Digidexo.com

Hvordan identifisere Akne Rosacea

Acne plager millioner av voksne rundt om i verden. Acne rosacea er en svært vanlig form for akne som er forårsaket av en kronisk betennelse i huden rundt ansiktet. Mens det er sett av og til på andre områder av kroppen, synes det å lokalisere seg i pannen, haken og kinnene, og mest spesielt nesen. Mens acne vulgaris er mer vanlig for tenåringer og unge voksne, har en tendens til akne rosacea å påvirke voksne mellom 30 og 50 år gammel. Det er mer vanlig hos menn enn kvinner, men menn synes å lide mer alvorlige tilfeller av akne rosacea. Akne rosacea kan ikke forebygges, men ved å identifisere tegn og symptomer, kan enkeltpersoner forsøke å forebygge og unngå fakkel-ups og begynne behandling før et utbrudd blir alvorlig.

Bruksanvisning

•  Acne rocasea fører til en rekke symptomer hos individer, og mange mennesker vil reagere ulikt på symptomer som kan variere fra mild til alvorlig. En av de viktigste symptomene på akne rosacea er utseendet på rødme eller Rødming på kinnene. Denne vedvarende rødhet fører til en følelse av varme til suffuse kinnet området.

Utvikling av fortykkede områder av huden på nesen og kinnene er en annen symptomer på akne rosacea, som kan eller ikke kan være ledsaget av utseende av små blodkar som er synlige på overflaten av huden.

Utseende av små humper, eller papler, så vel som små blemmer forårsaker overflaten av huden for å virke grovt og inflammed. Disse støt eller blister-lignende pustler vanligvis vises på pannen, haken og kinnene til de som lider av akne rosacea.

Kløe og en tørr, stram følelse i huden er et annet vanlig symptom på akne rosacea. Dette kløe kan oppleves som en brennende eller stikkende følelse i mange mennesker. Symptomene forverres når en person riper eller gnir huden.

rennende øyne som kan vises blodskutte er også et vanlig symptom på akne rosacea som er gjort verre av å gni.

Følg instruksjonene for alle over disk flekk behandling kremer. De fleste behandling kremer vil gi lindring innen 3 til 5 dager. Påfør et tynt lag over berørte området som skal behandles og motstå poking eller prodding kviser for optimale resultater.

Tips og advarsler

  • Unngå mat som kan utløse utbrudd, som for eksempel krydret mat, alkohol og varme væsker. Bruk unscented hudpleieprodukter, se soleksponering og unngå varme bad.
  • Unngå bruk av ikke-reseptbelagte kortisonkremer eller salver uten å søke lege først, da de kan forårsake betingelser for acne rosacea å forverres.