Digidexo.com

Organiske vitaminer for barn

Foreldre ønsker å beskytte sine barn på alle mulige måter. Ved å gi barn organiske vitaminer, kan de øke deres immunsystem uten produkter som inneholder sukker, kunstige farger eller kunstig flavors.To sikre at du kjøper vitaminer som virkelig er økologisk, må du lese etiketten. Hvis etiketten sier det er 100% økologisk, da den er laget med rene råvarer som er fri for plantevernmidler og andre kjemikalier.

Betydning

Organiske vitaminer er viktig for helsen til barnet ditt fordi de er en ren form av næringsstoffer som barnet trenger for å vokse og utvikle seg. De er ment å være fri for kjemikalier, fargestoffer og sukker.

Funksjon

Organiske vitaminer arbeide for å gi barna uberørte kosttilskudd som de ikke kan få nok av i kostholdet. Siden barns vitaminer er typisk "multi-vitaminer", er organiske vitaminer laget ved hjelp av hele matvarer som frukt og grønnsaker.

Fordeler

Organiske vitaminer er gunstig for barn fordi de er laget med ingredienser fri for sprøytemidler og kunstgjødsel. Ingrediensene ikke er genetisk modifisert eller forsterket med antibiotika.

Misforståelse

Det er en vanlig misforståelse å tro at organiske vitaminer ikke har en smak som vil være behagelig for barn. Selv om de ikke inneholder sukker og kunstige smaker, er organiske vitaminer søtet naturlig av ingredienser som frukt og honning.

Advarsel

Som med en hvilken som helst annen over-the-counter medisiner, er det mulig å overdose med vitaminer også. Aldri gi et barn i mer enn den anbefalte servering av vitaminer, som er betegnet på flasken. Rådfør deg alltid med barnets lege før du gir dem vitaminer, selv om de er økologiske.