Digidexo.com

Ross River Virus Symptomer

Ross River virus (RRV) er et virus spres ved blodsugende insekter som påvirker det meste folk i landlige Australia. Ifølge New South Wales Department of Health, kan infeksjon med RRV føre til influensalignende symptomer samt leddsmerter. Det er antall skritt enkeltpersoner kan gjøre for å hindre seg selv fra kontraktør RRV, og selv om det ikke er noen spesifikke behandlinger, infeksjon med Ross River har ingen langvarige konsekvenser.

Typer

Ross River virus er en arbovirus, noe som betyr at den overføres gjennom bitt fra insekter som suger blod, mygg i dette tilfellet. Ifølge David Harley, et al., Av den australske Senter for internasjonal og Tropical Health and Nutrition ved University of Queensland Medical School, infeksjon med RRV fører til leddgikt eller smerte i flere perifere nerver, sammen med mulig feber og utslett. The New South Wales Department of Health rapporterer at smittede personer kan også oppleve frysninger og ubehag, en generell følelse av uvelhet; Det er også rapportert at utslett vanligvis klarner opp i en uke eller litt mer.

Identifikasjon

Infeksjon med RRV oppdages gjennom blodprøver som skjermen for forekomst av antistoffer mot viruset. Ifølge New South Wales Department of Health, kan denne testen gjentas to uker etter innledende testing for å bekrefte diagnosen.

Behandling

Ingen behandling kan målrette RRV spesifikt, og bare symptomene kan lindres. Ifølge smittevern of Victoria, Australia, dette inkluderer legemidler som brukes i behandling av revmatoid forhold for å lindre smerter og hevelse i leddene.

Forebygging

Ifølge New South Wales Department of Health, de viktigste forebyggende metoder for infeksjon med RRV er de som tillater folk å unngå å bli bitt av mygg. Disse inkluderer å unngå rush mygg ganger (sen ettermiddag og solnedgang), iført løs og lett farget klær, ved hjelp av insektmidler (inkludert sprøyting rom før sove) og insekt skjermer, og ikke holde åpne beholdere med vann rundt i huset (der myggen kan avle) .

Komplikasjoner

Det er ingen varige effekter av infeksjon med RRV. Imidlertid rapporterer smittevern of Victoria at noen høy aktivitet kan gjøre symptomene verre, og at det er viktig å være aktiv, slik at leddene ikke blir stiv som infeksjonen utvikler seg.