Digidexo.com

Hjem Utbedring Lice Treatment

Lus er parasittiske insekter som kan forårsake intens kløe og små, røde nupper på halsen, skuldre og hodebunn. Lus er svært vanlig i skolealder grunn av konstant nær kontakt som de har med hverandre. Mange hjem rettsmidler er tilgjengelig for foreldre som ønsker å behandle sine barns angrep uten å bruke sterke kjemikalier.

Oljer

Oljer kan gjøre underverker når det kommer til å drepe lus. Bland 20 dråper eucalyptus olje, 20 dråper tea tree olje, 10 dråper anisfrø olje, 10 dråper sitronolje og 10 dråper olivenolje sammen. Påfør blandingen til barnets hår og la den være der i ca en time før skylling. Kjøpe ampuller med olje hos din lokale helsekost butikk.

Vaselin og majones

Vaselin og majones både arbeid ved å kvele lus. Påfør en liberal mengde enten vaselin eller majones og la den på barnets hår i en time, deretter vaske håret grundig med en medisinert flass shampoo. Du må kanskje vaske håret flere ganger, både som vaselin og majones er svært vanskelig å komme seg ut. Hun bør ikke trenger en egen balsam, fordi begge disse behandlingene vil gi håret ekstra glans.

Eddik Skyll

Etter du shampoo barnets hår, skyll den med eddik. Suge en klut i eddik og ta en del av håret hans, trykke kluten mellom tommelen og pekefingeren, gripende håret stramt som du skyver kluten fra røttene til tuppene. Ved hjelp av en eddik skylling kan bidra til å fjerne nits fra håret, og hindre dem fra klekking.

Grooming

Gre barnets våte håret med en fintannet kam for å fysisk fjerne lus. Den beste form for kam er en loppe kam, fordi tennene er svært tett sammen og fungerer godt til å fjerne den lille lus. Denne metoden fungerer best når håret er vått. Du bør merke en forskjell innen to uker å gjøre dette hver tre til fire dager.

Forebygging

Når du har barn, kan forebygge lus være svært vanskelig. Hodelus smitter lett fra barn til barn, så for å hindre at det du må lære barna å ikke dele visse elementer, for eksempel skjerf, jakker, luer, kammer, børster, hodetelefoner og hår tilbehør. Det er mulig for barnet å ha nits, men ikke en full-blåst lus. Hvis du ser nits innenfor ¼ tomme av ditt barns hodebunnen, er det viktig å behandle dem som de kan klekkes og skape et angrep.