Digidexo.com

Diett for fortykning Innvoller

Det er flere forhold som bidrar til fortykning av veggene i tarmene. Det mest vanlige er sårdannelse og inflammatorisk tarm, slik som Crohns sykdom. Faren for fortykkede er en intestinal blokkering. I noen tilfeller kan endre kostholdet være nyttig.

Symptomer

Noen symptomer på jevning tarmen, eller de forhold som fører til det, er diaré, magesmerter, rektal blødning, og vekttap. Det er viktig å se en lege hvis du har pågående problemer eller hendelser.

Nutritional Supplements

Ernæringsmessige kosttilskudd er anbefalt i noen ekstreme tilfeller. Dette kan inkludere en høy-kalori flytende diett. Noen pasienter kan kreve intravenøs ernæring for en begrenset periode.

Matvarer for å unngå

Det er nødvendig for å unngå matvarer som irriterer slimhinnen i tarmen, som for eksempel koffein produkter. Noen mennesker vil utvikle intoleranse overfor laktose, sukker i meieriprodukter. Diskuter høyt fiber og grovfôr i din diett med din lege.

Bestemme en diett plan

Det er viktig å opprettholde et sunt kosthold og å drikke rikelig med klare væsker. Diaré kan føre til dehydrering og en elektrolyttubalanse. Å drikke vann vil bidra til å bekjempe dette. Det er ingen klar diett banen for vilkår jevning tarmen. Ofte er det nødvendig å holde seg borte fra fast føde eller matvarer som synes å forverre tilstanden din. Din lege vil hjelpe deg med å utvikle en sunn spising plan for å håndtere din sykdom.

Herbal rettsmidler

Det er noen urtemedisiner foreslåtte å hjelpe heve intestinal problemer, blant dem Aloe Vera, hvete gress juice og spirer bygg næringsmiddel. Hvis du tar noe som en urte supplement, sørg for å diskutere det med legen din først fordi jevning intestinal vegger er potensielt livstruende. Rådfør deg med legen din før du tar noen kosttilskudd, inkludert vitaminer.