Digidexo.com

Medisinske bruksområder for Zeolite

Medisinske bruksområder for Zeolite


Zeolitter er et mineral opprettes når smeltet lava kjøles av sjøvann. Den brukes for avgiftning av menneskeblod. Zeolite er for tiden markedsført i pulver og flytende form, men ifølge flere kilder, inkludert zeolitefacts.org, er flytende Zeolite ineffektiv siden liquifying mineralet benekter sin negativ ladning. Det er den negative ladningen, når det forbrukes, tiltrekker det positivt ladede molekyler, for eksempel tungmetaller, skadelige kjemikalier og giftstoffer-i blodet. Ifølge NaturalNews.com, er Zeolite fremstår som en viktig del av kampen mot kreft, hjertesykdom og andre medisinske tilstander.

Feller Skadelige Metaller

Ifølge Dr. Howard Peiper, Zeolite feller skadelige metaller som bly, kvikksølv, arsen og kadmium. Disse metallene har vært knyttet til visse kreftformer og hjertesykdom. Ved å senke nivåene av disse metaller i kroppens blodstrømmen zeolitt kan også redusere risikoen for kreft.

Fremmer sunn pH-nivå

Zeolite hjelper også balansere kroppens pH-nivå. Too-lave pH-verdier kan føre til en forutsetning for kreft, senket hjerneaktiviteten, depresjon, angst, hallusinasjoner, paranoia, vrangforestillinger og sløvhet. Zeolite bidrar til å bringe kroppen mot en mindre syrlig pH-nivå (7,35 til 7,45 er normalt) redusere de mulige effektene av disse forholdene.

Antioxidant

Zeolitt virker som en antioksidant, men på en annen måte som de fleste. Zeolitt feller, deaktiverer og eliminerer frie radikaler. De fleste antioksidanter bare felle de frie radikaler.

Andre medisinske bruksområder

Zeolitt reduserer bivirkningene av stråling og kjemoterapi; øker kroppens antioksidantnivåer; stabiliserer immunsystemet; stopper akutt og kronisk diaré.