Digidexo.com

Alternativer til Nutrisystem

Nutrisystem er en vekt-tap plan som fokuserer på å spise et sunt, balansert kosthold. Det innebærer å velge en plan basert på kjønn, alder og om du er diabetiker eller vegetarianer. Menyene er skreddersydd til dine spesifikke behov, og bruke forhåndsdefinerte måltider er sendt hjem til deg. Hvis Nutrisystem planen er ikke en for deg, er det mange andre alternativer for å utforske.

Jenny Craig

Jenny Craig program har en tre-trinns tilnærming. Først du møter med et program rådgiver som bestemmer dine matvaner, aktivitetsnivå og ønsket vekt basert på et spørreskjema du fullfører. Du kan deretter bruke sine prepackaged måltider sammen med din egen frukt og grønnsaker for å opprettholde porsjonskontroll. De krever også fysisk trening sammen med private ukentlige møter med din rådgiver for å gjennomgå og spore dine mål.

Weight Watchers

Vekt overvåkere er en av de eldste programmer. Den bruker de "fire stolper av sunt vekttap" tilnærming. Den første pilaren er mat, som inkluderer å spise smartere: færre kalorier, men også etter USDA anbefalinger om hva slags mat du bør spise. Fokuset er på en lav-fett, høyt fiber diett og gradvis vekttap på ikke mer enn to kg. per uke. Den andre pilaren refererer til trening. The Weight Watchers Programmet bruker en "punkt" system å gradere aktiviteter. Jo flere poeng du samler, jo mer mat du kan spise. Den tredje pilaren er atferd. Programmet oppfordrer deg til å skrive ned alt du spiser og dokumentere din trening hver dag, så du vil være ansvarlig for resultatene. Den endelige pilaren er støtte, som inkluderer ukentlige veie-ins og møter med rådgivere og andre Weight Watchers medlemmer. Formålet med programmet er å skape en fullstendig endring i din livsstil som fokuserer på sunn mat og mosjon.

South Beach Diet

The South Beach dietten programmet bruker tre faser og er utformet for ikke bare som en diett, men som en livsstil endring. Det er egentlig en lav-karbohydrat diett som fraråder karbohydrater med mindre de er svært høy i fiber, slik som grovt brød og bønner. Du trenger ikke telle kalorier, og proteiner som steker, som er forbudt på lav-fett planer, oppfordres. Fase I er ment å stabilisere blodsukkeret og eliminere cravings ved sterkt begrenser karbohydratinntak for de første to ukene. Fase II letter restriksjoner på karbohydrater, men fortsatt krever diett for å bestå hovedsakelig av proteiner og grønnsaker. Denne fasen kan vare i flere uker eller måneder, før vekttap målet er nådd. Fase III er vedlikeholdsfasen for når du ikke trenger å gå ned mer i vekt, men ikke ønsker å få. Mat er fortsatt i hovedsak basert på protein og minimalt karbohydrater, med sporadiske søtsaker og brød lagt for variasjon.