Digidexo.com

Hvordan søke øyedråper

Øyedråper brukes for et bredt rekke årsaker. Fra tørre, kløende øyne til å behandle grønn stær, øyedråper er ekstremt effektivt for mange øyelidelser.

Mens de er svært effektive, kan øyedråper også være frustrerende å bruke. De fleste er heldige hvis de kan få en eneste dråpe i øyet, enn si en foreskrevet dose av to. I mange tilfeller lander slipp på kinnet eller på fingrene. Dette gjør det vanskelig å få riktig dosering av medisiner i øyet, og det også får deg til å kaste bort mye av din flaske. Her er hvordan du søker øyedråper riktig.

Hvordan søke øyedråper

•  Begynn med å grundig vaske hendene med varmt vann og såpe. Tørk dem av med et rent håndkle.

Hvis instruksjonene på flaske øyedråper si å riste medisiner, deretter riste den. Regelmessig, har over-the-counter smøre øyedråper ikke trenger å bli ristet.

•  Skru av lokket på øyedråper og bøye hodet bakover.

Plasser fingertuppene på den ledige hånden på nedre øyelokk og dra forsiktig i øyelokk ned. Dette vil skape en liten lomme på undersiden av øyet.

Hold lokket ned, plasser øyedråper tips over lommen. Kastet øynene mot toppen av hodet og forsiktig klem på flaske øyedråper.

Hvis mer enn en dråpe blir administrert, har en vev i nærheten for å tørke vekk overflødig.

Hvis du bruker reseptbelagte øyedråper, må du følge disse instruksjonene for hver dråpe som er foreskrevet av legen din.

Hint

  • Ta aldri på tuppen av dråpetelleren med fingrene.
  • Administrer kun det foreskrevne antall dråper og aldri overstige den anbefalte frekvensen av applikasjoner. Tro det eller ikke, er det mulig å ha komplikasjoner oppstår fra å administrere for mange øyedråper.