Digidexo.com

Virkningene av Royal Jelly på Graves sykdom

Virkningene av Royal Jelly på Graves sykdom


Graves 'sykdom er ikke kureres, men kan vanligvis styres gjennom tradisjonelle arenaer med medisinsk veiledning og behandling. Men alternative behandlingstilbud er tilgjengelige. Royal Jelly har en lang historie som brukes til medisinsk behandling. Det har vært lite omfattende medisinsk forskning på effekten av kongelig gelé i behandling av autoimmune sykdommer, men et lite antall studier tyder på kongelig gelé kan være et nyttig verktøy i forvaltningen av Graves 'sykdom.

Graves 'sykdom

Graves 'sykdom er en autoimmun sykdom: den fører til at kroppen for å stimulere skjoldbruskkjertelen ved fremstilling av unødvendige mengder av antistoffer. Skjoldbrusk deretter over-produserer et hormon som kalles tyroksin. En overdoser av tyroksin (som styrer kroppens stoffskifte) kan ha en rekke effekter, alt fra fysiske til emosjonell helse. Vanlige symptomer på Graves 'sykdom omfatte angst, uregelmessig hjerterytme, vekttap og struma.

Tradisjonell behandling

Graves 'sykdom kan ikke kureres, men kan styres. De to mest vanlige behandlinger er bruk av beta-blokkere (som begrenser tyreoidafunksjon) og antiskjoldbrusk medisiner (som hindrer tyroksin produksjon). For pasienter som ikke responderer på medisin, er kirurgisk thyroid fjerning et alternativ. Generelt er det tilbakefall ganske høy og skjoldbrusk medisiner må videreføres på ubestemt tid.

Royal Jelly

Royal Jelly er produsert av bee kolonier, og inneholder nødvendige vitaminer og næringsstoffer. På grunn av sine antimikrobielle egenskaper, har Royal Jelly blitt foreslått som en alternativ behandling eller styring for en rekke autoimmune sykdommer. Royal Jelly er klinisk undersøkt for sin farmakologiske atferd.

Graves 'Disease Research

I 2006, en medisinsk studie utført ved Karadeniz tekniske universitet i Tyrkia utforsket bruk av kongelig gelé i behandling av Graves 'disease.the forsknings utsatt lymfocyttceller fra friske pasienter og pasienter med Graves' sykdom i varierende konsentrasjoner av kongelig gelé. Immunitet responsen ble så evaluert, og de syke celler eksponert for Royal Jelly viste en nedgang i autoimmun reaksjon. Rettssaken konkluderte med at Royal Jelly potensielt kan behandle Graves 'sykdom, men videre studier er nødvendig.