Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomer på Strep Throat

Strep hals er en betingelse for infeksjon i halsen, forårsaket av bakterien gruppe A streptokokker (GAS). Halsen og mandlene er berørt i denne infeksjonen, som finnes oftest i små barn, men er ofte oppleves av voksne også. Svært smittsom, er bakteriene spres ved direkte kontakt eller ved å spille med andre infiserte barn eller toys.Caused av Streptokokker bakterier, streptokokker smitter barn gjennom luftbåren transport av bakterier eller bakterier på gjenstander som leker, klær og hender. Risiko for smitte øke hvis andre familiemedlemmer har blitt diagnostisert med halsbetennelse. Denne typen bakterier infeksjon er den vanligste for denne gruppen og type, og kan også føre til hudinfeksjoner eller andre helse problems.Learning hvordan å identifisere symptomer på strep hals kan bidra til å forhindre spredning til andre, spesielt i skole eller barnehage miljøer .

Hvordan identifisere symptomer på Strep Throat

•  Vær oppmerksom på eventuelle barn eller voksen klaget over plutselige hals smerter, sår hals, eller smerte som synes å forverres når du svelger. Dette er en av de klassiske tegn på en bakterieinfeksjon i halsen eller mandel-området.

•  Ta temperaturen på den person klaget over sår hals. Ofte vil en bakteriell infeksjon også utløse en feber som kroppens immunsystem spark i å kjempe mot det.

Lytt etter klager på hodepine eller generelle følelsen av sykdom. Ofte strep hals fører også noen kvalme og oppkast, som kan etterligne en forkjølelse eller influensa virus. For å være på den sikre siden, planlegge et besøk for barnet ditt eller andre kjære med en familie lege for å fastslå en årsak og mulige behandlinger.

Føl halsen. Noen ganger kan hovne kjertler bli følt i halsen området like under bunnen av kjeven, på den ene eller begge sider av fronten av halsen. Det er der lymfeknuter og kjertler ligger i halsen. Med infeksjon, vil de ofte være hoven og veldig lett å føle.

Se inni halsen eller innsiden av halsen på barnet. I tilfeller av strep infeksjon, vil baksiden av halsen vises lyse rødt. En lege kan selv være i stand til å få øye på mandlene med hvite flekker på dem som betegner tilstedeværelsen av pus.

Hint

  • Husk at en sår hals og ledsagende symptomer kan være et tilfelle av en viral infeksjon eller allergi. En hals kultur vil være nødvendig for å kunne tilby en diagnose av strep infeksjon.
  • Venstre ubehandlet, kan en sak av strep hals føre til komplikasjoner som ørebetennelse eller bihulebetennelse. Ikke utsette behandlingen dersom du observerer tegn på halsbetennelse.