Digidexo.com

Diet Foods For en mann

Diet Foods For en mann


Enten du er en mann eller en kvinne, prinsippene om slanking generelt forbli den samme. Du må endre hvilke typer mat du spiser og forbruker mindre kalorier. Spise en rekke sunne matvarer fra de grunnleggende mat grupper er også anbefalt. Menn og kvinner, men har forskjellige ernæringsmessige behov som påvirker hvilke typer mat menn oppfordres å spise mens slanking for å få riktig ernæring, opprettholde muskelmasse og oppnå optimal helse.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er en utmerket kilde til fiber og vitaminer, og kan redusere en manns risiko for kostholdsrelaterte sykdommer som hjerte-og karsykdommer og fedme, som menn generelt har en høyere rate av enn kvinner. Menn oppfordres til å spise ca ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig som en del av en aktiv livsstil, i stedet for de fem porsjoner foreslått av United States Department of Agriculture retningslinjer ernæring, i henhold til Palo Alto Medical Foundation.

Spis et utvalg av frukt og grønnsaker med forskjellige farger for å få mest næringsverdi. All frukt og grønnsaker og 100 prosent grønnsaker og frukt juice telles det daglige anbefalte porsjoner. Unngå hermetisert grønnsaker og grønnsaksjuice som er høy i natrium, og fruktjuice som er høy i sukker.

Komplekse karbohydrater

Menn bør forbruke opp til 11 porsjoner med komplekse karbohydrater daglig mens slanking, fordi de anses generelt sunnere enn enkle karbohydrater siden kroppen tar lengre tid å bryte dem ned, og de gir mer energi. Spise mat i sin mest naturlige tilstand er en ideell måte å innlemme komplekse karbohydrater i kostholdet ditt.

Eksempler på komplekse karbohydrater inkluderer sunn helhet og uraffinert korn som havregryn, brun ris, kli, hvetekim, hvete pasta, bygg, hel-korn korn, linser, yams og erter. Disse matvarer bør spises mer enn noen andre karbohydrater, som hvit ris, pasta og hvitt brød, som mangler fiber og vitaminer.

Lean Protein

Selv om den gjennomsnittlige mannen bør spise omtrent seks gram protein daglig, bør protein være magert og lite fett. Rødt kjøtt bør spises sjeldnere, ikke mer enn tre ganger ukentlig. Ved å spise rødt kjøtt, velg stykker med mindre synlig fett. I stedet for å fokusere på rødt kjøtt, legge sunnere kilder til protein i kostholdet ditt, for eksempel fisk og bønner.

Spis minst to eller tre porsjoner fisk hver uke, fordi fisk er generelt lavere i fett enn rødt kjøtt og er en stor kilde til sunt fett, omega-3 fettsyrer. Fet fisk som tunfisk, laks og sardiner, skinn fjærfe, egg, tofu og soya er alle rike på protein.

Dairy

Menn bør spise to porsjoner med meieriprodukter daglig som en del av et sunt kosthold. Du kan oppnå dette ved å drikke tre kopper fettfri eller redusert fett melk daglig med måltider, eller ved å ha frokostblanding og melk til frokost. Spise fettfri yoghurt og magre oster er en annen måte å innlemme sunn meieri i kostholdet ditt.

Selv forbruker fettfritt og redusert fett meieriprodukter er ikke nødvendig, det er et sunnere alternativ for menn på en diett siden vanlige melkeprodukter kan være høy i fett.

Treats

Fett, oljer og søtsaker kan inntas med måte som en del av et sunt kosthold. Hvis du har problemer med porsjonsstørrelser, velger kalori-kontrollert snacks som en 100-kalori pakke med kjeks og diett-vennlig desserter som fettfri frossen yoghurt når du vil ha en godbit. Top din salat med fettfri dressinger, salat spritzers, sitronsaft eller friske urter for å legge til smaken. Drikk vann, urtete, lav-natrium grønnsak juice, frukt juice og smakstilsatt vann i stedet for brus.