Digidexo.com

Hvordan finne et familie Doctor

Hvordan finne et familie Doctor


Velge en fastlege er en av de viktigste avgjørelsene du kan gjøre. Familie leger gir grunnlag av de fleste helsetjenester din familie vil motta på en jevnlig basis. Disse legene er generalister, opplært til å håndtere grunnleggende fysiske og psykiske helseproblemer for alle aldre. Familie leger utvikle og vedlikeholde relasjoner med pasienter over en periode på flere år, holde styr på din helse historie. Selv om familien leger er opplært til å håndtere de fleste grunnleggende helsetjenester behov og kan gi råd om forebyggende tiltak, de vet også når du skal henvise deg til en spesialist.

Bruksanvisning

•  Spør forsikringsselskapet om en liste over godkjente leverandører. De fleste helseforsikring selskapene har kontrakter med foretrukne leverandører, som bestemmer hvor mye av kostnadene leverandøren vil betale. Hvis du velger en av de foretrukne leverandørene, vil helsekostnader sannsynligvis være lavere.

Be dine venner og familie for anbefalinger. Ifølge American Academy of Family Physicians, spør venner og familie for sine henvisninger kan hjelpe deg med å finne en lege som dekker dine behov. Husk behovene til din egen familie og hvordan de kan være forskjellige fra behovene til dine venner og utvidet familie, men. For eksempel kan du foretrekker en hands-off lege, mens vennene dine foretrekker kanskje en lege som liker mer engasjement, eller vice versa.

Lag en liste over flere leger under vurdering. Intervjue hver av legene eller ring sine kontorer og snakke med et medlem av sine ansatte. Finn ut timer med praksis, hvor mange leger delta i praksis og hvordan kriser håndteres. Spør om legens tilnærming til medisinering bruk.

Sjekk en online database, for eksempel American Medical Association Doktor Finder nettside eller en elektronisk telefonkatalog. Dette vil hjelpe deg å finne navn på lokale leverandører som du kan ringe for å få mer informasjon.