. Barn og ungdom er mer utsatt for denne tilstanden fordi deres bein, muskler og sener vokser raskt, men ikke på samme tid; forskjeller i muskelstørrelse og styrke legge press på knærne.

Symptomer

Symptomer på Osgood-Schlatters inkluderer en hoven, varm, øm, synlig brak under kneskålen som gjør vondt når trykket, svake quad muskler, tetthet i musklene rundt kneet, og smerte når kneler, løping, hopping, kronglete, huk eller dyp-kne bøye --any aktivitet som krever beinet være helt bøyd eller forlenget.

Øvelser

Kneet øvelser for Osgood-Schlatters bære en fysisk terapi program for å styrke musklene rundt kneet. Slike øvelser inkluderer quad sammentrekninger (holde benet rett og trekker kneskålen opp mens du skyver baksiden av låret i gulvet), straight-leg raises (entreprenør quadriceps muskel og løfte utrettet benet rett opp og ned), siden leg heiser (liggende på siden og heve bunnen etappe opp for et antall repetisjoner, før du gjentar med den øverste benet), leg curls (liggende på magen og bringe foten mot baken) og hæl høyninger (stående og heve og senke hæler). Øvelser som kne utvidelser, tunge knebøy og plyometrics kan forårsake symptomer forverres.

Tøyningsøvelser også hjelpe behandle denne tilstanden. Barnet eller tenåringen bør strekke flere ganger om dagen, og inkluderer alle de store leggmusklene. Hamstring, bortfører (ytre lår) og adductor (indre lår) strekker også kan gjøres ved å ligge på ryggen og bruke et tau eller snor til å trekke rettet beinet mot hodet (for hamstring), og deretter vekk fra kroppen og mot gulvet (adductor) og til slutt, over kroppen din og mot gulvet (bortfører). For en kvadricep strekning, ligge på den ene siden, grip ankelen og trekk beinet mot baken; for kalv, stå på ballene dine føtter på et trinn, og sakte la hælene slippe.

Osgood-Schlatters går som regel bort i løpet av noen uker eller måneder med hvile, is, kompresjon og høyde. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan du imidlertid nødt til å begrense eller stoppe sportslige aktiviteter før tilstanden blir bedre.