Digidexo.com

Hvordan å få vekt i brystet

Hvordan å få vekt i brystet


For å få vekt i brystkassen, må du opp i vekt over hele kroppen. I likhet med spot reduksjon, økende vekt på bare ett område av kroppen er umulig. For å få en større bryst, må du justere dine matvaner; å unngå å få fett, må du innlemme øvelsen i din livsstil.

Hvordan å få vekt i brystet

•  Øk kaloriinntaket 300-500 kalorier. Observere kroppen din for å få en idé om hvor mange kalorier du forbruker på å opprettholde vekten og legge til ekstra kalorier til dette beløpet. Vekt selv regelmessig og satse på en ukentlig vektøkning på 0,5 til 1 pund.

Konsumere sunn mat av høy kvalitet kilder som komplekse karbohydrater, magre proteiner og umettet "sunn" fett. Spis matvarer som fisk, kylling, brun ris, hele hvete brød, olivenolje og rå nøtter.

Spis fem på seks måltider daglig for å gi kroppen din med konstant ernæring og ekstra kalorier, og for å holde stoffskiftet aktiv.

innlemme en vekt treningsprogram som er rettet mot hele kroppen og bygger muskler. Muskelmasse øker stoffskiftet og hindrer økende vekt i form av fett. Inkluder sammensatte øvelser som er rettet mot flere muskler samtidig og fremme muskelvekst. Eksempler på dette er knebøy, utfall, døde heiser og pull ups.

Target brystet ved å gjøre øvelser som fokuserer på de indre, ytre, øvre og nedre brystmusklene. Noen øvelser du kan gjøre omfatte vektstang benkpress og flyes manual på en tilbøyelig, flat og falt benk og gjøre push-ups for en hel trening av overkroppen.

Gjør vann din viktigste drikke av valget. Vann spyler systemet, fremmer fordøyelsen helse og hydrater deg. Unngå alkohol og dets tomme kalorier.

sove åtte timer per dag, slik at kroppen din har god tid til å gjenopprette seg selv og gi deg ny energi til den kommende dagen.