Digidexo.com

Hvordan å spise riktig for å bli kvitt Belly Fat

Med fedme et økende problem i vårt samfunn, mange amerikanere deler felles mål om å miste vekt. Medisinske eksperter vurdere midsection en av de farligste områdene av kroppen for å holde fett fordi de har knyttet magefett til hjerte-og karsykdommer, diabetes, metabolsk syndrom og andre alvorlige helseproblemer. Selv om noen slår til slankepiller, kjepphest dietter eller med kirurgi, er den beste måten å miste magen fett gjennom en metabolisme økende diett, supplert med fettforbrennende trening. Det første skrittet til Shedding uønsket fett: Endre matvaner.

Hvordan å spise riktig for å bli kvitt Belly Fat

Hvordan å spise riktig for å bli kvitt Belly Fat

Endre matvaner å øke metabolic rate. En økt metabolic rate bidrar til å bryte ned mer av maten du får i deg for å gi energi i stedet for å lagre ekstra kalorier som fett. Selv om det virker bakvendt, den beste måten å hoppe starte din metabolic rate er å begynne å spise flere måltider.

Spis et lite måltid eller en stor snack hver to til tre timer, for totalt seks til åtte små måltider hver dag. Dette vil holde stoffskiftet fungerer hele dagen og hindrer deg fra følelsen sulten, noe som ofte fører til overspising.

Sjekk etikettene på alt du forbruker. Unngå mat som inneholder mettet fett, trans fett og mye sukker. Se etter mat som er lav i kalorier og inneholder mye vitaminer og mineraler.

Redusere antall usunne måltider som du spiser for å gjøre det lettere for kroppen å bryte ned maten du tar inn. Sunn mat inkluderer frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, fettfrie melkeprodukter, usaltet nøtter, hele korn , havregryn og eggehviter.

Utfør kardiovaskulær trening tre til fire ganger i uken og lys styrketrening to til ganger i uken. Kosthold er den grunnleggende nøkkelen til vekttap, men å miste buk fett du trenger å engasjere seg i fettforbrenningen, muskelbyggende trening.

Hint

  • En enkel feilsteg når du prøver å gå ned i vekt er å bli frustrert med nye matvalg og avvik fra din diett plan. Tildele ett lite måltid i uken for å tilfredsstille dine krav - en belønning for alle de smarte valg du har gjort resten av uken.
  • Fordi du spiser oftere, lage måltider betydelig mindre enn hva du er vant til. Hvis du øker hyppigheten av måltider uten å redusere sin beløp, vil du faktisk få vekt. Hold deg til måltider ikke større enn en stor snack - akkurat nok til å holde av sult.