Digidexo.com

Hvordan Masser magen med Ayureveda Massasje

Lær hvordan å massere magen med den gamle helbredende kunsten Ayurveda. Ayurveda massasje fremmer den naturlige intern sirkulasjon av kroppen til å øke god helse og redusere områder av smerte ved å arbeide på trykkpunkter i kroppen vår.

Bruksanvisning

•  Forstå hva Ayurveda er. Ayurveda er den tradisjonelle ferdighetene til helbredelse fra India, praktisert i flere tusen år. Den fokuserer på å balansere kroppens tre dosha, som holder den enkeltes følelsesmessige, mentale og fysiske reaksjoner på sykdom i balanse.

Få oljer som er bra for ayurveda massasje. Sesam og neem olje er gode valg for en Ayurveda massasje fordi de inneholder helbredende egenskaper som går dypt ned i hudlagene. De fukte også å holde huden sunn og smidig. Neem olje er en naturlig rette for et mangfold av inflammatoriske hudproblemer.

Spre olje på magen i en vifte bevegelse med fingrene sprikende. Pass på å bruke nok slik at fingrene glir lett over huden.

Masser magen i milde rotasjoner, hånden flat og fingrene sammen. Ikke bruk for mye press eller personen som får massasje kan begynne å føle kvalme. Bevege seg nedover på høyre side over magen hvor leveren er i små milde strøk. Dette fungerer godt for å rense ut leveren og er gunstig for dem som lider av fordøyelsesproblemer. Nøkkelen er å gjøre små rotasjoner, flytte nedover med lett press