Digidexo.com

Hva kan man forvente Fra Rådgiving for depresjon

Hva kan man forvente Fra Rådgiving for depresjon


Rådgiving for depresjon omfatter tre deler: vurdere alvorlighetsgraden og type depresjon, diskutere behandlingsalternativer, og fortsetter med terapi.

Din første avtale

Din terapeut vil spørre deg spørsmål om din depresjon symptomer, inkludert fysisk (dvs. tretthet), emosjonell (dvs. tristhet, selvmordstanker) og atferds (dvs. ikke komme ut av sengen.) Hun kan spørre deg om din medisinske og slektshistorie.

Henvisning til en psykiater

Hvis din terapeut er en mental helse profesjonell (dvs. sosialarbeider, psykolog eller rådgiver) snarere enn en medisinsk faglig (dvs. psykiater, sykepleier utøveren, generell lege), kan din terapeut anbefaler at du ser en lege for videre vurdering og å foreskrive antidepressiva medisinering.

Diskutere behandlingstilbud

Du kan forvente å diskutere med din terapeut fordeler og ulemper med å ta medisiner i tillegg til rådgivning. Din terapeut vil gi anbefalinger og hjelpe deg å avgjøre om en behandling plan som dere begge er enige med.

Rådgiving for depresjon

Du kan forvente å se din terapeut ukentlig, en gang du begynner rådgiving for depresjon. Kognitiv atferdsterapi er ofte brukt til å behandle depresjon.

Kognitiv atferdsterapi

Hvis du påtar kognitiv-atferdsterapi, vil du snakke om dine omstendigheter, tanker og følelser. Din terapeut vil hjelpe deg å se på mønstre for tenkning som kan bidra til depresjon. Din terapeut vil hjelpe deg å identifisere handlinger som hjelper deg med å håndtere og redusere alvorlighetsgraden av depresjonen.